Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

Shaderji, osvetljevanje je izboljšano, na kratko malo bolj "eye candy". Po drugi strani pa ima več uporabnikov vključno z mano grafične erorje. Namesto avtomobilov se mi ponavljajoče prikazujejo črni kvadratki. Nekaterim drugim ne prikazuje stavb v Monaku. Ampak ni to nič strašnega. Skip Barber z kombinacijo Lime Rocka je pa ta trenutek nekaj, kar noben "simracer" ne bi smel izpustiti.

Ps.: Tudi formula renault se lepo pelje.

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

Paps, si sprobal rF2? Primerjava skippyja@Limerock vs ista kombinacija na iRacingu?

Nimam rF2, tko da ne morm nič rečt :)

Matjaž, kolikor sem prebral komentarje v virtualr.net se uporabniki nekako ne morejo odločit kaj jim je bolj všeč. Užitek v vožnji naj bi bil večji pri rf2, proga naj bi zgledala bolj realno pri iR. Pač stvar okusa...

Verjetno zato ker so jo pri iR skeniral, pa tud rF2 proga ne zgleda slaba. Drugače mi pa proga kot sama ni bla nikol všeč.

Če bi kdo rad peljal Cliote jutri na r2p.. 23 prijavljenih! Povezava!

Drugače sem pa zdaj malo sprobal novosti. Grafično je lepše (v lime rocku, lahko izbiraš kateri HDR profil želiš), performance tam tam (mogoče malo boljše, vsaj kolikor sem opazil na Milsu). Skipy sekret od avta, čeprav zelo zabaven za furat :D Lime Rock steza je dobr narjena, na jetra mi grejo edin tej visoki robniki, ampak taki očitno so.

Zdaj ne vem, ali imam samo jaz tak filing, ker že dolgo nisem vozil, ali je res oprijem pri večini avtov sedaj nekoliko boljši kot je bil?

Ko si v igri (prav na progi) klikneš settings/display in potem imaš zadnjo vrstico HDR neki... Za replaye gledat je "dramatic clear" zakon.. Sam kukr sm slišal to dela zaenkrat samo na lime rock.

So pa tut menije mal spremenil, tko da je manj iskanja med modi ipd. Zadeva se počas izboljšuje.. Samo proge bi še rad in rain spreay. Poštimali so tudi odsev luči, tako da se sedaj da furat tudi ponoči v čisti temi ;)