Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

Dont mind the epic fps :D. Ma ni tako slabo kot zgleda mogoče tule, v gibanju je še kar (dobro sonce in sence, dež je sicer še kar nekaj (zadnja slika)).....sam meni vse skupaj deluje čudno, zapackano tako, pa samo enviroment je off (odsevi na avtu), tako da kaj bistveno z več se ne vidi.

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

Tkole bom reku. Ko ga bodo izdal (če ga sploh bodo kdaj :D) ga bom sigurno kupu, ker če ne bomo podpiral razvijalcev, ki nam omogočajo ta hobi, bomo v naslednjih letih gledal same NFS in njemu podobne špile.

Hehe ISI je bil očitno na advanced course photoshop-a. Tole ni niti bliz zgornjim slikam :) Sicer pa bomo videli ko bo release (soon) ali je vredno parih pirov ali ne :)

Sennas: Že res, da so tvoji screenshoti bolj točni kar lahko običajen uporabnik prvič pričakuje od igre, vendar če si malo vešč z nastavitvami lahko brez problema že sedaj dobiš tudi tole:

http://www.youtube.com/watch?v=o9O3BbAvKWI&list=UU7h8IKk6BgRhGv3ud9qUx2g&index=5&feature=plcp

Izbral si pa tudi vizualno najslabše izdelano progo oziroma progo, ki je še v čisto začetnem stanju beta verzije in ki vizualno verjetno(ugibam) niti ne bo nikoli kaj posebnega. Ps.: Zdaj vidim da si "bil" tudi v mid-ohiu :), ampak še vseeno si izbral najslabše možne pogoje, kjer je vpliv osvetljevanja ničen. Ja tako pač igra izgleda takrat, ne najbolje vendar se bo tudi z razvojem to popravilo. Hočem samo pokazat, da je igra daleč od tega, da bi bila vizualno tako slaba, kot se je delala "antikampanja" na podlagi nekaj ne najbolj posrečenih screenshotov na začetku beta verzije.

K čemur vsi stremimo so razvijalci modov takšnega tipa:

Povezava!

Povezava!

Ta dva sta trenutno zares top in in velika vrednost za rfactor 2.

Vse te slike sem pobral iz rfactor foruma: Povezava!

Tiste drugič poslane pa so vse "naravne" :), razen tiste iz monaka kjer se je avtor malenkost poigral z kontrastom.

No ja, pa nimam lih kompa za v smeti in zadeva bi lahko malo boljše delala no (i5 2500k, 8gb rama, radeon 6850 oc, ssd), sem pa prepričan da bo :). Bom probal zdaj te formule na mid-ohio, da vidim kolko spet laže tole :D

EDIT: Kot prej s 4xAA. 8xAF, HDR, FXAA, zdej sem vklopil še vse na ON (reflections), boljše je samo še s kakim glajenjem orenk :D. Izgleda zanimivo, mogoče danes špilam tole :)

grab028.jpggrab030.jpggrab031.jpggrab033.jpggrab035.jpggrab037.jpg

FPS ni glih ne vem kaj, ma se da, ne bi mogu rečt da lih šteka. Škoda, z grafiko za 300 evričev (in nvidio zaenkrat, amd ne mara še rf2), je tole kar igrabilno.

Mjah... glede na grafiko bi lahko še vedno mal boljš delalo. Sicer še nisem probal čist zadnjega bilda ampak vseen. Je pa res da so naredil kar konkreten napredek glede na to kaj je bilo ven dano na začetku.

Pa kakšen dober mod tud še čakam... Megani so kul sm mogoče mal preveč plavajo.

No vidiš saj gre če se potrudiš, no če se tvoj kompjuter malo bolj potrudi :) Res pa je da je igra še vedno v slabem stanju kar se tiče optimizacije, čeprav so predvsem z relisom 85 to nekoliko popravili. Še vedno rabimo predober računalnik glede na vizualnost, ki jo igra prikaže. Morda pa je fizični pogon premalo optimiziran, čeprav tukaj si pravzaprav ne želimo nekih bližnjic.

Sem inštaliral zadnji bild in je velika razlika pri vožnji. Zdej me je pa res poteglna igra not, trenutno vozim formulo renault. Sam občutek med vožnjo in detajli prog so odlični, vožnja je zakon, morš bit not cel čas, 100! Odnašanje riti je zlo bolš, je nadzorovano, prej se mi je zdelo da ko je odneslo ni blo pomoči, zdej se pa da lepo lovit.

Ko nas bo mal več melo igro, se bo treba zmenit vsaj za kešn termin da skupej odpeljemo par krogov.

Lohk bi ja. Tisti ki mate rF2 napište kaj in kje bi najraje vozili, pa kdaj lahko.

Jest sm za, da bi kar ta četrtek se dobil prvo, mal trening varjante, pa potem fun dirka. Okoli 20h?

Formula Renault, proga bilokera, čeprou mi je Mills Metropark najbolš.

Ok, grem mal vozit Megane, čeprow mi ne grejo lih [iz]

Če je kakšen server odprt bom šel na online, tko da ulet če maš cajt.

EDIT: Mi je ratalo postavit čas 1.07.36, pa nimam kej dost rezerve več. Kolk maš PB Gregor?

Uredil - daks