kimikaze 342 Napisano June 11, 2013 Share Napisano June 11, 2013 rFactor2 Build 228 Povezava! 2 Citiraj Link to post
daks 193 Napisano June 11, 2013 Share Napisano June 11, 2013 V soboto sem vozu dirko z megani na IsR-ju, 60min s 50% šanso dežja, in je bla štala z vidljivostjo za avtom v dežju. Baje da so v tem buildu to popravli, bo treba sprobat, ker dirka s spremenljivim vremenom je bla drugač odlična. Začetek dirke v dežju, potem sušenje idealne linije, pa spet dež, odlična dirka! Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano June 12, 2013 Share Napisano June 12, 2013 Prš je res nekoliko popravljen, skoraj preveč dobro se zdaj vidi, če pelješ za nekom. Vendar pa bo potrebno še veliko dela, da bo vse skupaj zgledalo vsaj približno pršu. Trenutno je vse skupaj bolj kot ne neka široka meglica, ki je v neki točki zelo vidna, že v drugi je pa skoraj ni. Tudi tiste horizontalne črte, ki so vidne v tem pršu ravno ne pomagajo k izgledu. Je pa vse skupaj v začetni fazi, tako da bomo morali počakati, preden bomo delali konkretne zaključke. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 12, 2013 Share Napisano June 12, 2013 Začetni fazi? Igro razvijajo od leta 2009 ,v open Beta je prešla v letu 2012 in vse to je za tebe začetna faza Že leta 09 so obljubljali vodne efekte (dež-sušenje ceste,pršec,...) pa še sedaj niso zrihtali tako kot bi moralo biti. Zakaj si zadajo cilje, ki jih potem ne morejo realizirati. Zakaj toliko detajlov, če pa se jim potem vedno zalomi in je potrebno mižljon popravkov. Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano June 12, 2013 Share Napisano June 12, 2013 Govora je o dežnih efektih, ne o igri, kot celoti. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 12, 2013 Share Napisano June 12, 2013 Ja, vem o čem je govora. Beri med vrsticami. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano June 12, 2013 Share Napisano June 12, 2013 Ja, vem o čem je govora. Beri med vrsticami. Smo dojel da ti igra ni všeč in da ti gre na živce kako jo razvijajo itd., pač ne več brat te teme pa je? Al kaj? Al naj vsi pol pr vsaki novici se razpisujemo kaj nam NI všeč? Men 95% iger ne paše, a zdej naj se še okol tega sekiram? Jao... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 12, 2013 Share Napisano June 12, 2013 Kdo pa pravi ,da mi igra ni všeč?? Če mi nebi bila všeč, ne bi odštel denarja za njo. Razpisal sem se na besedo "začetna faza". Ne more biti nekaj začetna faza, če pa delajo na tem že 4 leta. O tem sem pisal in za to sem napisal, da beri med vrsticami. Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano June 13, 2013 Share Napisano June 13, 2013 Povezava! Torej z buildom 229 prihaja demo!?! Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano June 13, 2013 Share Napisano June 13, 2013 Formula ISI 2012 v147 released http://isiforums.net/f/showthread.php/12801-Formula-ISI-2012-v147-released?highlight=Formula+ISI+2012+v147+released Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 13, 2013 Share Napisano June 13, 2013 Hvala za INFO Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano June 24, 2013 Share Napisano June 24, 2013 Lime Rock Park v1.43 Released! Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano June 24, 2013 Share Napisano June 24, 2013 McLaren MP4- 12C Do tega moda sem prišel po naključju. Ker je mod neavtorizirane narave, upam da linka ne boste trosili po celotnem medmrežju. Želja je, da ostane v slo-racing skupnosti in da ga uporabljate samo zasebno. SIcer pa ga za online tako ne morete uporabljati, ker je preveč bugast. Na kratko: Avtomobil je vizualno konverzija iz neke druge igre. Roke na volanu so statične, torej se premika samo volan. Torej vizualno avtomobil ne zgleda nič posebnega, čeprav armaturka še kar zgleda. Omenjal sem buge. Če pride do trka avtomobilov, začnemo gledat samo še diapozitive, torej popolnoma neuporabno za online igranje a odlično za trening Pa se zdaj sprašujete, kaj je sploh dobrega na tem modu? Na kratko enostavno ne morem, da ne bi še nekdo drug probal te fizike. Sploh na tekočih progah se na trenutke avto obnaša fantastično, ko si na meji v kritičnih trenutkih, in bi v RF1 delal že 10 piruet, se tukaj še vedno da popravljat smer. Priporočam Poznan, Zolder79, Lime Rock in podobne. Res škoda, da je bila fizika uporabljena za ta neavtoriziran mod. Morda pa bo v prihodnosti mod dobil dovoljenje, kdo ve. Na spodnjem linku je povezava do rar datoteke v kateri sta dve "rfcmp" datoteki, kateri je potrebno obe prenesti v "Package" mapo in nato inštalirat v Mod managerju. Povezava! 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts