gregor vodicar 476 Napisano June 26, 2012 Share Napisano June 26, 2012 Ti povem, ko uspem priti do racunalnika to bo predvidevam šele v cet. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 27, 2012 Share Napisano June 27, 2012 Moj čas na milsu takrati z formulo renault je 1.00.1xx. (tvoj?) Sm pozabu d si napisal čas za megane Bom tut to sprobal kasnej.. Citiraj Link to post
chicharito 3 Napisano June 27, 2012 Share Napisano June 27, 2012 Je velka razlika med prvim in drugim buildom? Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano June 27, 2012 Share Napisano June 27, 2012 Med vsakim je velika razlika 1 Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 27, 2012 Share Napisano June 27, 2012 je velka razlika med prvim in drugim buildom? Tako kot je reku trošt.. Med vsakih je velika razlika, buildov je pa že ene 5 blo umes, tko da kr original nabavt, ker itak bo pr dvojki več teh updatov in pirati ne bojo mogl sprot skrekat vsega, pa še online ne moreš, offline je pa itak brezveze... Citiraj Link to post
chicharito 3 Napisano June 27, 2012 Share Napisano June 27, 2012 Z veseljem bi nabavil original vendar najprej bi rad videl končni produkt, verjamem da je cena tej simulaciji primerna sam vseeno bom počakal kako bo na koncu z vsem, pa hvala. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano June 27, 2012 Share Napisano June 27, 2012 Build 69 je drek prot temu kar je zdaj in tudi to še ni povsem v redu. Ne delat zaključkov na nekih "sekretih" kot rad reče Vodičar. Za offline probat je že, sam špil se izboljšuje iz builda v build konkretno.... Citiraj Link to post
daks 193 Napisano June 27, 2012 Share Napisano June 27, 2012 Moj čas na milsu takrati z formulo renault je 1.00.1xx. (tvoj?) Sm pozabu d si napisal čas za megane :/ Bom tut to sprobal kasnej.. Ola, če je tko, potem mi ta novi build neverjetno bolj sede kot vsi prejšnji.. Na hitro sem šel za las pod minuto, tko da se še da. Trošt, igraš kaj, se dobimo pa za hec mal odfuramo? Pa še kdo seveda Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 27, 2012 Share Napisano June 27, 2012 Ja ta formula renault men sploh ne sede.. Nekako se mi čudno pelje.. Vsekakor je veliko boljše kot je bilo, sam mi še vedno ni preveč všeč.. Res moraš ujeti tiste prave linije in biti agresiven in obenem nežen, da se pelje hitro.. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 27, 2012 Share Napisano June 27, 2012 Zdele sem šel online in vidim, da ISI testira clio cup. Kliknem gor za foro in mi tipko "join" spremeni v "GET MOD". Ok.. prtisnem in čakam ene 3min, clio cup naložen Za peljat kr fajn.. Se da pa tko dobit vse mode, edini pogoj je, da imate naložene vse proge, ki so v sam mod zajete.. Torej veliko enostavnejši sistem kot v rf1, samo še to povezavo modov s progami morjo skenslat in je to to.. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano June 27, 2012 Share Napisano June 27, 2012 So dobro zrihtal to ja. Sem pa še nek opazu zdej, če greš pod tunning avta, maš pri Formuli Renault pod prvo 3 različne downforce, potem pa še nek za zbirat pa niti ne vem kaj točno je, uglavnem nekaj s podvozjem, vsaj 10 različnih. Pa tam naštimaš tudi pogled iz čelade, skoz vizir. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano June 27, 2012 Share Napisano June 27, 2012 Jaz ne vozim še tega resno, ni časa, morem use sile usmerit v formulo, da me ne bo spet nabil Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 28, 2012 Avtor Share Napisano June 28, 2012 Zdele sem šel online in vidim, da ISI testira clio cup. Kliknem gor za foro in mi tipko "join" spremeni v "GET MOD". Ok.. prtisnem in čakam ene 3min, clio cup naložen Za peljat kr fajn.. Baje so ga kmalu zatem skenslali. Nekaterim ga je še uspelo pravočasno prenesti Verjetno ne bo dolgo, ko ga bomo lahko uradno prenesli Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 28, 2012 Share Napisano June 28, 2012 Če bi ga kdo mel, mu lahko nekako pošljem preko msnja. p.s. Sem vedu, da bo maxl med prvimi, ki se bojo oglasili, ko bo slišal za Cliote Citiraj Link to post
David91 68 Napisano June 28, 2012 Share Napisano June 28, 2012 Jaz bi to tudi mel, kaj je opcija da se da na neki mediafire al pa neke? pa se link prilima? Citiraj Link to post
Recommended Posts