Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

Ja na medium bi mogl delat, sam če hočeš lepo grafiko morš met neki parametrov kr na high, drugač je vse čudno zamazano :S

Sem probal včeraj LoLo.. Huda za furat ful, sam sm opazu, da je grafično kar požrešna zadeva.. Ko nas je blo na sebringu 27 na štartu so mi fpsji na trenutke padl tut pod 50 in se je že mal opazil štekanje.

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

Murn takega kakor je opisal Sennas čeprav malo pretirava kot vedno. Tudi CARS mi štekajo na DX11, ravno toliko kot če pri rf2 upalim SSA in vse ful in ni da ni.. Če imam glajenje na 4x in vse razen enviroment in road reflection na full mi praktično povsod dela vse gladko ne glede na število avtomobilov (razen tega moda (LoLa), čeprav še vedno občutno manj šteka, kot mi je štekal letošnji f1 mod v rF1).

Jaz mislim, da z nekim kompom, ki je sedaj vreden cca 400, 500eur rf2 poganjaš brez najmanjših težav s solidnimi fpsji okoli 80, 90. Ker če primerjam rf1 in 2 je precejšnja razlika. Če sem želel, da mi rf1 dela povsem gladko so morali biti fpsji krepko nad 150, ker drugače se je občutilo neko minimalno štekanje, dočim pri rf2 je povsem dovolj 70, 80.. Po porabi mislim, da je rf2 zelo podoben iracingu, kjer sem imel praktično isti performance, tko da če ti iR dela tako kot mora ti bo tudi rf2.

p.s. Sem se včeraj podil po essingtonu z megani :D Top res :D Sem se prav spomnu na začetke online dirkanja, ko smo se v enki podili z megani ;)

Hm, lahko poveš kaj vse je potrebno, da se tole proper požene in da deluje.

Imam Core 2 duo 2,67Ghz

3,5 G rama

Radeona 5670 1 Gbrama

Je to dovolj, da se sploh spravim blizu?

Malo pozno, pa vseeno... jest mam quad core 2,67, isto grafično s 512 rama in 4GB rama in mi dela nekje na medium, sicer brez senc ipd., mam pa uklopljen HDR in mi ne pade pod 60fps nikoli. Je pa tko, kot je že Gregor reku, da se s 70fps čist normalno igra, volan nima laga, in slika gre tekoče.

Če nisi šminker bo čist dost :D

Kam pa posnamem ta hd profil? Hvala!

Normalno: "rfactor 2 direktorij"\Userdata\Player\Settings\"Ime proge"

Ampak kolikor sem zdaj probal je ta profil že tako noter(oziroma jih je več). Ti samo, ko se proga naloži, greš pod "settings" in maš pri zadnji opciji profile. Tam si izbereš katerega želiš.

Model zgleda v igri kar všečno, če odštejemo notranjost ki seveda še ni končana. Kolikor sem probal z tipkovnico ni tako švoh za vozit, čeprav na začetku zgleda, da ima avto preveč gripa. No saj verjetno ga tudi ima v resnici glede na tip vozila. Vendar se z večimi odpeljani krogi občutek izboljša in postane všečno. Ta trenutek pa nisem prepričan, da bi to recimo kupil, vendar počakajmo do uradnega izzida so rekli.