Skoči na vsebino

Nurburgring GP - 12.10.2014 [Testna dirka]

Recommended Posts

• Odgovori 125
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Potek Trening: 20:00 - 20:30 Kvalifikacije: 20:30 - 21:00 Dirka: 21:00 (30 minut)   Nastavitve serverja Server: Slo-racing.com GT3 Geslo: gt3test Poškodbe: Izključene Pomoči: Po želji...   Pot

Pomoje to nedeljo, se pravi 12.10. to bo zadnja testna dirka pred pričetkom prvenstva. 19.10 je pa že 1. dirka prvenstva.

Tole bo še pestro do začetka prvenstva. Moramo par stvari razmislit.

Drugače mi pa ni in ni bilo jasno zakaj delam 7 sekund slabše čase od vseh. Sm šel pogledat v nastavitve od volana:

kUHnFOo.png

LoL.

Sm ga zdj še enkrat kalibriral. S tem, da not v igri, mi v tistih grafih, kjer so pozicije pedalov, ni nič kazalo, da bi bremzal... Samo končna je bila 220 in nič več.

Deli na drugih straneh

Očitno je, da v večjem številu prijavljenih ne bo šlo. Vedno bo nekdo izostal. Četudi server sprejme 20 voznikov, se lahko poruši v zelo kratkem času. Poleg tega je bil postavljen od članov, kateri imajo odlično internetno povezavo. Bomo naredili še par poizkusov in probali najti rešitev, čeprav trenutno ne vidim izhoda, vsaj v tej zasnovi, kot smo si jo zamislili. Mogoče je ena od opcij, tri dirke po cca10-12 voznikov na žreb. Prvih pet od vsake "predvstopne" dirke štarta na finalni dirki,... je pa ta opcija zelo zamudna i verjetno marsikomu neizvedljiva.

Drugače ne vidim izhoda.

Predlogi?

Deli na drugih straneh

Nekaj smo spregledali, ker sem včeraj vozil na serverju z 20 folka pa ni nič štekalo... Bomo probal pogruntat.

V vsakem primeru moramo nekaj zgruntat, ker tudi Nurburgring nima 31 boxov in bo malo kriza. Verjetno kakšne dodatne kvalifikacije ali kaj podobnega.

Deli na drugih straneh

Nekje verjetno je finta, ker je stalno par serverjev s po 20+ folka gor in deluje. Mogoče bo pa tut to porihtano z verzijo 1.0?

Upam da vam rata, ker 70 minutne dirke z 12 avti niso lih to to...

Deli na drugih straneh

Nekaj smo spregledali, ker sem včeraj vozil na serverju z 20 folka pa ni nič štekalo... Bomo probal pogruntat.

V vsakem primeru moramo nekaj zgruntat, ker tudi Nurburgring nima 31 boxov in bo malo kriza. Verjetno kakšne dodatne kvalifikacije ali kaj podobnega.

Najbolje po mojem je tako da naredimo prej v dveh etapah dodatne qualije in pol najbolših recimo 20(pač koliko je boksov) gre naprej na dirko

ze smo to prakticirali v eni od wtcc sezon in se je obneslo

Deli na drugih straneh
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...