gregor vodicar 476 Napisano September 17, 2013 Share Napisano September 17, 2013 Sej lahko več prvenstev hkrati vozimo Citiraj Link to post
daks 193 Napisano September 17, 2013 Share Napisano September 17, 2013 Jest sm itak za! Lohk pa tut čakamo.... in čakamo.... in čakamo.... Kolk nas ima rF2? Bi bli za ene 3 dirke za štih probo? Ene 7 mislim da nas je vsaj? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 17, 2013 Avtor Share Napisano September 17, 2013 Verjamem pa, da bo že naslednji mod to precej popravil, vsaj po slikah sodeč: Videti je obetavno, samo v GT klasi naj bi bili samo 3-4 avtomobili. Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano September 19, 2013 Share Napisano September 19, 2013 Autodromo di Mores v1.02 Released Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano September 19, 2013 Share Napisano September 19, 2013 Skin za 10h dirko. Trije Radicalsi bodo vozil pa sem mal photoshopal. 3 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 21, 2013 Share Napisano September 21, 2013 Osebno sem našega razvijalca podprl za prvič, neglede na rezultat. DTM mi pa že tako ni najbolj pri srcu, saj je grip preveč on-off, preveč podtlaka, premalo moči za tak podtlak. Vizualno je mod ok, čeprav vse skupaj deluje precej risankasto. V tem segmentu mi je BES mod bolj realističen. Verjamem pa, da bo že naslednji mod to precej popravil, vsaj po slikah sodeč: Tudi meni se BES ful dopade. Dober zvok, avti so lepo modelirani, skratka to sem čakal. Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano September 25, 2013 Share Napisano September 25, 2013 Howston G4 and G6 v1.2 Released 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 25, 2013 Share Napisano September 25, 2013 Hvala za obvestilo, že vlečem. Kako pa je z skini? Kaj so v tej beli čudni barvi, če je že kdo probal? Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano September 25, 2013 Share Napisano September 25, 2013 Skini so seveda različni, ta zgoraj je samo demostracijska slika. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 25, 2013 Share Napisano September 25, 2013 Sm probal te zverine.. Kaj naj rečem.. Zame, ki sem vajen high grip formul je tole čisto nevozno Z mrzlimi gumami še v 4 prestavi koplje ko greš naravnost. Ko bi se ga enkrat naučil dobro lovit, bi bilo pomoje zelo zabavno.. Kdor je ljubitelj F1 in ni vozil zadnje verzije Formula ISI 2012 (povsem druga kot tista prva verzija, ki je bilo kr neki), naj jo spet preizkusi. Zadeva se res pelje odlično ko se enkrat navadiš. Odlične so tudi gume.. Tudi med dirko se ti pozna blokiranje in slabši grip naslednje zavoje, prav tako vrtenje v prazno, izlet na travo.. Fantastično res! Se je v roku zadnjega pol leta od kar sem nazadnje vozil rf2 zelo spremenil... Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano September 25, 2013 Share Napisano September 25, 2013 Se je v roku zadnjega pol leta od kar sem nazadnje vozil rf2 zelo spremenil... Moja izkušnja izpred dneva je ravno obratna... Razen boljših FPS-jev ne vidim razlike. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 25, 2013 Share Napisano September 25, 2013 Kero formulo si pa vozu? Ker jest sm nazadnje še uno k so ble čist prve.. Une so ble res sekret, te nove so mi pa hude.. Mogoče samo obnašanje malo spominja na uno raceroom formulo iz race on. Všeč mi je ker lahko kle dejansko celo malo pribremzaš v ovinek ne tko kot v 1, kjer je blo to blokiranje tako da adijo.. Prav tako lahko za razliko od enke tudi konkretno zajahaš robnik.. Formula ma tukaj dejansko celo nekaj malega vzmetenja.. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano September 26, 2013 Share Napisano September 26, 2013 Ne vem, nekaj kar je bilo takoj v paketu, ki sem ga dal dol. Katero torej moram probat? Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 26, 2013 Share Napisano September 26, 2013 Verzija 1.47 Tam ko je ena izmed formul neki IGPmanager al neki tazga (črno-zelen skin), prvi je pa nek črno bel.. Ala sauber.. Citiraj Link to post
Recommended Posts