Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

Alen, vse kar sem napisal, smo bli na PM dogovorjeni. Imamo 20+ strani samo v privatni temi ekipe Troyan Donut Automotive, iz katere je Marjan zaradi mojega pojasnila zgoraj izstopil. V detajle ne bi šel, lahko pa, če bodo želje dovolj močne :) Vsekakor zanimivo branje!! Razumem, da želiš Marjanu vse dobro. Tudi sam mu, vendar ne bom dovolil, da se dela norca iz tujih donacij in osebja, zato sem tudi javno objavil, ker se mi zdi zahrbtno, predvsem do Marjana, da bi takele stvari urejal na skrivaj npr. z Erženom po PM ali discordu.  Kar bi v bistvu lahko storil tudi Marjan, če je želel pojasnila o donacijah. Očitno mu je bilo v interesu o tem debatirati javno :) Škoda bi bilo zapravit €30 za špil, če Murnu oz Erženu slučajno ne bi uspelo zadeve zrihtat prek steamCMD-ja in bi moral zadevo laufat iz rF2 launcherja. Js mam dva špila na dveh ločenih steam accountih. Enega na svojem in drugega na računu, kjer se nahaja tudi AMS dedicated server, račun pa laufa na ločeni server kišti, pri meni doma na mreži. In tu nastaja problem. Server na moji mreži me meče dol, ker moj router ne podpira NAT loopback funkcije, po spodnjem postopku pa mi ni uspelo zadeve spraviti v delovanje.

https://forum.sector3studios.com/index.php?threads/workaround-if-you-cannot-join-your-own-dedi-server.4672/

Niti se nisem mučil, ker sem Božota vprašal, če je za akcijo, da postaviva 24/7 rF2 server na njegovem strežniku in je bil brez pardona za. Med drugim je tudi izdatno zaslužen za obstoj AMS serverja, čeprav sam nima hudih interesov v AMS. Ker morava pred samo postavitvijo postoriti še nekaj malenkosti, zadeva zahteva svoj čas. Na žalost se nama še ni uspelo ujeti v isti časovni zanki, da bi to uredila. Marjan vse to zelo dobro ve :) Zato pa sem reagiral, ker se mi zdi grdo, da bi za 6 aktivnih rF2 voznikov porabljali sredstva, zato, ker bi on spet malo nagajal na forumu. Od tega smo 4-je (zdaj 3-je) prijavljeni v endurance ligo, 2 pa vozita le na RD.  Sploh če je že neka druga opcija v igri in se po nepotrebnem obremenjuje Murna, ki te dni verjetno komaj čaka, da bo za 4 rF2 freake, hotlap server delal.

Marjan, ne vem, kje si zasledil/zaznal mojo ogroženost? Js sm AMS fan! rF2 server bi itak bil pri Božotu in bi z njim upravljal on, ti boš pa lahko dajal predloge za kombinacije. Karkol se boš spomnil, boš mel :) Enako je v AMS sekciji. A kaj, ko je, odkar je moj nick lila barve, tebi AMS risankasta in ne daješ več nobenih pobud za evente.

To o posiljevanju z AMS eventi je pa navadna hudobija s tvoje strani. Nikjer nikogar nisem silil v nič. Te evente delam, ker mi je AMS top sim. Na RD pa lahko dirkam le vsake tri tedne, ker sem izmenski delavec in sem mislil, da bi za vikend mogoče lahko privabil nekaj ljudi, da ga mal požgemo. In priprava takega eventa zame ni noben trud, ampak uživancija - pure fun. Js rabim sam enga sotekmovalca na progi, nima veze kako hitrega, pa uživam, kot mali froc :D

To bo za nekaj časa moja zadnja replika tebi, ker sem porabil ogromno energije in časa v zadnjih mesecih, da sem tebi dopovedoval in razlagal določene stvari. Za prazen nič :roll:

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

Pred 14 urami , markop je napisal:

Marjan, glede teh tvojih rf2 serverjev. A bi se dalo rezultate imet zbrane vse na eni lestvizi za neko kombinacijo ? Sedaj se mi zdi, da se beleži vsak server posebej.

Za tole zadnjo kombinacijo pa rabim novo tipkovnico. Z volanom komaj držim avto na cesti.

To tudi mene matra, pa mi ne rata. Se vidi, ko je server prižgan, ko pa je ugasnjen, pa ne. Nočem oziroma ne vem pa, če je primerno, da rezultate tule objavljam.

Predvidevam pa, da plačljiva verzija omogoča kaj več, tudi lige ipd.

Uredil - mancSLO
Pred 22 urami , enjoyer83 je napisal:

dajva dan dva murnu da se uživi v novo vlogo, potem pa lahko preverimo

vem da je zdaj server na novo štimal, ne vem pa kako daleč je prišel...

