FBR18 112 Napisano August 27, 2011 Share Napisano August 27, 2011 Hmmm. Se mi zdi da ne morem mimo tega Edino tole ma zanima: "All Race2Play memberships are subscriptions that renew automatically unless canceled. Subscription must be maintained for minimum 30 days to be eligible for free product award." Torej še 30 dni po preteku dveh mesecev? Ker če ne je to še 2 meseca, ki jih moraš podaljšat in je to še naslednjih 30$, kar je pa že več kot original kopija.... Edit: Ja to pomeni da moraš vsaj še za mesec podaljšat, kar je še vsaj cca 17$, torej skupaj min 47$, kar pa bo verjetno že cena original. Tako da splača se če boš tist premium membershipom še kaj uporabljal. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano September 12, 2011 Share Napisano September 12, 2011 Minimum/Recommended System Specs for rFactor 2 MINIMUM: CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 or 2.4 GHz AMD Athlon x2 Memory: 2 GB Video Card: nVidia 8600 GT or ATI/AMD 3850 Video Memory: 256MB Operating System: Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7 DirectX: 9.0c Storage: 4 GB RECOMMENDED: CPU: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo or 3.0 GHz AMD Athlon II x2 or better Memory: 4 GB+ Video Card: nVidia 250 GTS or ATI/AMD 4870 or better Video Memory: 512MB+ Operating System: Microsoft Windows Vista 64bit, Windows 7 64bit Storage: 4 GB+ Note: 2008 C++ Runtimes SP1 required (included with installer). Tim Wheatley: With the minimum you'll certainly be viewing bare minimum, be warned. The 64bit mention is because the software will use as much RAM as you can. 32bit can only use about 3.5GB or so. 2 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 12, 2011 Share Napisano September 12, 2011 ZAKOOON Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 12, 2011 Share Napisano September 12, 2011 woo-hoo Citiraj Link to post
Matic 7 Napisano September 13, 2011 Share Napisano September 13, 2011 Nebo panike Citiraj Link to post
gogi 1 Napisano September 24, 2011 Share Napisano September 24, 2011 Nekaj novih slik z HDR-om. Povezava! 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 24, 2011 Share Napisano September 24, 2011 Konec septembra pa še nič o release date-u... Iz dneva v dan se mi zdi da tegale letos ne bomo videl... Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 24, 2011 Share Napisano September 24, 2011 Ja tale HDR kar polepša zadevo. Vsaj meni.. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano September 24, 2011 Share Napisano September 24, 2011 Sam ne da samo polepša... to je že life like na nekaterih slikah... če bo tkole v špilu s HDR-jem bo fenomenalno.... Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 24, 2011 Avtor Share Napisano September 24, 2011 Sm malce temne mi delujejo Drugače pa lepa razlika Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 24, 2011 Share Napisano September 24, 2011 Ja ta HDR mi deluje kot nek "kontrast". Tam kjer je svetlo, ga še bolj osvetli oziroma temnega še potemni.. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano September 24, 2011 Share Napisano September 24, 2011 HDR pomeni high dynamic range... torej kot bi sliko vzel iz različnih ekspozitur... če bi pogledal direkt v sonce, vse ostalo ostane v temi, ker je prevelika razlika v svetlobi. Če bi gledal samo v temno senco, bi bila ostala slika preosvetljena, ker bi rabil toliko posvetlit vse, da pride "temni" del slike sploh do detaljev... v našem očesu to sproti dela zenica, v fotoaparatih je to ekspozitura (koliko časa je film osvetljen). Do sedaj se špili večinoma s tem sploh niso igrali, in je bilo pač vse enako osvetljeno z vseh strani več ali manj, le za tiste sence so poskrbeli za enoten vir svetlobe, to je bilo pa tudi to. S HDR-jem pa pridobiš vse svetove. Imaš vidno sonce, detaljne sence, in relativno pravilno osvetljeno vse vmes. Čeprav po definiciji HDR-a, so šli ravno stran od HDR slik. Prej je bilo vse enako osvetljeno, zdaj pa če ti sonce sije v obraz se ti pokvari vid in senc ne vidiš več dobro. Sence in različne osvetljitve imajo velike razlike, prej je bilo vse isto... Skratka dynamika je veliko večja, ne pa razpon, za moje pojme so ravno razpon skrčli za večje efekte. Verjamem pa da je pri programeranju to veliko težje naredit, kot obično osvetljitev, tako so pač morali neko ime pripet. Mene predvsem navdušuje tisti Clio, ker je zelo lepo osvetljen, ostalo zadaj pa je zato malo zatemnjeno... skratka slike so bolj realno osvetljene, ne da je vse istih barv in osvetljitev. 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 24, 2011 Share Napisano September 24, 2011 Bo držal...in bi se pomoje tud dalo sprogramirat sam vprašanje, če so danes tiktakarice na grafikuljah sposobne še to obdelovat brez lockup-ov. Se mi pa vseeno zdi da vsi pri tem HDR pretiravajo, svetloba se tolk ne potemni (ali posvetli) v RL... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 26, 2011 Share Napisano September 26, 2011 Ma men je pa čist brezveze ta HDR. Res ne rabim nekih visokih kontrastov in lepih baru med tem ko postavljam čim boljši čas. Zame je še vedno najbolj izpopolnjena grafika tista iz iRacing. Tist kar rabiš in niti ena neumnost več. 2 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 26, 2011 Share Napisano September 26, 2011 Zarad mene če je grafika kot v rFactor (1), važno da se dobr pelje Me čist nč ne mikajo vse sence in detajli... Citiraj Link to post
Recommended Posts