gregor vodicar 476 Napisano July 12, 2012 Share Napisano July 12, 2012 Ja vids to sm ti govoru ze skoz.. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano July 12, 2012 Share Napisano July 12, 2012 LOL, lej ga zdej modela ves srečen Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano July 12, 2012 Share Napisano July 12, 2012 Ma ne da sm srecn, sam spet si si dvignu moje mnenje o seb Torej, drugo sredo ozirma zdej to 18ga, dirka megani mid ohio ? Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano July 12, 2012 Share Napisano July 12, 2012 Ja, lahko se zmenimo, bomo zrihtali Citiraj Link to post
daks 193 Napisano July 13, 2012 Share Napisano July 13, 2012 A vam rata prit na serverje od meganov? Jest se lahko samo na 2 join-am, za druge mi piše da nimam mod-a? Kaj bi blo to, a je možno da mi le proge manjkajo, drugačen build, al kaj tretjega? Za 18ga sem zraven itak Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano July 13, 2012 Share Napisano July 13, 2012 Renault Clio 1.0 je uradno na voljo > KLIK. Tisti, ki ste imeli "leaked" verzijo, jo morate odstraniti, sicer bodo težave . Zdej pa sam še grafiko boljšo pa proge Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 13, 2012 Share Napisano July 13, 2012 Jst bi tut tole fural, zdej me pa resno že mika... Sam bo pomoje treba prej komp upgradat. Tko da me ne bo tok pocen pršu tale rF2 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano July 13, 2012 Share Napisano July 13, 2012 Priporočam močen quad core, 8gb rama, gtx560/ati 6870 najmanj (še rajši nekaj za 300 evrov), drugače bo še bolj grda grafika.....če hočeš met tako kot na filmčkih, bo kar koštalo, vsaj v tej fazi.....bojo še izboljšali performance, vsaj upam . Jaz mam na ati 6850 (en malo bolj navit model, skoraj 6870 torej) nekje od 40-100fps vse na full 8xAF, 4XFSXAA, shadows medium, shadows blur off, environment reflections off, drugo pa vse do konca in je kot je.........torej se rabi močen komp, premočen za kar pokaže.....Final more bit boljše tole, manj zahtevno, drugače bo krizaaa (nabavt gtx670 al pa 7950) ....drugače pa ceneje kot iracing z grafično vred Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano July 13, 2012 Share Napisano July 13, 2012 Trošt, pozabil si dodat da se švercaš z 1680x1050, če ne bi bilo še hujše Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano July 13, 2012 Share Napisano July 13, 2012 Ja, še to , pač BETA, sej čez leto, dve, bo delalo boljše. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano July 13, 2012 Share Napisano July 13, 2012 Jst bi tut tole fural, zdej me pa resno že mika... Sam bo pomoje treba prej komp upgradat. Tko da me ne bo tok pocen pršu tale rF2 Murn če ti dela iracing normalno ti bo tut rfactor2. Folk kar nekaj bluzi, da šteka.. Ja je v prvem in drugem buildu, zdej je uredu. FPS 70,80 pri dvojki je isto kot da imaš pri enki 300. Tudi iracing dela na fps80. Grafika je pa ob vključenih HDRjih, special effectih in podobnem sranju zelo dobra.. na slikah mogoče zgleda slaba, ker imajo pač bolj tak "blurj" način ampak ko voziš tega ne opaziš. Kot referenco uzam video posnetke in ne slik.. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano July 13, 2012 Share Napisano July 13, 2012 Grafika je pa ob vključenih HDRjih, special effectih in podobnem sranju zelo dobra.. na slikah mogoče zgleda slaba, ker imajo pač bolj tak "blurj" način ampak ko voziš tega ne opaziš. Kot referenco uzam video posnetke in ne slik.. Ne bi jo opisal lih kot zelo dobro no, sem že videl marsikaj dosti boljše za dosti manj zahtevnosti. Okolica prog pa to je še vedno bruh (kartonasta drevesa in gledalci), da o kšnih animacijah ne govorim.... . Meni osebno je premalo čista grafika in preveč rumenkasta, ker se počutim včasih kot bi mel zlatenico. V osnovi ni napačno mišljeno, je pa daleč od kakih Codemasters in v enih pogledih celo od rf1....... No no, ne govorimo nekaj na pamet. V iracing sem mel krepko nad 100 fps, vse na full, mogoče na štartih 80 (ne vem, sem samo mazde probaval v glavnem). Dejstvo je, da je rf2 beta zelo požrešen in brez quada niti mislit da bo delalo tekoče na full (@murn: sicer je grafika tako ogabna da boš kozlal, če ni na full, sej si vidu na mojmu prejšnjem kompu .... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 13, 2012 Share Napisano July 13, 2012 (urejeno) Mnja, iRacing mam na določenih progah 80fps, če sem sam gor. Na kakšnem štartu, kjer je velik grid pa pade tut na 35... Takrat pa že kar mal začne štekat. @sennas - dvomim, da je rF2 prilagojen, da ga poganjajo vsa štiri jedra hkrat V nasprotnem primeru bo dvojedrnik zadostoval, le grafična mora biti zadostna. Uredil July 13, 2012 - Matjaž Murn Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano July 13, 2012 Share Napisano July 13, 2012 Ja Murn res je. Čeprav so rekli pri ISIju, da ga bojo optimiral, da bo papal vsa 4 jedra imam sedaj quada obremenjenega na cca 60-70% medtem, ko poganjam igro. @Trošt: Na ful morjo bit samo special effects, če tej niso je grafika res bl boga.. Drugač je pa zelo dobra za moj okus.. Svetlobe in odbijanje le te na vetrobranskem steklu.. Najboljše je pa to k je dež in ko voziš po sušeči se progi TOP! Citiraj Link to post
Recommended Posts