Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

Ne mislit da bo 2ghz dual core dosti :), pod 3ghz bo kriza, si mislim....(meni rabi okol 30-40% vsako jedro, sem gledal zdej za hec...)...bolj važna je seveda grafična.....pod amd6850/7770/gtx560 bo tudi kriza :)

@Vodičar: mam na full ja special effects :). Aja, formula nima vetrobranskega stekla :) mwahha

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

Jest mam i5 2,7Ghz, 4Gb rama in HD5670 512Mb. FPS-ji od 80-100, mam pa nekje srednje naštimano v options.

Nek me še zanima, a se da naštimat spremenljivo vreme, ne da daš točn script kdaj bo kaj? Pa še za megane če kdo ve mogoče? :roll: (sm mel V1.0)

Uredil - daks

Mi ne ustreza osebno, sicer je fajn občutek za pelat, sam za formulaša ni. Sem kar esc stisnu od dolgčasa :D.......Upam da si zmagal daks, dobro borbo sva mela.....Tisti ki imate radi avte vam bo sigurno všeč tale clio. :)

Dobra dirka je bla ja, samo 30min je res mal preveč, sploh če sam ostaneš.. Sem pršu na P2, pol je

blo pa slabih 8s mal preveč za nadoknadit, tko da sm 15min sam vozu. Men so bel fajn krajše dirke,

pa da sta 2 namest 1, več akcije.