Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

• 2 weeks later...

Se je mogoče še komu zgodilo da ko je na novo inštaliral lite verzijo, potem ko se login-aš ne obarva znak za single in multiplayer?? Napiše welcome in pokaže podatke pod profile, ne morem pa not. Prosim za pomoč, pa še mudi se :)

http://isiforums.net/f/showthread.php/12285-3-grey-images?highlight=grey+login

http://isiforums.net/f/search.php?searchid=906256

Preveri, če imaš mapo ".rfactor" tam kjer mora bit in to mapo si je tudi dobro arhivirat, da ne porabljaš reaktivacij(mislim da jih imaš na voljo 5, potem moraš zaprosit za nove) vedno ko znova namestiš svežo kopijo rF2. 

Če ne boš uspel rešit, pa lahko pod "purchase" klikneš "activate" in ti bo reaktiviralo.

http://rfactor.net/web/docs/all-options-in-launcher-grayed-out/

Res je, nisem aktiviral - pod "Purchase". Hvala! Zdej pa hitr par krogov nardit pred dirko :)

Ampak zdaj poskrbi, da si mapo ".rfactor" skopiraš in shraniš nekam kjer bo na varnem. Tako jo boš lahko ob naslednji morebitni sveži inštalaciji samo nazaj skopiral na mesto kjer mora biti in tako ne boš rabil znova aktivirat produkta(seveda to velja samo za tvojo trenutno konfiguracijo sistema). 

Ne, mapa ".rFactor" se nahaja na lokaciji: C:\Users\xxxxxxxx\Documents\

V njej pa so tri datoteke, ki pač vsebujejo vse podatke povezane z aktivacijo in računom.

Zdej sm hotu to nardit, pa ne dobim nič od ISI-ja pod "documents"?

Jup moja napaka, sem zamešal :) Pravilna pot je takšna, če uporabljaš Windows 7: C:\Users\xxxxxxxxxx\AppData\Roaming

Preveri tudi, če imaš v nastavitvah za mape označeno, da ti prikazuje skrite datoteke, mape in pogone. Drugače ne boš videl mape "AppData" in vsega kar je v njej.

Torej če ne vidiš mape, je(kot sem že napisal) mapa skrita. Odpreš "moj računalnik" oziroma "Computer". Levo zgoraj imaš opcijo "Organize". Klikneš in se ti pojavi spuščujoči meni. Izbereš opcijo "Folder and search options" in odpre se novo okno. Klikneš na zavihek "View" in pod "Advance settings" poiščeš opcijo "Show hidden files, folder and drives". Obkljukaš ter stisneš "Apply" in "Ok".Sedaj bi moral videti tudi to "AppData" mapo, ki je do sedaj nisi, ker je bila po defaultu skrita.