Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

3 hours ago, mancSLO said:

@enjoyer83 ?

Ps: jaz sem do sedaj plačal sami iR server, drugje ne.

Dedicated server za rF2 pride v paketu s špilom in ti to zelo dobro veš. Torej €29.99.  Prek steamCMD pa so težave, ko je potrebno potegnit vsebino na strežnik, ker na koncu procedure vedno izvrže napako, da mod ni uspešno nameščen. Kot si pred dnevi izjavil, ti po tem postopku nisi prišel dlje od "creating shortcuts" faze. In točno veš, da server bo. Ker sem ti povedal, da imam kupljen še en rF2 špil izključno za potrebe postavitve 24/7 serverja, ki bo na voljo vsem uporabnikom, povsem enako, kot AMS server. Le z Božotom se morava enkrat dobit na discordu, da spraviva vsebino na njegov strežnik.

Donacije so popolnoma prostovoljne in zelo neokusno je, da donator potem sprašuje, komu in čemu so namenjene. Kot bi poslal SMS za pasje zavetišče in potem hodil spraševat, kateremu psu so dali jesti.

Ne vem Gašper, kje se ti tle spet počutiš ogroženega. Samo sprašujem Eržena, če lahko dobimo server. Ker ne vem, ali je to plačljivo, sem pač vprašal.

Tvojega serverja na ta način posiljevanja, kot ga izvajaš z AMS ne potrebujem še za rf2.

Uredil - mancSLO

tenor.gif

No zdaj pa malo bolj resno.

Ali se je res potrebno za vsako stvar skregat?
Glede na to da je forum javen, ga bere, kar nekaj potencialnih novih članov.
In ko vidijo takole "podjebavanje" verjamem, da marsikoga odvrne da bi se nam pridružil.

Vsi imate vsi PM pa se lahko tam zmenite. 

PS:
Kje/kdo je moderator?:roll:

Uredil - alkoro

PS:
Vsakič ko prešaltam iz AC na IR se čudim pomakanju detajlov na volanu. :roll:

Alen, a tale ni bila tudi malo kurjaška?

Glede pridobivanja novih članov: skozi vse leto se trudimo, da postavljamo serverje, dirke, pomagamo novincem pri nastavitvah, ipd. Ali res meniš, da je za nove člane user frendly, da bi vsi "tastari" prišli na portal samo od prvega oktobra pa do šestnajstega marca.

A ja. V bistvu sem moderatorje samo spraševal, če za rf2 lahko dobimo server, ker jaz mojega ne morem imeti 24h prižganega?

Marjan, glede teh tvojih rf2 serverjev. A bi se dalo rezultate imet zbrane vse na eni lestvizi za neko kombinacijo ? Sedaj se mi zdi, da se beleži vsak server posebej.

Za tole zadnjo kombinacijo pa rabim novo tipkovnico. Z volanom komaj držim avto na cesti.