logitech 8 Napisano July 3, 2014 Share Napisano July 3, 2014 Ima kdo kak link od rfactor 2, ker ga nikjer ne najdem na netu ali je to samo mod. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano July 3, 2014 Share Napisano July 3, 2014 Verjetno si probal v google napisat rFactor2 in ti ne našlo tega ne?http://rfactor.net/web/rf2/ Citiraj Link to post
Administrator 7 Napisano July 5, 2014 Share Napisano July 5, 2014 Debate o ilegalnih kopijah prosim preselite drugam. Citiraj Link to post
Gasper Zdravje 01 0 Napisano July 7, 2014 Share Napisano July 7, 2014 Mene zanima kje bi lahko jest dobil original rF2 ker sm probal zadevo potegnit dol iz njihove spletne strani in mi računalnik napiše da je ta datoteka zlonamerna in tko naprej... Zdej pa nevem kuko naprej??? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 7, 2014 Share Napisano July 7, 2014 Tule imaš vse potrebne informacije. Datoteke, ki jih s tu preneseš sigurno niso zlonamerne. Citiraj Link to post
Gasper Zdravje 01 0 Napisano July 7, 2014 Share Napisano July 7, 2014 Hvala samo iz tele strani sm potegnu dol pa mi je tole napisal. Bom probou se enkrat Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano July 7, 2014 Share Napisano July 7, 2014 Hvala samo iz tele strani sm potegnu dol pa mi je tole napisal. Bom probou se enkrat Hehe ziher uporabljaš Chrome. Uporabi drugi brskalnik in bo težava rešena. http://rfactor.net/web/docs/why-does-chrome-list-downloads-as-potentially-dangerous/ Citiraj Link to post
Gasper Zdravje 01 0 Napisano July 7, 2014 Share Napisano July 7, 2014 Zdej mam pa se en problem sm naložu original use plačou in tko naprej in zdej mi sploh noče odpret programa uglaunem napiše da je rF2 prenehou delat... a je meu se kdo podoben problem??? Citiraj Link to post
Gapi 111 Napisano July 7, 2014 Share Napisano July 7, 2014 Če imaš slučajno Avast antivirus, potem dodaj rF2 pod izjeme. To storiš tako da greš pod nastavitve -> AntiVirus -> Izjeme in dodaš rF2.exe Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano July 7, 2014 Share Napisano July 7, 2014 Žal(ali pa na srečo) ne. Glede na informacije pa je težko ugotavljat kaj je problem. Lahko je vse mogoče od hardvera do softvera. Imaš zagotovljene minimalne strojne zahteve? normalno delujoče driverje? Kdaj se napaka pojavlja, ko odpreš launcher ali ko zaženeš igro iz launcherja? Malo bolj opiši problem če se da. Si potegnil dol verzijo, kjer je nekaj prog in avtov že predinštaliranih ali si potegnil lite verzijo? Pri lite moraš še posebaj z njihove strani potegnit mode(avte in proge) in jih inštalirat z mod managerjem. Citiraj Link to post
Gasper Zdravje 01 0 Napisano July 8, 2014 Share Napisano July 8, 2014 Ja strojne zahteve mam dost dobre. Launcher se mi odpre tut use lahko delam notr samo k pa hočm it na single player al pa online mode se mi pa pokaže ikona potem se pa zgodba konča. Potegnil sem dol tisto enoletno verzijo, drugače sem pa tudi že dodal nekaj avtomobilov (prog pa še nisem dodajal). Nevem zdej ali se driverji sami inštalerajo ali jih je treba posebej ker imam na novo spucan računalnik tko da ni gor ničesar. Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano July 8, 2014 Share Napisano July 8, 2014 Ja strojne zahteve mam dost dobre. Launcher se mi odpre tut use lahko delam notr samo k pa hočm it na single player al pa online mode se mi pa pokaže ikona potem se pa zgodba konča. Potegnil sem dol tisto enoletno verzijo, drugače sem pa tudi že dodal nekaj avtomobilov (prog pa še nisem dodajal). Nevem zdej ali se driverji sami inštalerajo ali jih je treba posebej ker imam na novo spucan računalnik tko da ni gor ničesar. Driverji za? Grafično(seveda je potrebno inštalirat primerne driverje)? Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano July 9, 2014 Share Napisano July 9, 2014 Williams FW14 and Venturi Larrousse(Formula 1 1992 by F1ASR) http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showtopic=67294&page=5 Support the F1 ASR Modding Team - Free Donation Download: Williams F14: https://mega.co.nz/#!phUz1Bjb!DbxOdTl-jZQ8qsrRMzx4eBIntrBV-Qwca8gzlQgXWfA Venturi Larrousse: Download Venturi ....Če mod deluje počasi, zmanjšajte AI na število 5 ali manj. 2 Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano July 11, 2014 Share Napisano July 11, 2014 Kaj kdo ve a se vsebino mape "packages" lahko izbriše potem ko je mod inštaliran? A komu javi napako recimo "High_ligts-error", med tem ko nalaga mapo, javi cca 5 napak, katere moraš potrditi vmes da ti mapo naloži? Citiraj Link to post
Gapi 111 Napisano July 11, 2014 Share Napisano July 11, 2014 Če imaš 2 particiji diska je najbolje da mapo packages premakneš na disk z več prostora in v Mod managerju spremeniš direktorij na novo lokacijo packages. Drugače pa lahko brez problema izbrišeš mod. Do sedaj še nisem imel niti ene napake med nalaganjem. Lahko poveš kateri mod pa probam tudi sam. A ste a kakšno dirko, naprimer Formula Renault 2014 na Silverstonu? Citiraj Link to post
Recommended Posts