Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

Tale rfactor2 dedicated server se mi sesuva, ne spomnim se da bi se mi sesuval pred verzijo 107. Je morda kje kdo kaj prebral na to temo, se pravi ne sesuva se sistem, ampak aplikacija - rfactor2 host.

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

Na ISIjevem forumu sem par dni nazaj bral, da v prihodnjih dneh lahko nastanejo težave, ker bojo neke serverje updatal pa to... Že včeraj zvečer je nekaj štrajkalo.. Bojo poštimal verjetno kar se da hitro. Mogoče, pa lahko pričakujemo novo verzijo [it]

Edit: Očitno so že spedenal, ker zdej vse dela normalno.. Tudi folk je že na serverjih.

Uredil - gregor vodicar

TNX Vettel.

Ni pa tko da bi se sesulo nemudoma, zaženem server in vse kul, pridem nazaj po nekaj urah, povsem mogoče da deluje, ali pa je obvestilo da se je server kreširal, ampak se sedaj sprašujem ali je povezano z 107 verzijo, ali pa morda z vsebino, ki sem jo namestil za F2, mod in proge.........kaj vem......

Imam vprašanje, ko zaganjaš rfactor2 dedicated server, na dotičnem oknu so nastavitve upload speed, pa download speed, jaz sem to nabil na max. Nimam pa pojma, če je to kul, a morda kdo ve, če je max ok, ali je bolje bit prizemljen in zmanjšati ? Evo še ene lepe slikice kako zgleda......

rf1.jpg

Naj bi se dalo kolikor imaš v resnici, ker potem računa prav obemnjenost linije, ma ni pa glih narobe da je do konca........mam pa predlog glede prog, zdaj jih je preveč noter, daj samo te, ki so nam zaenkrat kul:

rf2d.jpg

Thx :D