Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

Tudi jaz se strinjam, da top fizika nič ne pomaga, če se zadeve ne da špilat normalno. Pa ne narobe razumet, nisem glare in glow in nevemkaj freak... še zdaj špilam lfs, ki ima predpotopni grafični model, a zgleda lepše in imam tam 250-500fps.

Ko sem kupil rf2 in videl kaj me čaka samo da usposobim špil, sem skoraj znorel (Sennas mi je priča :P). Malo sem testiral in se odločil, da to zaenkrat še ni vredno denarja in sem prosil za refund.

Čez nekaj časa, ko bo stvar optimirana, pa bomo videli :)

pCARS je super primer optimizacije... na začetku nisem smel niti pomislit na dx11, je štekalo vsepovprek. Zadnjič sem probal za foro in dela ko šus, full hd in high/max nastavitve. O grafiki v primerjavi z rf2 pa raje ne bom (res pa je, da je glede fizike glih obratno :))

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

Evo še jaz pristavim svoj lonček, glede na to, da sem eden bolj zagriženih uporabnikov dvojke...

Grafika.. Meni ne šteka in imam 1920x1020 resolucijo, vse na max razen road in enviroment reflection. Računalnik tudi ni nevem kaj (leto in pol nazaj je bil 700eur al neki tazga). Res je, da je vse bolj blury in potem mogoče na zgleda tako lepa grafika, čeprav meni je všeč. Je pa res, da se proti f1 2012, cars,... grafika skrije..

Fizika je men bolša kot v vseh ostalih špilih pa sm prešpilal res vse kar se tukaj imenuje "simulacija"..

Mene osebno torej ne moti toliko grafika kot pa vse ostalo.. Sistem modov spet butast tako kot pri enki, mogoče še bolj. Čeprav je res, da se da avtomatsko posodobit mod že v sami igri, edini pogoj je, da imaš vse proge, ki jih mod vsebuje. Tiste ki manjkajo ti pa itak pokaže..

Smotano mi je, ker ni prog, modov, ampak razumem zakaj jih ni.. Veliko ljudi ima težave z igro in je bilo bolj švoh zanimanje javnosti in posledično tudi moderjev (čeprav sem prepričan, da bi se to znatno povečalo, če bi se dobil crack).. No upam, da bojo vsaj pri ISIju malo bolj zavihali rokave in nam ponudili kakšne nove avte, proge,... ker zdele je pa že ene 3 mesce brez novega contenta...

Montreal Download

Uredil - gregor vodicar

Haha, ja alkohol je res ena verzija fotoshopa! :D

Upam da te igre ki jih čakamo - AC, GTR ne bojo (preveč) razočarale s fiziko, ker drugače drugega kot rF2 ne ostane, žal.. rF1 fizika je pa napram dvojki tolk brezveze da je zlo teško it nazaj.

Haha, ja alkohol je res ena verzija fotoshopa! :D

Upam da te igre ki jih čakamo - AC, GTR ne bojo (preveč) razočarale s fiziko, ker drugače drugega kot rF2 ne ostane, žal.. rF1 fizika je pa napram dvojki tolk brezveze da je zlo teško it nazaj.

Nebi mogel bolš povedat!

Sem že mislil napisat: Don't feed the troll! ... Pa vidim, da res ni vse tako rožnato s tem rF2, glede na izkušnje ostalih. Sam se tega niti s palco ne dotaknem, dokler ne slišim kakšne konkretne pohvale.

• 2 weeks later...

Montreal je samo konvertiran iz enke in najboljša kvaliteta.

Vizualno najboljša proga v dvojki je zame Portugal, ki zgleda kar solidno.

Tole je recimo original slika (ni fotošopana)

grab087.jpg

Za tole pa nevem ali je fotošopana ali ne :P

grab001t.jpg