gojzer 126 Napisano September 16, 2013 Share Napisano September 16, 2013 A je kdo opazil, da se pri Marussi v hitrih ovinkih kadi izpod koles, kot da bi kolo blokiralo. Sem testiral v Silverstonu! Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 16, 2013 Share Napisano September 16, 2013 A mogoče bremzaš sred ovinka? Sam tega nisem opazil... Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 16, 2013 Avtor Share Napisano September 16, 2013 S tole zadnjo verzijo imam končno solidno število FPS-jev (60 +/-). Pogrešam pa več dobro zmodeliranih prog, tiste konvertirane iz enke me ne prepričajo. Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano September 16, 2013 Share Napisano September 16, 2013 A mogoče bremzaš sred ovinka? Sam tega nisem opazil... Ne nič bremaznja oz. mogoče pred ovinkom. Nato pa sred ovinka, ko je v bistvu največje trenje se začne kadit! Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 16, 2013 Share Napisano September 16, 2013 Podobno foro je mel race on s tisto formulo, ker je kao formulo sred ovinka tok zvilo (sprednjo notranjo gumo), da je za trenutek izgubila stik s podlago in ustvari se "avionska guma efekt" Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 16, 2013 Share Napisano September 16, 2013 Daks, kaj si pa s temi Xfili naredu k so v raru? Ker mi še vedno ene 5 avtov kao ne pokaže, čeprav sm vse une rfcm al kva že naložu.. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 16, 2013 Share Napisano September 16, 2013 S tole zadnjo verzijo imam končno solidno število FPS-jev (60 +/-). Pogrešam pa več dobro zmodeliranih prog, tiste konvertirane iz enke me ne prepričajo. Ma prog je kar nekaj dobrih. Praktično vse original od ISIja plus croft, poznan, spa, pa še ene 3 so všečne, samo se ne spomnim točnih imen. Konverti so pa tko tko ja... Eni bolš eni slabš.. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano September 16, 2013 Share Napisano September 16, 2013 Daks, kaj si pa s temi Xfili naredu k so v raru? Ker mi še vedno ene 5 avtov kao ne pokaže, čeprav sm vse une rfcm al kva že naložu.. X file-ou ne rabiš, jest sm inštaliral avte, in pa un 300Mb .rfcmp file gor zgorej rabiš, tisto so zvoki. Men dela vse... Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 16, 2013 Share Napisano September 16, 2013 Ja tut men.. Sm mislu d sm vse označu pa prenesu, sam očitno nism.. Dela zdaj.. Mod mi je kar všečen. Dopade se mi ker je toliko različnih avtomobilov. Edino zvoki mi zaenkrat še ne potegnejo.. Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano September 16, 2013 Share Napisano September 16, 2013 Ja zvoki so bolj tako tako, je pa za preživet, rf stil. Sicer je pa mod še v razvoju, tako da morda se še kaj izboljša. Vizualno je pa mod kar dodelan in tudi po voznih lastnostih je pač vrh tega kar moderska skupnost ta trenutek ponuja (v tem kriteriju je ISI še vedno gladko prvi). V kratkem pa prihaja tudi Megane iz WSGT2 moda, ki bo rf2 popeljal še višje do vizualnega vrhunca. Bojim se le, da bi to lahko bil edini avto iz omenjenega moda, ki bo kadarkoli ugledal rf2 (naspratje interesov z ISI). V zbirki so še veliko bolj mične mašince. Sicer bomo pa ta mod v vsakem primeru lahko enkrat probali, če ne drugje pa skoraj zagotovo v AC. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 17, 2013 Avtor Share Napisano September 17, 2013 Meni je všeč DTM (T5 series), samo je plačljiv (marsikateremu to verjetno ni všeč). Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano September 17, 2013 Share Napisano September 17, 2013 Osebno sem našega razvijalca podprl za prvič, neglede na rezultat. DTM mi pa že tako ni najbolj pri srcu, saj je grip preveč on-off, preveč podtlaka, premalo moči za tak podtlak. Vizualno je mod ok, čeprav vse skupaj deluje precej risankasto. V tem segmentu mi je BES mod bolj realističen. Verjamem pa, da bo že naslednji mod to precej popravil, vsaj po slikah sodeč: Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 17, 2013 Share Napisano September 17, 2013 Ja tale BES se mi zares dopade. Včeraj smo peljal na croftu in je res idealna proga za te mašince. Bi se kr prjavu v kakšno ligo če bi bilo kaj. Kaj pa če bi probal na sloracingu nekaj v zvezi z rf2 organizirat? Sam osebno še vedno mislim, da bi bila kakšna f2 najboljša izbira ali kakšni megani. BES je kar precej težji za peljat, f2 in megani se peljejo dokaj enostavno. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 17, 2013 Share Napisano September 17, 2013 Meni je všeč DTM (T5 series), samo je plačljiv (marsikateremu to verjetno ni všeč). Maxl a si ga lastiš? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 17, 2013 Avtor Share Napisano September 17, 2013 Ja. Kaj pa če bi probal na sloracingu nekaj v zvezi z rf2 organizirat? Sam osebno še vedno mislim, da bi bila kakšna f2 najboljša izbira ali kakšni megani. BES je kar precej težji za peljat, f2 in megani se peljejo dokaj enostavno. Počakajmo do konca meseca, ko naj bi bil znan izid / preoder AC, potem se bomo pa odločali kako naprej. Citiraj Link to post
Recommended Posts