Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

• 2 weeks later...

Po zadnjih spremembah DNS-a njihovih serverjev, se lahko pojavijo težave. In sicer je treba vsakokrat ko zaženeš "rF2 launcher" znova vnašat email in geslo. Si ga ne zapomni. No na razpolago je že rešitev za ta problem na http://isiforums.net...9866#post189866

Kdor ima posnet v citatuj omenjeni patch za launcher, bo imel teževe z novim buildom. Kdor bo dal, da mu avtomatsko naloži update 298 in ima omenjeni patch, ne bo mogel zagnati igre. Drugače pa friška inštalacija deluje, če kdo hoče.

Ja, starejši letniki računalnikov imajo zagotovo probleme in tukaj je rF2 veliko na izgubi. Ima pa srečo v tem, da bo tudi čas in razvoj komponrent naredil svoje. Kak intel verzije 3570 in njegov Amd ekvivalent, 8Gb rama in nekje grafična kartica moči hd6950, lahko poganja igro na mešanici high-max(plus vsi ostali bonbončki vklopljeni) nastavitvah tam od 40- 60 fps v najbolj zahtevnih progah(kot je Silverstone) ob dejstvu, da imaš nastavljeno v CCC(Catalyst control center) še 4xAASS in 16xAF. Nekje 99% časa ob takih nastavitvah igra teče dokaj gladko (povsem zadovoljivo tudi za online igranje). Problem tega pogona je, da se ti to včasih ne zdi, četudi ti kaže nad 60 fps in to se dogaja tisti preostali 1% in je dovolj, da je ob omenjenih nastavitvah lahko online izkušnja slaba. Torej je treba nastavitve primerno ponastavit zmožnostim svoje opreme. Nebo pa to drastična prenastavitev če imamo računalnik vsaj srednjega ranga. Vsak, ki danes kupuje nov računalnik, bi moral igro poganjat brez večjih problemov na max nastavitvah. Žal pa si vsaj 60-70% ne more privoščit novejše strojne opreme, zato veliki minus za podjetje, kjer so ironično prav ti ciljna publika.

Problem z novim buildom bi naj bil sledeč:

"Any mod which has a description field over 3000 chars may cause rF2 to fail to launch. The fix right now is to remove them (uninstall and remove from packages). This will be fixed in a future build, in the meantime we ask modders to limit that box to 3000 until we're doing it for you."

Včeraj sem po nekaj mesecih spet namontiral volan in malo vozil. Moram rečt, da me je kr potegnil notri.. Se mi zdi, da so igro malo dodelali, saj so FPSji nekoliko boljši, kot so bili spomladi (vsaj občutek je tak).

A kdo kaj vozi še to?

A mogoče kdo ve, kje bi dobil nek mod SRT LMP? Je kar zaseden public server, sam ne najdem nikjer tega moda. So pa očitno tahudi LMP avti notri.

Gregor, včeraj sem probal it na ta server, pa mi je nekaj avtov potegnilo dol kar v igri - daš "get mod", potem pa tam download.

Drugače se je ravno končala sezona F2. Sicer je bla udeležba bolj švoh, smo pa bli 4-5 hitri, tko da je blo napeto!

Oktober - december je nova sezona, tko da zna bit tut F2 spet..

Men je super rF2, obraba gum je super, blokiranje, ali pa izlet s steze pr visoki hitrosti se pozna še vsaj en krog, obrabo se da zelo dobro kontrolirat z vožnjo in setupom. Sicer mi to ne gre najbolje, je pa Matt odvozu dirko 50min in ni niti do polovice znucal gum z F2, pa je bil celo dirko izredno hiter!

Evo, sm mal brskal, ker sem tut sam hotu sprobat te avte in sm dobu :D

Povezava!

Na omenjeni povezavi so, če se ne motim posamezni avtomobili za inštalirat, na naslednji je pa skupen mod za online server in naj bi bila zadnja poskusna verzija pred finalno: Povezava!

Sicer pa mislim, da Gregor misli en drug mod z LMP avtomobili, medtem ko BES mod sestavlja razred GT3.

Nasplošno pa več o tem modu najdete na tej povezavi!

Imajo pa tudi že forum!