sennas 1 040 Napisano June 19, 2012 Share Napisano June 19, 2012 Dont mind the epic fps . Ma ni tako slabo kot zgleda mogoče tule, v gibanju je še kar (dobro sonce in sence, dež je sicer še kar nekaj (zadnja slika)).....sam meni vse skupaj deluje čudno, zapackano tako, pa samo enviroment je off (odsevi na avtu), tako da kaj bistveno z več se ne vidi. Citiraj Link to post
Gapi 111 Napisano June 19, 2012 Share Napisano June 19, 2012 Tkole bom reku. Ko ga bodo izdal (če ga sploh bodo kdaj ) ga bom sigurno kupu, ker če ne bomo podpiral razvijalcev, ki nam omogočajo ta hobi, bomo v naslednjih letih gledal same NFS in njemu podobne špile. 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 19, 2012 Share Napisano June 19, 2012 Hehe ISI je bil očitno na advanced course photoshop-a. Tole ni niti bliz zgornjim slikam Sicer pa bomo videli ko bo release (soon) ali je vredno parih pirov ali ne Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano June 19, 2012 Share Napisano June 19, 2012 Sennas: Že res, da so tvoji screenshoti bolj točni kar lahko običajen uporabnik prvič pričakuje od igre, vendar če si malo vešč z nastavitvami lahko brez problema že sedaj dobiš tudi tole: http://www.youtube.com/watch?v=o9O3BbAvKWI&list=UU7h8IKk6BgRhGv3ud9qUx2g&index=5&feature=plcp Izbral si pa tudi vizualno najslabše izdelano progo oziroma progo, ki je še v čisto začetnem stanju beta verzije in ki vizualno verjetno(ugibam) niti ne bo nikoli kaj posebnega. Ps.: Zdaj vidim da si "bil" tudi v mid-ohiu , ampak še vseeno si izbral najslabše možne pogoje, kjer je vpliv osvetljevanja ničen. Ja tako pač igra izgleda takrat, ne najbolje vendar se bo tudi z razvojem to popravilo. Hočem samo pokazat, da je igra daleč od tega, da bi bila vizualno tako slaba, kot se je delala "antikampanja" na podlagi nekaj ne najbolj posrečenih screenshotov na začetku beta verzije. K čemur vsi stremimo so razvijalci modov takšnega tipa: Povezava! Povezava! Ta dva sta trenutno zares top in in velika vrednost za rfactor 2. Vse te slike sem pobral iz rfactor foruma: Povezava! Tiste drugič poslane pa so vse "naravne" , razen tiste iz monaka kjer se je avtor malenkost poigral z kontrastom. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano June 19, 2012 Share Napisano June 19, 2012 No ja, pa nimam lih kompa za v smeti in zadeva bi lahko malo boljše delala no (i5 2500k, 8gb rama, radeon 6850 oc, ssd), sem pa prepričan da bo . Bom probal zdaj te formule na mid-ohio, da vidim kolko spet laže tole EDIT: Kot prej s 4xAA. 8xAF, HDR, FXAA, zdej sem vklopil še vse na ON (reflections), boljše je samo še s kakim glajenjem orenk . Izgleda zanimivo, mogoče danes špilam tole FPS ni glih ne vem kaj, ma se da, ne bi mogu rečt da lih šteka. Škoda, z grafiko za 300 evričev (in nvidio zaenkrat, amd ne mara še rf2), je tole kar igrabilno. 1 Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano June 19, 2012 Share Napisano June 19, 2012 Mjah... glede na grafiko bi lahko še vedno mal boljš delalo. Sicer še nisem probal čist zadnjega bilda ampak vseen. Je pa res da so naredil kar konkreten napredek glede na to kaj je bilo ven dano na začetku. Pa kakšen dober mod tud še čakam... Megani so kul sm mogoče mal preveč plavajo. Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano June 19, 2012 Share Napisano June 19, 2012 No vidiš saj gre če se potrudiš, no če se tvoj kompjuter malo bolj potrudi Res pa je da je igra še vedno v slabem stanju kar se tiče optimizacije, čeprav so predvsem z relisom 85 to nekoliko popravili. Še vedno rabimo predober računalnik glede na vizualnost, ki jo igra prikaže. Morda pa je fizični pogon premalo optimiziran, čeprav tukaj si pravzaprav ne želimo nekih bližnjic. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano June 19, 2012 Share Napisano June 19, 2012 Kva je zdej s tem špilom, bo kaj ali nič? Sprašujem, ker zadnje čase ne sledim več toliko. Se je situacija kaj izboljšala? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 20, 2012 Share Napisano June 20, 2012 Preberi zadnji dve strani ... Citiraj Link to post
David91 68 Napisano June 20, 2012 Share Napisano June 20, 2012 Lepe slike trošt...vidim da lepo napredujejo počasi se bo splačalo kupit in presedlat iz 1 na 2 še prej pa novi komp nabavit Citiraj Link to post
daks 193 Napisano June 26, 2012 Share Napisano June 26, 2012 Sem inštaliral zadnji bild in je velika razlika pri vožnji. Zdej me je pa res poteglna igra not, trenutno vozim formulo renault. Sam občutek med vožnjo in detajli prog so odlični, vožnja je zakon, morš bit not cel čas, 100! Odnašanje riti je zlo bolš, je nadzorovano, prej se mi je zdelo da ko je odneslo ni blo pomoči, zdej se pa da lepo lovit. Ko nas bo mal več melo igro, se bo treba zmenit vsaj za kešn termin da skupej odpeljemo par krogov. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 26, 2012 Share Napisano June 26, 2012 Ja jest sem za, da se zmenimo vsaj tisti, ki ga že imamo. Mislim, da nas je vsaj 5.. Ali pa če bi kdo pogledal če so kje organizirane kakšne online dirke med tednom. Na R2P je neki ampak samo ob vikendih. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano June 26, 2012 Share Napisano June 26, 2012 Lohk bi ja. Tisti ki mate rF2 napište kaj in kje bi najraje vozili, pa kdaj lahko. Jest sm za, da bi kar ta četrtek se dobil prvo, mal trening varjante, pa potem fun dirka. Okoli 20h? Formula Renault, proga bilokera, čeprou mi je Mills Metropark najbolš. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 26, 2012 Share Napisano June 26, 2012 Bi predlagal, da za prvič kaj pocasnejsega? Magar megane, ki so uspesnica še iz enke? Proga vseeno.. Mils je dobr ja ampak sam una takratka varianta Citiraj Link to post
daks 193 Napisano June 26, 2012 Share Napisano June 26, 2012 (urejeno) Ok, grem mal vozit Megane, čeprow mi ne grejo lih Če je kakšen server odprt bom šel na online, tko da ulet če maš cajt. EDIT: Mi je ratalo postavit čas 1.07.36, pa nimam kej dost rezerve več. Kolk maš PB Gregor? Uredil June 26, 2012 - daks Citiraj Link to post
Recommended Posts