Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

We should be posting some information on how rFactor 2 will be released pretty soon! In the meantime we can confirm we do have a target within the year (2011).

Vir: rfactor.net

Cena je bila res okoli 20 €, vsaj tista varianta ko si kupil direkt pri ISI. Škatelna pa ne vem kolk je bla, je pa prišla vsaj leto kasneje kot tista online.

• 4 weeks later...

Nažalost mi je v tistem momentu ravno vrglo iz kompa, od takrat naprej ne najdem več te spletne strani...

Pišem seveda zato, ker sem na njej zasledil, da naj bi igra prišla konec MARCA, leta 2012 [buzara]

Tudi datum izida še nebo tako kmalu znan, kot je bilo prvotno mišljeno...prihaja pa novi material :)

I'm probably going to be doing a few more screens and videos as I am not able to post the release info at the moment and I don't want you guys waiting much longer.

A to temo še komu skoraj vsak dan pokaže kot da je nov post objavljen? Pod novimi objavami vidim, da je kao "danes" zadnji odgovor, nato pa vedno isti post še iz junija :)

Pa še ontopic. Ko sem prvič iskal rfactor po trgovinah (recimo dve leti nazaj plus minus pol leta), je na uradni strani bila cena 35€. Angleški ebay ga je s poštnino vred zrihtal za 12€ :)