Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

rFactor 2 will soon be adding Autodromo “Franco di Suni” Mores as additional free content to those who own the product. Having recently released Silverstone Circuit, some of the team at ISI are finishing up Mores, while others have begun work on Indianapolis Motor Speedway. Autodromo di Mores is located on Sardinia, Italy. We will be building two layouts, but it is likely the short layout will be released first. Mores begins internal testing shortly, for release when that is completed.

rFactor2_Mores_01.jpg

rFactor2_Mores_02.jpg

rFactor2_Mores_03.jpg

rFactor2_Mores_04.jpg

+ še več slik...

A je možno iz verzije 228 samo nadgradit na 240 in kako, ker jest ne najdem tega, avtomatski update pa še ne dela za to verzijo. Hvala.

A so zdej kje že kakšne lige pa to?

Sicer sam tega še nisem probal (avtomatski updejt mi je takrat delal brez problema), vendar naj bi šlo tudi tako, da potegneš lite instaler in ga preprost inštaliraš preko starejše verzije. Naj bi delalo tako brez problema. Tukaj bi se verjetno kaj našlo glede lig: http://isiforums.net...-Private-Racing