Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

Evo, še mojih par centov... imel sem priložnost zelo na hitro stestirati to čudo od bete.

Najprej sem se pognal v igro s staro formulo in v nastavitvah full hd in vse na max po Spa. Takoj nekaj ni zgledalo prav, saj je bila grafika obupna. Gremo nazaj iz igre, vklopim AA na max in HDR, nazaj v igro in znova.

Očitno je procesor zelo pomemben, saj mi ob zelo povprečnem Radeonu 5770 dela gladko, pod 30 fps ni padlo. Grafika je pa za vse na max samo povprečna in vsekakor ne za v 2012

Fizika je všečna, razen pri tisti novi formuli ki daje občutek kot da je iz 12 let stare arkade, proge so "poživili", saj nonstop nekaj ropota, občutek je skoraj tak kot pri lasersko skeniranih progah v iracingu.

Odlična posodobitev (končno) je, da lahko v miru nastaviš volan na 900° in ti igra sama določi obrat za posamezni avto. Za ljubitelja starih dirkalnikov je bil to v rf1 velik minus (ja, vem da se je dalo naštimat v inijih, ampak ni bilo kot bi moralo biti)

To je bilo za SP, zvečer bom probal še MP, da vidimo kako je tam s fpsji :)

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

Evo sem probal tudi jaz...Tako kot je rekel FBR18, to je kvečjem rF 1.5. Bugov kolikor hočeš, grafika katastrofa fizika pa je malo boljša kot rF1.

Skratka če je tole beta potem bo končna verzija šrot, če pa je alpha (kot jo ocenjujem sam) potem je upanje da bo kaj iz tega.

Ampak bolj k vozim bolj mi je všeč... vsaj megane. Enako je bilo pri iracingu. :D Grafika je nažalost največji trn v peti, low res pa še neverjetno šteka... nobene logike. Če ne bi štekalo bi lahko veliko lažje ocenjeval fiziko tako je pa skos potem en lag. Se pa da vseeno videt da je pri simulaciji definitivno napredek... prenos teže igra zelo veliko vlogo pravtako zaviranje in pospeševanje zelo vpliva na način zavijanja.

Če samo grafiko v kratkim popravijo bo že na zelo dobri poti.

Ob takih mašinah in takih problemih govorimo o neki hudi napaki pri optimizaciji, sej rFactor ni alien technology. Bug je bug, čeprav ga ne bi smelo bit. Zato pa js, če bom lahko probal in ko bom probal, bo to tedaj ko bodo rekli da je to končna verzija. Karkoli v igračinah, programovju in nasploh računalništvu še nikdar ni blo dobro al sploh solidno poštimano če je imelo predznak beta.

Ja, čakanje je dolgo in nam potrucanim uporabnikom nerazumljivo, ko pa se na vidiku palita Asseto Corsa, GTR3 in ostalo mindblowing zadevje. Js verjamem da traja zato, ker bo tole nova generacija sim iger, ko bo končana. In tedaj dragi moji, vas atomska eksplozija ne bo ločila od volana in kompa.

Treba je bit optimist.

Upam da bo kaj boljše po nadgradnji na i5 2500k, 8gb rama (a ostajoč na gtx260 oc).......ne sicer zgolj zaradi rf2......bomo videli če je zadeva bolj procesorsko odvisna.

Ja no, sam imam i5 na 2,7ghz zs 4gb rama, pa moram met vse na low brez HDR-ja in brez AA-ja, pa še ni gladko kot bi si želel. Tko kot so sami napisal, rabu bi 3,0 ali pa 3,3, to bi pa že blo...

Drugače pa meni fizika deluje dost uredu, ko bojo še kakšni modi začel prihajat bo to bomba. Kar se tiče grafike je optimizacija problem, mi pa osebno prav nič ne manjka, to da grafika ni

top sploh nima veze(za mene). Pa smešno mi je, ko se nekateri pritožujete čez menije... :)

Sam nad igro nisem razočaran, pravzaprav mi je super, samo nej porihtajo da bo teklo bol gladko, pa je. Fizika dela super! [dance]

Bi moglo delat. Ne garantiram.

To da na keremkoli i5 ne dela gladko je katastrofa.....i5 procesor lahko poganja vesoljsko ladjo....

Menije so katastrofalne oblike za leto 2012!!!!!!!!!!! Nismo 2005, zdej pelem race on pa je 100x boljša grafika kot rf2 vse na ultra. Nej se mal zamislijo.

Ne rečem da ne, je pa to zadnje kar me briga. Funkcionalno je, za estetiko me gladko ne briga.

S procesorji je pa tko da i3 al pa i7, isti drek, ker igra porabi samo dve jedri.. Upam da čimprej zoptimirajo to.