sennas 1 040 Napisano October 23, 2012 Share Napisano October 23, 2012 Ne, še zmer isto slabo. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano October 23, 2012 Share Napisano October 23, 2012 Heh Tut jest nism opazu nekih razlik... Citiraj Link to post
Mjugen 35 Napisano October 23, 2012 Share Napisano October 23, 2012 a je kdo opazu ksno spremembo s prejsnjo verzijo, ker jest ne najdem nobenih razlik :/ Tisto malo kar sem igral mi deluje vse isto. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 24, 2012 Share Napisano October 24, 2012 Ne, še zmer isto slabo. Pol je enka katastrofa al kaj? Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 24, 2012 Share Napisano October 24, 2012 V vseh pogledih boljša trenutno Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 24, 2012 Avtor Share Napisano October 24, 2012 Montreal 2 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 24, 2012 Share Napisano October 24, 2012 Vse v redu in prav, sam grafika je katastrofalna, kaj smo v risanki in leta 2002? Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 24, 2012 Share Napisano October 24, 2012 Trošt, ti nimaš pojma. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 24, 2012 Share Napisano October 24, 2012 Itak da ne. Dej nabavi si očala Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano October 24, 2012 Share Napisano October 24, 2012 OK, sej ma vsak pravico izrazit svoje mnenje, sam it Trošt, pa ful pretiravaš. Ne vem kaj se ti je tale rF tok zameril, da kar kol naredijo, ti isto govoriš. Res je grafika bolj cartoony, kar je meni osebno všeč, ne vem pa kje si dobil leto 2002. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 24, 2012 Share Napisano October 24, 2012 Ja, kakorkoli, avtorji očitno niso videli drugih iger itd........Tehnično gledano to ne bi smelo štekat niti sekunde na leto z današnjimi kompi (za božjo voljo saj je dx9, smo pa leta 2012). Sicer pa vidim da je ful navdušenja ker smo meli že nešteto dirk s po 20 ljudeki (sarkazem off). Ne rečem, fizika je v redu, ampak da bo to končano je še leta in ta špil bo povozil čas. 2 Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano October 24, 2012 Share Napisano October 24, 2012 Se strinjam s Troštom, novi špili bi morali porivat grafične mejnike naprej, ne pa delat na zastarelih pogonih. Enaka zadeva se dogaja s Call Of Duty serijo, ki že od Call Of Duty 2 (!!!!!!) uporablja isti grafični pogon. Sicr je ta za nove dele že dost predelan ampak je vseeno jedro enako kot v COD2, ki je bila izdana pred 7 leti. Če vam je tko vseen kako stvar zgleda pa vozte trikotnike in kvadratke....glavn da je fizika taprava. 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 24, 2012 Share Napisano October 24, 2012 Dx9 je zgrešena pot, ker današnji hardware ni optimiziran za včerajšnjo tehnologijo......Paradoks pa je da je včerajšnji hardware prešvoh za rf2. Vem da je beta, ampak če so mislili pokvarit vse kar je v redu delalo v rf1, hej, jim je celo skor uspelo. Da ne bo kdo rekel da govorim v prazno (moja subjektivna opažanja): - popolnoma zgrešen sistem modov in dodajanja prog (nepotrebno kompliciranje in preveč težavno za neveščega uuporabnika) - nobenega centralnega sistema kjer bi se zbirali modi, proge itd.....(lovit stvari spet po celem internetu)....to ni napredek, to je isto oziroma slabše kot prej - grd in butast uporabniški vmesnik - nenormalne strojne zahteve, pri čemer niso sodobni procesorji obremenjeni niti 30% (merjeno), torej neoptimiziranost je popolna - Beta kao pol leta, preteklo pa bo najmanj leto in potem bodo za eno verzijo rekli da to je pa to, ma bo enako - Osredotočajo se na nebistvene stvari, kot so kako gre guma čez robnik in kje je turbo lag, namesto da bi popravljali kar je bolj pomembno - čudna grafika, občutek da nekaj ni v redu je konstanten + fizikalni model + nekatere sence, prehodi noč/dan + dinamično vreme (ki spet seveda ne deluje kot bi moralo) + občutek po 100 krogih da se obvlada vozilce Ni vse tako negativno, vendar kot sem že omenil, moti, ker ima fizika in igralnost velik potencial, ampak je izkušnja zaradi vsega tega kiselkasta. 3 Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano October 24, 2012 Share Napisano October 24, 2012 Hehe ... vidim da mate še vedno iste debate. Redno tale RF2 spremljam kako in kaj gre naprej. Nažalost še vedno isto sranje (no, mičkeno mičkeno boljš kot je bilo čisto na začetku). Fantje so s tole grafiko udaril povsem mimo, kot sem že takoj rekel. Zgleda zelo slabo, bodmo realni, zato o štekanju ne bi smelo bit ne duha ne sluha. Ne pa da je ena katastrofa za pogledat, šteka pa kot da je top šit grafika. Fiziko sem takoj pohvalil, samo jaz žal ne morem vozit če je tako slaba grafika, čim daš pa vsaj na spodobne nastavitve, začne pa štekat, grafika pa skor ista ostane . Če se zatika slika ti še taka fizika ne pomaga, ti rabiš feedback kaj se dogaja takoj, glede na to da se 90% vožnje zanašaš samo na sliko. Jaz se samo bojim da tegale ne bodo popravli. Jako jako dvomim da bi naredil cel overhaul grafike. Tako da več ali manj bo verjetno ostalo kot je, le optimizacija bo čedalje večja. Škoda res, sploh glede na to kolk sem enko predrkal. 2 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 24, 2012 Share Napisano October 24, 2012 Povsem nesprjemljivo je, da na nekem Palm Beachu, kjer je vse fakin zeleno s kvadratki 10x10cm, na štartu formul2 z 25 vozili dobiš 35 fps (pa še to ne vem če tolko, ker je epsko štekanje)in take monade s top šit kompom, ki lahko na primer f1 2012 poganja na ultra z 80 fps v vseh razmerah. Ne vem al bi se smejal, al jokal. 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts