PEK 2 291 Napisano January 11, 2012 Share Napisano January 11, 2012 Ale bom prišel sprobat enkrat tist teden od 23.1. naprej, prej me ni. Kar per daj v hladilnik. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano January 12, 2012 Share Napisano January 12, 2012 Sem včeraj še mal stestiral... Ne vem zakaj, ampak tut mej je začel štekat, da tut vozt nisem mogu. Pa nisem nič bistvenega nastavljal. V torek je delal vse BP, res, da ne na full kar se grafike tiče ampak tega tut pričakoval nisem. Pol se sprobal pa še singlplayer in je delal k šus. Ne vem, a je bla grafika problem, ker je bil server poln, al je kej z net kodo. Sama fizika mi je u redu, bolj cartoony grafika mi je pa itak všeč. Bolj me pri špilu moti sam FFB in glede tega se pritožujejo skor vsi na ISI forumu. Ko pripelješ čez robnik al pa čez travo, volan strese tok, da mi skor TV z mize pade. En je na forumu celo napisal, da mu je volan crknil zaradi tega... Bo treba še veliko truda vložit v popravke, da se bo tole peljalo, kot je treba. PEK, pir je pri men SKOS na hlajenju. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 12, 2012 Share Napisano January 12, 2012 Ja grafika s hdr-jem je ful bols k brez, samo padejo fpsji skor za polovico. Tut jest sm pol se mal prefuru vse serije. Une historic formule se lepo peljejo in jih vsi hvalijo, kar pa ne morem rect za formulo renault in deloma megane. Fora je v tem, da enostavno ne ves kaj tocno lahko prcakujes od avta. Ne ves kdaj te bo zaneslo ampk te samo enostavno zanese. Sicer sem imel tak filing tut pri iracingu. Sama fizika je torej kr uredu, me pa ful moti ta ffb, ceprav sem se vceraj pol malo igral s controler.ini fajlom in se mi zdi, da je zdej mal bols. To bojo itak hitr ksni friki nardil, da bo se bols obcutk in bomo pol samo kopiral Netkoda je zgleda uredu, ker vceraj nisem imel nobenih problemov tut, ko nas je blo na serverju 25+ Proge so dobre za pogledat, polne lukenj. Aja kar se tice dezja.. Zokid je napisal da je isti filing kot da je suho. Ja ce cist mal pada je voznja skoraj ista edino cas par sekund pocasnejsi, ko zacne pa bolj padat pa postane zelo tezko. Tudi v 3. Prestavi koplje, tako da se tuki ne strinjam z njim. Pri dezju me najbolj moti to, da ni prsa izza avta. Ko se steza susi je na idealni liniji bistveno boljsi oprijem, kot drugje, kjer je steza se mokra. Danes se malo testiramo proti veceru pa mogoce se kej novga napisem Ale a bos kej furu zvecer? Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 12, 2012 Share Napisano January 12, 2012 Jaz sem napisal svoje prve poglede na to skropucalo, ker sem pa vozil tudi istega megana na factorju1 vem da to ni to kar bi moglo bit! tudi stari race ima boljšo fiziko kar se tiče dežja, da se o bugih ki se pojavljajo v igri sploh ne pogovarjam! Ne rečem če bi to bilo delo 1 leta, bi še jim spregledal takšne stvari, ampak ljudje božji po 7 letih dela mi pa to ponudijo Sej vsakemu svoje, ti gregor si navdušen nad formulami, jaz nad drugim, drugi spet nad rfactorjem, tretji nad i racingom itd.......... Mene je v glavnem razočaralo, njihovo delo na celi črti................ 2 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano January 12, 2012 Share Napisano January 12, 2012 Gregor, sigurno si bom vzel kkšno urco (dve...tri...) časa za testiranje. Trošt, kateri DirectX imaš inštaliran? Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano January 12, 2012 Share Napisano January 12, 2012 Imam vse directxe možne, dela za en k..ac. Poskusil sem že marsikaj, od znižanja števila zvokov na 16, brez HDR, itd.....v single player še nekam deluje zadeva, pod online pa prav odpove, tud tolk se zatika da je nemogoče odpeljat 2 ovinka. Ne vem kaj so mislili no, sam 100x rajši peljem eno Targo v rf1 2 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano January 12, 2012 Share Napisano January 12, 2012 Špil je namreč narejen za DX9...zato spraŠujem. Sem mislu, da je v tem problem...Ni mi jasno, kako imaŠ take težave, Še manj mi je jasno pa kako tak heker kot si ti, tega ne znaŠ zrihtat. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano January 12, 2012 Share Napisano January 12, 2012 Mislim da je kar problem v hardveru in neoptimizaciji igre . Sej bo boljše drugo leto hah , me prav ma da bi naredu screen megan koptika v rf1 in v rf2 in jim prlepu nekam Citiraj Link to post
marko 36 Napisano January 12, 2012 Share Napisano January 12, 2012 Daj nared ga, pa da vidmo mi ko nimamo špila, kaka je "novost" Citiraj Link to post
daks 193 Napisano January 12, 2012 Share Napisano January 12, 2012 Vprašanje za tiste ki ste igro kupili: Nisem siguren a sem plačal ali ne, potrditvene kode nisem dobil, e-maila tudi ne, spodaj pri Simulate mi piše "Payment for licence is pending. Once payment has cleared, a licence will be downloaded", pod Purchase pa imam možnost izbire za "refund"? Pa ko sem plačal z Viso, mi je potem nekaj napisalo glede varnosti pa da bi se nekam še registriral zastonj, tistega nisem naredil... Če se komu sanja kaj je in kaj ni, bi prosil za pomoč... hvala! Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano January 12, 2012 Share Napisano January 12, 2012 Kolk ljudi dela na temu špilu ? Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 12, 2012 Share Napisano January 12, 2012 @ daks Tole naj bi bile rešitve za vse težave, ki jih je imel folk pri plačevanju oziroma aktiviranju... Hi folks, If you haven't made a purchase: Try purchasing. http://rfactor.net/web/rf2/first-time-install/ If you've requested a refund: Note that this is only a request. It doesn't mean it is processed yet and it is NOT instant. Please only request ONCE. If you do it more than once, you're only slowing the process down for yourself and others. Refunds can take 2-3 working days (and we may need to receive your money before we can send it back to you). If you purchased, refunded, purchased, you may have two transactions showing on your payment method until the refund you requested is processed. This is unfortunately how financial institutions work, nothing instant. If you think you've made a purchase but are being told to wait due to pending payment: In many situations the best thing you can do is try reactivating. To do this: 1. Run launcher. 2. Open Purchase tab. 3. Click reactivate. 4. Enter email and password (lowercase) and sign in. 5. Make a note of your Order Number (on the right) which looks like RF--------. 6. Go to the Simulate tab. Now hopefully the Single player and mod mode buttons are in color. If not color? It didn't work (see below). If they are color, then you can now try logging into the Online race (using lowercase email and password). If you are still pending payment and you cannot reactivate: Email support@rfactor.net with the following information: Your order number (looks like RF--------) if you have it. If you do not have it, say so. What your launcher looks like. Is single player in color? Are all options grey? Say that you have pending payment, tried reactivating and it didn't work. If you think you've made a purchase/have made a purchase/your purchase isn't working right/options are greyed out/you can't login for multiplayer: In many situations the best thing you can do is try reactivating. To do this: 1. Run launcher. 2. Open Purchase tab. 3. Click reactivate. 4. Enter email and password (lowercase) and sign in. 5. Make a note of your Order Number (on the right) which looks like RF--------. 6. Go to the Simulate tab. Now hopefully the Single player and mod mode buttons are in color. If not color? It didn't work. If they are color, then you can now try logging into the Online race (using lowercase email and password). If you cannot reactivate, as you have already reached five activations: Email support@rfactor.net with the following information: Your order number (looks like RF--------) if you have it. If you do not have it, say so. What your launcher looks like. Is single player in color? Are all options grey? Say that you have reached 5 activations and need more. If you tried reactivating, and it didn't help your launcher to become color: Email support@rfactor.net with the following information: Your order number (looks like RF--------) if you have it. If you do not have it, say so. What your launcher looks like. Is single player in color? Are all options grey? Tell them you tried reactivating and it failed to make your launcher color. Everything works, but you are 'Unknown' in multiplayer: Some have reported that checking 'remember me' when logging into multiplayer fixes it, but we've not confirmed this yet. DO NOT alter the player files in appdata to fix this, it may cause issues for you in the future. We're working on a fix that won't cause problems in the future. It may be that we do this for you, just keep racing. Thanks for your patience. Tim. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 12, 2012 Avtor Share Napisano January 12, 2012 Vprašanje za tiste ki ste igro kupili: Nisem siguren a sem plačal ali ne, potrditvene kode nisem dobil, e-maila tudi ne, spodaj pri Simulate mi piše "Payment for licence is pending. Once payment has cleared, a licence will be downloaded", pod Purchase pa imam možnost izbire za "refund"? Pa ko sem plačal z Viso, mi je potem nekaj napisalo glede varnosti pa da bi se nekam še registriral zastonj, tistega nisem naredil... Če se komu sanja kaj je in kaj ni, bi prosil za pomoč... hvala! Zdaj mislim da singleplayer že lahko voziš, nato oni verjetno še ročno potrdijo nakup in aktivirajo online. Zaenkrat ni še nobene panike, samo malce počakaj. Kolk ljudi dela na temu špilu ? Mislim da ne veliko, okol 12 bi rekel. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano January 12, 2012 Share Napisano January 12, 2012 Ja meni ne dela niti single player, tako da očitno nisem prišel s plačilom do konca...? A slučajno ve kdo kako je, če na nek username že plačaš, pa potem hočeš še enkrat plačat, a ti še enkrat trga $$, al ti zavrne, ker že imaš plačano? Drugače morem pa kolegu rečt naj skoči na bankomat pogledat stanje Pa hvala za odgovore! Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 12, 2012 Avtor Share Napisano January 12, 2012 Zavrne ti ne, najboljš da še malo počakaš. Kolega ti ne bo mogu veliko pomagati na bankomatu, ker bo šele ko bo dobil izpis videl, če mu je trgalo. Razen če nima bankaneta pa podobne šare, kjer je vidno po parih dneh... Citiraj Link to post
Recommended Posts