mancSLO 1 945 Napisano September 4, 2017 Share Napisano September 4, 2017 MonteCarlo BrabhamBT20 server je ON. Trenutno nas Grebenc kar lepo vodi, kar pa je verjetno zgolj prehodnega značaja. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano September 4, 2017 Share Napisano September 4, 2017 Grebenc naj si kuplungo in H šalthebl kupi Like real racers do Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 4, 2017 Share Napisano September 4, 2017 Na http://mancslo.liveracers.com/Live se jim fučka, pa tudi če na tipke furaš... Citiraj Link to post
Grebenc Gašper 193 Napisano September 4, 2017 Share Napisano September 4, 2017 Jest sm izbral #27 ki je rdeč kar je barva ferrarija pa honde pol pa tak vete da nič bliz ne pride 1 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano September 4, 2017 Share Napisano September 4, 2017 2 hours ago, mancSLO said: Na http://mancslo.liveracers.com/Live se jim fučka, pa tudi če na tipke furaš... u pišuka.. sam res zgleda, kot bi nekateri na tipke fural Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 6, 2017 Share Napisano September 6, 2017 (urejeno) Včeraj sem bil malo kregan, ko je šel server down že ob 21h. Bo verjetno kmalu kak gumb, pa se bom bolj ahtal: Uredil September 6, 2017 - mancSLO 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 8, 2017 Share Napisano September 8, 2017 @enjoyer83, ne vem, ali je 24/7 server, kot je bil v AC pačljiv ali kako. Gre to iz donatorstva? Če ja, bi glede na to, da nas je kar dosti tudi na rf2 vprašal, če je možno, da bi za hotlap challenge imeli 24/7 server. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano September 8, 2017 Share Napisano September 8, 2017 Ja, rF2 server je plačljiv. Stane €29.99. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 8, 2017 Share Napisano September 8, 2017 (urejeno) @enjoyer83 ? Ps: jaz sem do sedaj plačal sami iR server, drugje ne. Ps2: server MonteCarlo BrabhamBT20 danes šiba celi dan . Eno rokavico mi je uspelo fliknit, tadrugo bo pa težko: http://mancslo.liveracers.com/Live Uredil September 8, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano September 8, 2017 Share Napisano September 8, 2017 dajva dan dva murnu da se uživi v novo vlogo, potem pa lahko preverimo vem da je zdaj server na novo štimal, ne vem pa kako daleč je prišel... 1 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano September 8, 2017 Share Napisano September 8, 2017 3 hours ago, mancSLO said: @enjoyer83 ? Ps: jaz sem do sedaj plačal sami iR server, drugje ne. Dedicated server za rF2 pride v paketu s špilom in ti to zelo dobro veš. Torej €29.99. Prek steamCMD pa so težave, ko je potrebno potegnit vsebino na strežnik, ker na koncu procedure vedno izvrže napako, da mod ni uspešno nameščen. Kot si pred dnevi izjavil, ti po tem postopku nisi prišel dlje od "creating shortcuts" faze. In točno veš, da server bo. Ker sem ti povedal, da imam kupljen še en rF2 špil izključno za potrebe postavitve 24/7 serverja, ki bo na voljo vsem uporabnikom, povsem enako, kot AMS server. Le z Božotom se morava enkrat dobit na discordu, da spraviva vsebino na njegov strežnik. Donacije so popolnoma prostovoljne in zelo neokusno je, da donator potem sprašuje, komu in čemu so namenjene. Kot bi poslal SMS za pasje zavetišče in potem hodil spraševat, kateremu psu so dali jesti. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 8, 2017 Share Napisano September 8, 2017 (urejeno) Ne vem Gašper, kje se ti tle spet počutiš ogroženega. Samo sprašujem Eržena, če lahko dobimo server. Ker ne vem, ali je to plačljivo, sem pač vprašal. Tvojega serverja na ta način posiljevanja, kot ga izvajaš z AMS ne potrebujem še za rf2. Uredil September 8, 2017 - mancSLO 1 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano September 8, 2017 Share Napisano September 8, 2017 (urejeno) No zdaj pa malo bolj resno. Ali se je res potrebno za vsako stvar skregat? Glede na to da je forum javen, ga bere, kar nekaj potencialnih novih članov. In ko vidijo takole "podjebavanje" verjamem, da marsikoga odvrne da bi se nam pridružil. Vsi imate vsi PM pa se lahko tam zmenite. PS: Kje/kdo je moderator? Uredil September 8, 2017 - alkoro Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 8, 2017 Share Napisano September 8, 2017 PS:Vsakič ko prešaltam iz AC na IR se čudim pomakanju detajlov na volanu. Alen, a tale ni bila tudi malo kurjaška? Glede pridobivanja novih članov: skozi vse leto se trudimo, da postavljamo serverje, dirke, pomagamo novincem pri nastavitvah, ipd. Ali res meniš, da je za nove člane user frendly, da bi vsi "tastari" prišli na portal samo od prvega oktobra pa do šestnajstega marca. A ja. V bistvu sem moderatorje samo spraševal, če za rf2 lahko dobimo server, ker jaz mojega ne morem imeti 24h prižganega? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 8, 2017 Share Napisano September 8, 2017 Marjan, glede teh tvojih rf2 serverjev. A bi se dalo rezultate imet zbrane vse na eni lestvizi za neko kombinacijo ? Sedaj se mi zdi, da se beleži vsak server posebej. Za tole zadnjo kombinacijo pa rabim novo tipkovnico. Z volanom komaj držim avto na cesti. Citiraj Link to post
Recommended Posts