zamex23 1 242 Napisano December 28, 2013 Share Napisano December 28, 2013 Zadeva vsekakor cenejša kot vse drugo kar je trenutno na trgu, vključno z AC, kjer bo verjetno precej contetna treba doplačevat.. Tudi rf2 modi sem vidu da so že plačjljivi. Pri AC-ju vsaj kvaliteta ne bo vprašljiva če bomo že plačal za njo. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano December 28, 2013 Share Napisano December 28, 2013 Tudi rf2 modi sem vidu da so že plačjljivi. Pri AC-ju vsaj kvaliteta ne bo vprašljiva če bomo že plačal za njo. Content od ISI-ja ni plačljiv. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 28, 2013 Share Napisano December 28, 2013 Jup. Pa ne da zagovarjam rF2 - tudi za AC bodo prišli modi vprašljive kvalitete Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 28, 2013 Share Napisano December 28, 2013 Sej ne pravim da je od isi-ja..ki ima tud bogi izbor prog in avtov. Ampak rfactor temelji na modih, ac pač ne in nekateri modi od skupin sem vidu da so že plačljivi za tiste DTM avte naprimer Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 28, 2013 Share Napisano December 28, 2013 Sej ne pravim da je od isi-ja..ki ima tud bogi izbor prog in avtov. Ampak rfactor temelji na modih, ac pač ne in nekateri modi od skupin sem vidu da so že plačljivi za tiste DTM avte naprimer Kako to misliš, da rF temelji na modih Ac pa ne? Marco Massarutti je dejal, da bo AC full moddable! Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 28, 2013 Share Napisano December 28, 2013 Zadeva vsekakor cenejša kot vse drugo kar je trenutno na trgu, vključno z AC, kjer bo verjetno precej contetna treba doplačevat.. Kvaliteta je z izjemo grafike kjer AC poseka vse, trenutno precej boljši v rf2 kot v npr AC. Katera kvaliteta je boljša v rF2 od AC? Mislim, da trenutno ne moreš delati nekih primerjav, ker eno je že skoraj dokončan izdelek, druga pa je komaj early access. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 29, 2013 Avtor Share Napisano December 29, 2013 In je kdo že probal Hondo...kako se kaj vozi? Citiraj Link to post
daks 193 Napisano December 29, 2013 Share Napisano December 29, 2013 In je kdo že probal Hondo...kako se kaj vozi? Je še WIP, pride pa "very soon", ker naj bi se 3.1. začela liga. Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano December 29, 2013 Share Napisano December 29, 2013 Zadnje informacije za BTCC iz foruma: Tim Wheatley: "The really nice thing for me with it is that you can get it so out of shape, but if you have quick hands will ALWAYS get it back. It's so recoverable. It makes those 90 degree slides in BTCC races look a lot easier. " Today: "Quick update, we got some updates in to fix some tester reported issues Friday and today. If the guy who needs to fix most of them works tomorrow, I think we will be testing Sunday night. If not, Monday night. Most of what we could hold it for is already tested and just needs verification we didn't bork something, so testing won't take long once it begins." Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 29, 2013 Share Napisano December 29, 2013 Katera kvaliteta je boljša v rF2 od AC? Mislim, da trenutno ne moreš delati nekih primerjav, ker eno je že skoraj dokončan izdelek, druga pa je komaj early access. Saj pravim, da vse razen grafike.. FFB je rf2 bolš, fizika je tam tam, real road ima rf2, obraba gum se vidi tudi vizualno, dan/noč, dež, spreminjajoči se pogoji.. MIslim, da AC v roku 2 let ne bo mel še pol tega narejenega.. Prvo je pa kako bo delal sploh MP, ki zaenkrat pri rf2 dela brez problemov.. Kar se tiče contenta od ISIja ga je useen kr neki.. 4 različne moderne formule, historic f1,f2,f3, 3 različni nissani, megane in clio cup, korveta, camaro,.. Stez je pa vsaj 20, ki so narejene zelo kvalitetno.. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano December 31, 2013 Share Napisano December 31, 2013 Hondo mate zdaj, kako se kaj vozi? Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano December 31, 2013 Share Napisano December 31, 2013 Vozi se kot Honda Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 1, 2014 Share Napisano January 1, 2014 Saj pravim, da vse razen grafike.. FFB je rf2 bolš, fizika je tam tam, real road ima rf2, obraba gum se vidi tudi vizualno, dan/noč, dež, spreminjajoči se pogoji.. MIslim, da AC v roku 2 let ne bo mel še pol tega narejenega.. Prvo je pa kako bo delal sploh MP, ki zaenkrat pri rf2 dela brez problemov.. Kar se tiče contenta od ISIja ga je useen kr neki.. 4 različne moderne formule, historic f1,f2,f3, 3 različni nissani, megane in clio cup, korveta, camaro,.. Stez je pa vsaj 20, ki so narejene zelo kvalitetno.. Kako dolgo pa že nastaja rF2 in kako dolgo AC? rF2 je izšla open beta 2012 pa je bila katastrofalna kot veš in normalno,da so jo do sedaj porihtali.Seveda pa so ves trud vlagali v efekt gume. Dajmo času čas Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 3, 2014 Share Napisano January 3, 2014 Huda tale honda. Res se mi dopade vozit, čeprav je FWD. Na začetku me je motilo edino to, da volan res postane zelo mehek, ko se kolesa zavrtija v prazno. Pač nisem navajem FWD vozit. Drugače pa res odličen avto predvsem za dirke. Sem zdele odpeljal par dirk na ISI serverju in je res noro. Je pa res ful težko prehitet če nisi ravno 1s/krog hitrejši od tistega pred tabo ali pa če ni napake. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano January 4, 2014 Share Napisano January 4, 2014 Huda tale honda. Res se mi dopade vozit, čeprav je FWD. Na začetku me je motilo edino to, da volan res postane zelo mehek, ko se kolesa zavrtija v prazno. Pač nisem navajem FWD vozit. Drugače pa res odličen avto predvsem za dirke. Sem zdele odpeljal par dirk na ISI serverju in je res noro. Je pa res ful težko prehitet če nisi ravno 1s/krog hitrejši od tistega pred tabo ali pa če ni napake. Vodičar, 6.1. v ponedeljek se začne še eno prvenstvo. Vsak ponedeljek ob 9h. Jest sm prijavljen. Edit: Vidm da si se prjavu, se vidmo v pondelk zvečer Citiraj Link to post
Recommended Posts