Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

je velka razlika med prvim in drugim buildom? :)

Tako kot je reku trošt.. Med vsakih je velika razlika, buildov je pa že ene 5 blo umes, tko da kr original nabavt, ker itak bo pr dvojki več teh updatov in pirati ne bojo mogl sprot skrekat vsega, pa še online ne moreš, offline je pa itak brezveze...

Build 69 je drek prot temu kar je zdaj in tudi to še ni povsem v redu. Ne delat zaključkov na nekih "sekretih" kot rad reče Vodičar. Za offline probat je že, sam špil se izboljšuje iz builda v build konkretno....

Moj čas na milsu takrati z formulo renault je 1.00.1xx. (tvoj?) Sm pozabu d si napisal čas za megane :/ Bom tut to sprobal kasnej..

Ola, če je tko, potem mi ta novi build neverjetno bolj sede kot vsi prejšnji.. Na hitro sem šel za las pod minuto, tko da se še da.

Trošt, igraš kaj, se dobimo pa za hec mal odfuramo? Pa še kdo seveda :)

Zdele sem šel online in vidim, da ISI testira clio cup. Kliknem gor za foro in mi tipko "join" spremeni v "GET MOD". Ok.. prtisnem in čakam ene 3min, clio cup naložen :D Za peljat kr fajn..

Se da pa tko dobit vse mode, edini pogoj je, da imate naložene vse proge, ki so v sam mod zajete.. Torej veliko enostavnejši sistem kot v rf1, samo še to povezavo modov s progami morjo skenslat in je to to..

So dobro zrihtal to ja. Sem pa še nek opazu zdej, če greš pod tunning avta, maš pri Formuli Renault pod prvo 3 različne downforce, potem pa še nek za zbirat pa niti ne vem kaj točno je, uglavnem nekaj s podvozjem, vsaj 10 različnih. Pa tam naštimaš tudi pogled iz čelade, skoz vizir.

Zdele sem šel online in vidim, da ISI testira clio cup. Kliknem gor za foro in mi tipko "join" spremeni v "GET MOD". Ok.. prtisnem in čakam ene 3min, clio cup naložen :D Za peljat kr fajn..

Baje so ga kmalu zatem skenslali. Nekaterim ga je še uspelo pravočasno prenesti :)

Verjetno ne bo dolgo, ko ga bomo lahko uradno prenesli :shock:

6EySo.jpg