Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

V sredo 10.10.2012 bi rad videl eno fun dirko (server lahko jaz postavim, Eržen, kdorkoli). Predlagam F2 na Palm Beachu (proga original v modu, da se ni treba še s tem zajebavat). Za setup bo poskrbljeno, bo tudi tukaj objavljen v kratkem. Format bi bil nekje 25 krogov z obveznim postankom....dogovorljivo........lahko tudi kakšen drug mod.

Namen je, da malo vidmo kdo že ima rf2 in kje stojimo s številom dirkačev :)

Koliko bi bilo interesentov? Napišite se spodaj, po številkah....

Prijave:

1. Andrej Trošt

2. Tomaž Eržen

3. Aleš Kurent

4. Matej Dakskobler

5. Gašper Trstenjak

Uredil - sennas

3. Aleš Kurent (Upam, da ne bo pred 20. uro, ker delam do 19.h.)

Sem pa zadnjič inštaliral VSE kar ste na prejšnji strani foruma napisal, imam pa težave z: ~IsR~F2 All Tracks 1.02 Na seznamu modov vidm, samo piše, da se ne da inštalirat. Aja, pa pravo verzijio FUJI proge imam (Fuji 2012 1.01). A kdo ve kaj bi lahko bilo narobe?

Silvo, tolk hudo pa spet ni :)...jaz lahko oboje še zmer vozim, sam ne smeš bit softer hehe.......sam komp se rabi dokaj v redu, opozorilce :)

@Ale: Klikni na isr mod v mod managerju z desno in properties pa bo napisalo kaj manjka, Po moje nimaš kake proge pravilne verzije ali pa nameščene. Smo na voljo za pomoč, mora da dela ;)