Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

Kolkr jaz vem, ni igre ki bi kurila več kot dve, še dve kurijo samo novejše igre.

Za rF2 sem pa na forumu bral da kuri dve jedri, tko da tebi potem dve ostanejo za background programe.

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

Hmm.. Glede na to da večini tut na i5 šteka (WTF, na tem procu z največjo lahkoto delajo igre ala BF3, Metro, Batman- full HD, vse MAX, tale šrot pa ne potegne skoz?!!?!?).

Grafika je, po youtubu sodeč, katastrofalna oz preveč risankasta (rumeni odtenki oz vsa ta drekasta barva še v F1 2010 oz 11 ni bla tako "grda"), fizika pa tut ne zgleda lih nek težek napredek, proti iRacingu je še zmer mali otroček z liziko v roki.

Za to hočjo 35€?! Za beto? Khm, alpho? Sureeeeeeeeee. Ni vredno 5€!

In potem simbin nateguje z dlcji..

EDIT: ocenjujem zgolj po videih oz mnenju večine, probal še nisem in niti ne mislim.

Vem da bo končna verzija veliko boljša kot ta beta. Ampak je vprašanje časa, kdaj bodo vse poštimali, saj mislim da je tak projekt za 12 (ali koliko že) ljudi zelo velik napor in zahteva čas. Kot je nekdo nazaj omenil, da NFS vsake "pol leta" izda naslednika, je treba pomislit, da imajo na miljone $ in ogromno ljudi. Mogoče so pri rf2 ponudili plačljivo beto, da s tem denarjem ki so zaslužili, vložijo v to igro, nevem. Pri NFS in podobnih lahko samo malček predelajo "fiziko" in nove avte pa pošljejo na prodajne police. Pri simulacijah je pa potrebno opraviti ogromno testiranja, da se igro približa realnosti in velik večji del zaslužka posvetijo temu. Ampak še vedno si ne morem iz glave izbiti dvoletnega soona :D

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili...

Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izpušni plini, animirani liki, lise na cesti, odsev mokrega cestišča, sušeča se linija, luči ponoči so super..

Delovanje: Ja to je pomojem daleč največja hiba ta trenutek in upam, da jo čimprej popravijo...

Fizika: Fizika je drugačna kot v enki. Tako kot je rekel FBR18.. ko jo malo preigraš ti je vedno bolj všeč. Nikoli ne bom pozabil njegovega ZS, kjer mi je na dolgo opisal nejgove občutke za iRacing (williams) napisal mi je da nekako nimaš občutka, kdaj te bo zaneslo in te pač kar naenkrat zanese.. No kaj si sedaj misli o iRacingu vemo! Očitno je moral le narediti nekaj kilometrov... Teden dni nazaj mi je Trošt rekel, da mu ni všeč nepredvidljiva fizika in odnašanje.. Kot bi poslušal prosena nekaj mesecev nazaj, ko mi je razlagal "hibe" iRacinga... Tudi sam sem bil po prvih kilometrih na rf2 malo skeptičen kar se tiče fizike, ampak ko sem se vsaj malo navadil (ne tako kot trošt ali maxl, k sta odpeljala 5 krogov :P) in po manjših prenastavitvah ffbja je zadeva postala zelo všečna, če že ne rečem vrhunska. DO sedaj sem bil mnenja, da ima netKar najboljši vozni model, kar sem jih preizkusil (tudi iRacinga sem odpeljal ene 100 krogov), pa se čedalje bolj nagibam, da je to sedaj rf2. Seveda je tukaj tudi stvar osebnega okusa kaj je komu všeč, ampak, da glede na video posnetke rečeš, da je fizika mala malca ali karkoli že je tudi malo mimo...

Dinamično vreme in pogoji: Vreme je super.. Imaš od zelo močnega dežja, do zelo rahlega.. Sušeča se idealna linija.. To kar sem čakal že par let.. Tudi sami pogoji na suhi stezi se stalno spreminjajo in čisto drži ISIjeva trditev "not even two laps will fell the same".

Zvok: Meni je všeč.. odmevi, ko voziš blizu kakšne ograje ali pod tunelom. Ko zapelješ na pesek slišiš kako ti umazanijo meče v karoserijo..

Mislim, da bo ta igra ob optimizaciji delovanja in nekaj novih modih in progah zelo dobra igra, tako da komentarjev, da je bil to korak nazaj in ne naprej enostavno ne razumem in jih ne podpiram.

Vse kar je v dvojki bi za moje pojme lahko izdali v enem patchu / DLC (za rFactor v velikosti 1GB) za 15€, pa bi bli vsi veseli. Prodajat pa malce dodelano igro rFactor za ceno 35€, je pa za moje pojme nategancija (sploh po toliko letih razvoja).

Ja če pa že tko gledaš pa tudi simbin da ven 1 nov avto, 3 malo preštriha, doda eno progo in prodajajo naprej za 10eur. A to pa ni nategancija? Ali pa iRacing, da moraš vsak avto plačati po 10eur, pa vsako progo po 15 eur.. Tudi to je nategancija.. Konec koncev je itak tako, da vsi jokajo pa stokajo, ko je treba za 1000eur filat kurilnga olja za zimo, a noben pa ne pomisl da 500eur na leto al pa še več zmeče za internet pa televizijio (pa je to dokaj ugodna varianta...)

Ma fizika tukaj mi je čedalje boljša... V bistvu ne tako drugačna kot iR... prenos teže pri meganu je izjemnega pomena... čim te malo nese in da začneš zavirat boš odletel da bo joj... enako se ful kontrolira z gasom in bremzo... skratka precej dobro. Sem pa isto kot pri iR-ju rabil 100 krogov da sem malo dobil filing kaj bi avto rad od mene... od takrat naprej mi je super

Žal pa je grafika tak šit da jih je lahko zaenkrat samo sram... šteka nenormalno pa vse skvadratkano... to morjo nujno popravit.