Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

Hmmm. Se mi zdi da ne morem mimo tega [Jel2]

Edino tole ma zanima:

"All Race2Play memberships are subscriptions that renew automatically unless canceled. Subscription must be maintained for minimum 30 days to be eligible for free product award."

Torej še 30 dni po preteku dveh mesecev? Ker če ne je to še 2 meseca, ki jih moraš podaljšat in je to še naslednjih 30$, kar je pa že več kot original kopija....

Edit: Ja to pomeni da moraš vsaj še za mesec podaljšat, kar je še vsaj cca 17$, torej skupaj min 47$, kar pa bo verjetno že cena original. Tako da splača se če boš tist premium membershipom še kaj uporabljal.

• 3 weeks later...
  • Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

Minimum/Recommended System Specs for rFactor 2

MINIMUM:

CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 or 2.4 GHz AMD Athlon x2

Memory: 2 GB

Video Card: nVidia 8600 GT or ATI/AMD 3850

Video Memory: 256MB

Operating System: Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7

DirectX: 9.0c

Storage: 4 GB

RECOMMENDED:

CPU: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo or 3.0 GHz AMD Athlon II x2 or better

Memory: 4 GB+

Video Card: nVidia 250 GTS or ATI/AMD 4870 or better

Video Memory: 512MB+

Operating System: Microsoft Windows Vista 64bit, Windows 7 64bit

Storage: 4 GB+

Note: 2008 C++ Runtimes SP1 required (included with installer).

Tim Wheatley:

With the minimum you'll certainly be viewing bare minimum, be warned. smile.png

The 64bit mention is because the software will use as much RAM as you can. 32bit can only use about 3.5GB or so.

• 2 weeks later...

HDR pomeni high dynamic range... torej kot bi sliko vzel iz različnih ekspozitur... če bi pogledal direkt v sonce, vse ostalo ostane v temi, ker je prevelika razlika v svetlobi. Če bi gledal samo v temno senco, bi bila ostala slika preosvetljena, ker bi rabil toliko posvetlit vse, da pride "temni" del slike sploh do detaljev... v našem očesu to sproti dela zenica, v fotoaparatih je to ekspozitura (koliko časa je film osvetljen). Do sedaj se špili večinoma s tem sploh niso igrali, in je bilo pač vse enako osvetljeno z vseh strani več ali manj, le za tiste sence so poskrbeli za enoten vir svetlobe, to je bilo pa tudi to. S HDR-jem pa pridobiš vse svetove. Imaš vidno sonce, detaljne sence, in relativno pravilno osvetljeno vse vmes.

Čeprav po definiciji HDR-a, so šli ravno stran od HDR slik. Prej je bilo vse enako osvetljeno, zdaj pa če ti sonce sije v obraz se ti pokvari vid in senc ne vidiš več dobro. Sence in različne osvetljitve imajo velike razlike, prej je bilo vse isto... Skratka dynamika je veliko večja, ne pa razpon, za moje pojme so ravno razpon skrčli za večje efekte. Verjamem pa da je pri programeranju to veliko težje naredit, kot obično osvetljitev, tako so pač morali neko ime pripet.

Mene predvsem navdušuje tisti Clio, ker je zelo lepo osvetljen, ostalo zadaj pa je zato malo zatemnjeno... skratka slike so bolj realno osvetljene, ne da je vse istih barv in osvetljitev.

Bo držal...in bi se pomoje tud dalo sprogramirat sam vprašanje, če so danes tiktakarice na grafikuljah sposobne še to obdelovat brez lockup-ov. Se mi pa vseeno zdi da vsi pri tem HDR pretiravajo, svetloba se tolk ne potemni (ali posvetli) v RL...

Ma men je pa čist brezveze ta HDR. Res ne rabim nekih visokih kontrastov in lepih baru med tem ko postavljam čim boljši čas. Zame je še vedno najbolj izpopolnjena grafika tista iz iRacing. Tist kar rabiš in niti ena neumnost več.