genius 3 Napisano July 19, 2011 Share Napisano July 19, 2011 Teli clioti mi zgledajo malo preveč pritisnjeni k tlom. Upam, da bo dobra igralnost tudi v singleplayerju, ko pri 1 traja dolgo da te avto prehiti, pa vsi so v dveh linijah samo bolj kot ne. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano July 19, 2011 Share Napisano July 19, 2011 Grafika je za razliko od onega CARS obupna, kar pomeni da bo izjemno dobro Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano July 19, 2011 Share Napisano July 19, 2011 Hehe... tako nekako je ponavadi Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano July 19, 2011 Share Napisano July 19, 2011 Ja no Clio se mi res zdi da ni najbolš narjen. Prenizek, pa feltne čudn zgledajo. Ampak mene osebno grafika ne zanima kej dost, važno da se bo pelal tko k se zagre [champ] Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 20, 2011 Share Napisano July 20, 2011 Ja jst tut bolj upam na fiziko, ker grafika ni nič posebnega - edino kar vidim, da so izboljšal, so tile 3D strički v boksih. Brez veze Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano July 20, 2011 Share Napisano July 20, 2011 Ja no Clio se mi res zdi da ni najbolš narjen. Prenizek, pa feltne čudn zgledajo. Ampak mene osebno grafika ne zanima kej dost, važno da se bo pelal tko k se zagre [champ] Mihec, avto ni nič prenizek. Tako nizki se vozijo po celi evropi ... Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano July 20, 2011 Share Napisano July 20, 2011 Tut grafika je precej boljša, kot so prikazali do sedaj. Upam na najboljše Samo, da ne bojo več dolgo pacali tega skupaj Citiraj Link to post
Blaz 5 Napisano July 20, 2011 Share Napisano July 20, 2011 No, tukaj pa je videti nekaj napredka Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano July 20, 2011 Share Napisano July 20, 2011 Jst ne vem, če gledam iste slike kot ostali. Ampak tale zadeva je videti čisti CRAP! Tko grde in nerealistične grafike nisem videl že od 1990. leta. Že na uč se vidi, da so proporcije Cliota faljene. Pa da sploh ne govorim o kvadratnih možicljih okoli in risankasti grafiki. Jst sm boljše slike delal v 3D studiu 10 let nazaj, potem pa en gamerski studio to vn vrže. Stavim, da so jim te slike naredile več škode kot koristi, ko so jih objavili na spletu. Poglejte si tiste slike od C.A.R.S., tistemu se pa pravi moderna grafika, ne pa ta slab izgovor za grafiko. Če mislijo to vn dat, potem ga bom jst preskočil. Škoda, ker potem skoraj nič ne bom mogel dirkat na sloracingu. Ko bi vsaj naredili en dobr touring car na iracingu pa da bi potem tam naredili prvenstvo. 1 1 Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano July 20, 2011 Share Napisano July 20, 2011 Sej je jeta.. Sem bil pa siguren, da boš omenil iRacing še preden sem prebral tvoj post Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano July 20, 2011 Avtor Share Napisano July 20, 2011 Killer_B zmeri neki jamra, kot vedno pa bo na koncu vse kupil in vozil. Isto je bilo do sedaj z vsem RACE serijami in isto bo z letošnjim WTCC prvenstvom (ki pravi da ga nebo vozil) in rFactor 2 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano July 20, 2011 Share Napisano July 20, 2011 Mihec, avto ni nič prenizek. Tako nizki se vozijo po celi evropi ... okej, naj ti bo Killer: Hudoooooo....ta špil pa original kupm.....majkeeee miiiii!!!! [krniki] 1 Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano July 20, 2011 Share Napisano July 20, 2011 Ja dokler nism teh slik vidu Drgač je pa drugačna vrednost, če špil igraš sam in daš 40 eur, al pa če ga igraš vsaj eno leto v družbi in voziš sezono. Verjemi mi maxl...Race 07 in vse dodatke sem kupil le zaradi tega, ker smo jih vozili na sloracingu in jih ne bi kupil, če teh prvenstev ne bi bilo. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano July 20, 2011 Share Napisano July 20, 2011 Mi bi bili lahko glavni sponzor SimBinu Ker mislim, da je takih še precej primerov Citiraj Link to post
Recommended Posts