Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

Sprobu nov update 101, res opazne spremembe, se že kr bliža h koncu pomoje..prejšni updejt sm imel 40 fps-jev če sem imel na medium. Sedaj vse na full in jih imam 50, tako da se pozna. Zgleda da ne bomo rabl take močne mašine kot smo misl za solidno grafiko :D

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

Škoda ker ni demota, a bi se da to malce zgoljufati, tako da bi mi eden posodu kodo, samo da jaz to probam? (unofficial).

Res ne bom zlorabljal tega, toliko me pa že poznate (če je to seveda možno)?

--

Ker nimam lih najboljšega pc-ja, da bi pa kar tako kupu licenco mi pa tudi ni, še posebej, ker prihaja Asseto Corsa.

Se da (pm me)?

Ne vem sicer točno kake so stare formule (na hitro sem probal, ampak je bil v redu občutek, v kasnejših buildih je manj zafrknjena itd....).......Kaj si igral na ultra low pa na tipkovnico? :)

Kolikor sem probal je dosti boljše, se pa strinjam da manjka mod-ov, predvsem pa stez. Sicer se počasi razvija in upam da bo šlo sedaj kaj hitreje s tem razvojem :D

Ne vem sicer točno kake so stare formule (na hitro sem probal, ampak je bil v redu občutek, v kasnejših buildih je manj zafrknjena itd....).......Kaj si igral na ultra low pa na tipkovnico? :)

Ne, mi kar dobro dela na kombinaciji medium/high. In pa ja, na tipkovnico sem igral ja. To bo to. LOL

Kaj je že to tipkovnica?