B_U_R_I 3 290 Napisano June 1, 2013 Share Napisano June 1, 2013 Tole celo dobr zgleda Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 1, 2013 Share Napisano June 1, 2013 Ja lepo je že, ampak za takšno grafiko, sploh, če se za teboj (ali pa pred teboj) podi 20 nasprotnikov potrebuješ to: 1 Citiraj Link to post
daks 193 Napisano June 1, 2013 Share Napisano June 1, 2013 Nevem zakaj mi noče v oknu, ko zaženeš rF2 DL-jat novega builda... Se kje dobi samo file za nadgradnjo čez build 198? Na njihovi strani je neka lite verzija build 218, ampak mislim da je tisto kompletna igra...? Nebi rad kaj zaj...al da bom pol mogu vse znova štimat. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano June 1, 2013 Share Napisano June 1, 2013 Meni tudi neče nikakor ne........zbrisat vse Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 1, 2013 Share Napisano June 1, 2013 Kaj pa bi zaj...? Zbrišeš staro, inštaliraš novo. Meni so po uništalu ostali vsi modi nedotaknjeni in ko sem inštaliro novi build sem lahko pričel z igranjem. Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano June 1, 2013 Share Napisano June 1, 2013 Nevem zakaj mi noče v oknu, ko zaženeš rF2 DL-jat novega builda... Se kje dobi samo file za nadgradnjo čez build 198? Na njihovi strani je neka lite verzija build 218, ampak mislim da je tisto kompletna igra...? Nebi rad kaj zaj...al da bom pol mogu vse znova štimat. Posebaj fajl za manual updejt iz 198 na 218 ne obstaja, kot tudi že pri nekaterih predhodnih niso. Verjetno tudi v prihodnosti ne več. Vzrok bi naj bil, da glavni razvijalec buildov, dela na novem sistemu, po katerem bi lahko nato hitreje in učinkoviteje izdajali nove builde. Lite verzija je samo igra brez avtomobilov in prog, podobno kot lite verzija v rF1. "Content installer" verzija pa vsebuje še nekaj prog in avtomobilov. Kdor hoče svežo inštalacijo, bo izbral Lite verzijo. Če se odločiš za novo inštalacijo, si je predhodno dobro narediti backup naslednjih map: "Packages", "Plugins", "User data" katere se nahajajo v Rfactor 2 mapi, oziroma mapi, kjer je pač rfactor inštaliran in ".rFactor" mapo(registracija za rfactor), ki jo najdemo na C:\Users\****vaše ime**** Sicer pa ni nič kompliciranega. Narediš backup, odinštaliraš igro, pobrišeš vse ostalo kar pri odinštalaciji ni bilo izbrisano, ponovno inštaliraš, prilepiš nazaj na svoja mesta vse backup-ane mape oziroma tisto kar želiš, potem greš v mod manager(v pojavnem oknu), ponovno nastaviš pot, če že ni in inštaliraš željene mode(pakete) proge in avtomobile. Voila Pa še nasvet: Ko delaš backup map, je najlažje da vse omenjene mape izrežeš(ne kopiraš) in jih shraniš na isto particijo, le v drugo mapo. Nato lahko igro odinštaliraš. Tako se izogneš dolgemu kopiranju datotek(v kolikor kopiraš datoteke ali jih prenašaš na drugo particijo), ki lahko v prihodnosti dosegajo več deset GB. S tem prihraniš ves čas, ki bi ga potreboval za to opravilo, ter ga lahko raje nameniš inštalaciji modov v mod managerju(to opravilo pravzaprav vzame največ časa pri celotni inštalaciji). 3 Citiraj Link to post
daks 193 Napisano June 2, 2013 Share Napisano June 2, 2013 (urejeno) Hvala za izčrpne napotke (pa to s cut/paste je pri 33GB res uporabno) Edit: Porabu 1.46min Uredil June 2, 2013 - daks Citiraj Link to post
Gapi 111 Napisano June 2, 2013 Share Napisano June 2, 2013 Ala ko pride Silversotne gremo eno (3, 5, 6?) z Marussiam 1 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 2, 2013 Avtor Share Napisano June 2, 2013 Zgleda odlično Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 2, 2013 Share Napisano June 2, 2013 Ful realno. Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano June 2, 2013 Share Napisano June 2, 2013 Bajte že stojijo, furali pa bomo 2016! 2 Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano June 2, 2013 Share Napisano June 2, 2013 Bajte že stojijo, furali pa bomo 2016! Nope, še ta mesec Tim Wheatley@ Unless there's a devastating event in Ann Arbor, I think you will easily have it in time for the GP also. 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts