Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

Še ena stvar je pomembna, tut če fps-ji padejo npr. pod 60, v volanu še vedno ne pride do laga, kar se v večini iger zgodi. Ni tak problem če se zgodi da mal zmrzne slika, ma da ti pa volan zašteka med dirko, lohk pa tut končaš v pesku..

Igro je potrebno zelo optimizirati,kajti nima smisla kupovati dobrih grafikulj,če moraš potem prilagajati detajle. AC mi deluje super na ful detajlih,rF2 pa kar nekaj blokira,pa pol toliko ni lepa grafika kot pri AC. Saj ne,da mi je ful pomembno kakšna je grafika,ampak mi gre na k***c,da se ne spravijo popravit oz optimizirat. Vsaka čast Kunosu,da nas poslušajo in popravljajo kot pri norcih. Upam,da bo tudi v prihodnje tako.

Moja resolucija 1920x1080.. preizkusil sem več opcij..vse na max, vse na low kar je na koncu pirpeljalo do tega da imam dokaj stalnih 60fps. Rabim vsync ker se drugače na moj ekranu trga slika. Optimizacija je vsaj kar se tega tiče totalno v k****. Fizika pa itak mal preveč drsi.

Meni so tele Honde BTCC nore za peljat :) Prav uživam, napram AC ki se mi ne dopade preveč. Tukaj imaš filing da avto res drži (po parih krogih). 
Prevračanje pa malo pretirano, ne vem če bi se v prvem ovinku ravno 7x prevrnil :)

Osebno mi sprednji pogon ne diši, ampak niso slabe Honde za peljat (verjetno se tako fwd pelje, torej štorasto, moje stališče je racing car is rwd car :D) (edino je čudno da vsak robnik jo prekucne, ja madona sej pa ni avtobus :D), je pa Megane dosti stabilnejši in prijetnejši za vožnjo.

Včeraj sva z vodočarjem peljala na isi serverju in je kar fun.....tako da bi lahko tudi ostali kaj danes zvečer npr. prišli pogledat :)

Misilim da je tudi važna frekvenca procesorja, namreč priporočajo 3.0 GHz, tako da ni vse v grafikulji. Sam furam na 2,66 Q9450 z ATI 7850, pa se držim teh 60 fps, kolko tolko, da lahko rečem da je gladko vozno. Mam namen navit procesor na 3.0 pa bomo videli. 

Osebno mi sprednji pogon ne diši, ampak niso slabe Honde za peljat (verjetno se tako fwd pelje, torej štorasto, moje stališče je racing car is rwd car :D) (edino je čudno da vsak robnik jo prekucne, ja madona sej pa ni avtobus :D), je pa Megane dosti stabilnejši in prijetnejši za vožnjo.

Včeraj sva z vodočarjem peljala na isi serverju in je kar fun.....tako da bi lahko tudi ostali kaj danes zvečer npr. prišli pogledat :)

No sej tudi v BTCC in ClioCUP vidiš da grejo precej po dveh čez robnike :D

Jst bi tuuud :) Sam nimam originala še...

Ja mal pretiravajo s tem prevracanjem pomoje.. Res je treba pazit da ne furas prevec po unih izboklinah (uni robniki k je masa kolo odtrgal :D)

Drugace pa mors furat ful bl z obcutkom kukr megane.. Sploh na zaviranju so zoprne te honde, pa ob vstopih v hitre ovinke rado odnese rit, sam je res dost na izi popravt smer..

Gripa je pa v igri dovolj samo nardit je treba par krogov da se guma nabere.. AI can make it :D

Ctrl+x je čudežna kombinacija, če nočemo predolgo čakat, da se guma nabere. Izbereš 25 Ai-jev greš v "practice", stisneš Ctrl+x in počakaš 5 min, voila, gume kolikor hočeš :). Seveda ne pozabit stisnit opcije "Save Realroad" če ne bi radi ponavljali postopka.