Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

Odkar sem nabavil boljšo grafično me vedno ob zagonu vpraša če res hočem zagnati igro, ker rabiš grafično z vsaj 256mb, piše da ima kao samo 221mb, v resnici je 1gb.. sej drugače dela tko kot je treba, samo mi teži vedno klikat, tko da če ja kakšna ideja kako to rešit bi blo super :)

Si naložu driverje?

Sm...

Pa še en problem. Sem mislil da se bo rešilo z novo inštalacijo, pa se ni. Noben LCD v igri mi ne dela. Torej tisti desni s časi itd., potem un s pozicijami avtov na progi, pa še en bi mogu bit. Zdej mam sive transparentne okvirčke jer bi mogu met te reči.

Zdej sm si inštaliral Motec-ov plugin, ampak bi rad vidu da dela vse..

Katero grafično pa imaš? Koliko RAMa ti zazna v winsih?

Radeon 5870, 1gb.

Bom vprašal na ISI forumu ja. Sm tut na serverju vprašal, pa ni noben mel teh problemov, tko da čudno..

Sej drugač glede grafične mi ni važno kaj igra misli da mam, samo tisto opozorilo mi gre na živce :)