Majaž pa nova vloga. Mi je očitno ušlo. Samo ne vem za kaj čestitat. Poroka, naraščaj ali pa kar oboje:DD.

Portimao - Autódromo Internacional do Algarve v1.1
CC1E6A5F38B019959DD529D614B7A2276E10FCA2

Steam Workshop

Portimao v1.1
- converted to GTR2 by Goresh 
- converted and updated to rfactor 2 by digga

changelog v1.1
- dx11 texture update
- adjusted nightlights
- new layout
- and much more

Special thanks to MCNolo for the flag animation, animated cam workers, animated crowdflags, billboard cam crowds

good play for all, have fun...

Končno!:D Tole je res popestritev [owje]Perfektna verzija, že v DX9 izgleda fenomenalno.
Ravno sem odpeljal 30min dirko proti AI. Privoščil sem si flat6 mod proti 40 AI nasprotnikom. Mogoče v preteklosti nisem bil pozoren, ampak ta mod ima pa ogromno lepih skinov :o
Kombinacija je posrečena, roller-coaster style. AI dela brez zapletov, dežja pa nisem vklopil. Zadnji ovink [wub]

Iz liveracers pa so me obvestili, da bo Lite subscription ukinjen in da naj kliknem gumb Pricing:o. (morda sem kaj spregledal, kot na yt, ko so me pred časom upozorili, ko sem v svoje videe muziko notri tlačil :DD). Če se motim, lahko aktiviram again. 

Iz tega razloga liveracers iz moje strani ne bo več na voljo. (je term and condition dolg 3 strani angleščine).

Ps: MonteCarlo BrabhamBT20 server je danes ON.  Za rf2 HOTLAP rezultate po bomo morali najti kakšno drugo rešitev.

Glede serverja za rf2: sploh ne vem, kaj sem narobe vprašal. Ali niso nekateri ponudniki, ki proti plačilu nudijo 24/7. Zato sem vprašal, če je denar problem. V tem kontekstu sem omenil donatorstvo, ker ne vem, od kje bi drugače denar dobili. Verjetno sem pozabil napisati, da če ni denar problem , sem pa na voljo, da server postavimo. Ker od tega, ko je Eržen obljubil, da mogoče bo, je že kar nekaj minilo. Pa sem pač spomnil, da smo še tu in da je še volja. Pa tudi če samo za 6 uporabnikov.  

Ravno zato, ker nas v rf2 ni toliko, kot v AC, sem si zamislil pač hotlap server, ne pa dirke ob koncu tedna. Ampak zadeva je debatljiva in lahko da se motim. Pač v primeru nestrinjanja se rf2 hotlap serverja nebi šli več. Citiram kar sem ob postavitvi ideje zapisal:

Server je namenjen vsem, ki nimajo možnosti priti na event ob določeni uri, ampak lahko preizkusijo kombinacijo čez dan. Če bo  želja, se zmenimo za kaj več (event, liga ipd).

AMS: Vsaka čast @57X za stvar, ki jo fura glede AMS. Post višje sem pa pač odreagiral, ker se je donatorstvo tako zelo izpostavilo. Nikakor nisem mislil, da bi v politiko donatorstva kakorkoli posegal. 

In ozadje moje izjave glede posiljevanja z AMS je bolj to, ko se v vsaki temi pojavi človek po imenu Patrick Giranthon, češ kako je boljši od vseh ostalih. Pač težko verjamem, da en tip dela toliko bolje, kot vsi ostali.

Ampak seveda ti moji pomisleki niso razlog za to, da sem zapisal, kar sem (glede posiljevanja), niti če sem bil zaradi (po mojem) narobnega iterpretiranja mojih prejšnjih postov izzvan. Zato se Zupanu oproščam in še enkrat:  veliko opravljeno delo v sekciji AMS.

To, da je meni AMS risankast pa naj nebo tako hudo vzeto. Ja, mi je risankast, v isti sapi pa vedno povem, da ima ta igra enega boljših fbb.

Ps: evo, pa je kava mrzla :P ...

Uredil - mancSLO

Za kaj renega  dx9 pa trackmap nujno:DD. Jaz sem probal dx11 in sinoči na 30 krogov Dubaj s Camarom obstal 4 metre pred boksom brez goriva[buzara]

Vidim, da je eden tudi snemal:

Uredil - mancSLO

Upajmo le, da nove funkcije ne bodo preveč nagajale izdelovalcem modov, ko bo treba posodobit mode na dx11. Podpora za DX9 naj bi ostala le do novega leta. Kar kratek deadline, glede na to, da še dx11 ne dela niti približno na dx11 :)