gregor vodicar 476 Napisano May 31, 2012 Share Napisano May 31, 2012 Ja učer sva s troštom mal vozila. Vozila sva megane, čeprav men so nissani še velik bolši kot megani. Bilo je dobro, bilo bi še boljše, če se nebi trošt vsak 5 ovinek zavrtel na pesek, ampak pustmo stat. Odkrila sva sicer nekaj buggov (luči, ipd.), ampak drugače je zadeva delala super. Meni osebno je z novim updatom vsekakor najbolša dirkačina.. Fizika je super (je treba ene 20 krogov da se malo ufuraš), grafika je tudi veliko boljša kot je bila,... Tko da.. Kupte in se udarmo Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 31, 2012 Share Napisano May 31, 2012 Viden napredek definitivno, vendar tako kot v videu pri meni žal ni ... ne vem od kje njim taka grafika. Še ene dva taka popravka pa bo kot se šika. A imaš vklopljen HDR in special effects on full? Pri meni je grafika ista kot na posnetku, edino sence imam izklopljene, ker pokurijo kar precej framov.. P.S. Mene bolj zanima kje bi staknil to progo Citiraj Link to post
Grega Balazic 295 Napisano May 31, 2012 Share Napisano May 31, 2012 Saj bi jaz že kupil, ampak ne, ker že rf1 nimam na full detajlah. Ko bo novi komp, bomo verjetno kupili, odvisno kaj bo assetto corsa skup spacal Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 31, 2012 Share Napisano May 31, 2012 Gremo dons zvečer vozit v malo večjem številu? Aja ena stvar me pa pri rf2 neskončno moti. In sicer ta njihov butast sistem modov in njim pripadajočih prog. Recimo če imaš izbran mod megan, ne moreš vozit vseh prog, ki jih imaš v igri.. WTF?!?. Ok saj se da, samo moraš spremeniti rfm in spet bojo same zbrke. Upam, da to čimprej odpravijo.. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano May 31, 2012 Share Napisano May 31, 2012 Ja vse vklopljeno vse na ful. Ko za nekom pelješ je še približno taka grafika njegove riti, medtem ko trava in okolica še vedno kar šepa. Replayi so pa sploh katastrofa. Saj pravim, veliko bolje sploh kar se FPS-jev tiče. Ampak bo še mal treba porihtat, sploh da bo taka grafika kot je bila lani najavljena. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 31, 2012 Share Napisano May 31, 2012 A pelješ iz kokpita in z vizirjem? Ker če ne, je grafika malo čudna, oziroma men je ful bl všeč peljat "za nekim steklom", če razumeš.. Ja replayi majo pa še vedno grdo grafiko, ker se kar teksture na avtu všasih mal premaknejo.. Ma če so do zdej nardil tak napredek, vrjamem, da ga bojo tut z naslednjim updatom.. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano May 31, 2012 Share Napisano May 31, 2012 Vklopte AF tm na 8x vsaj, če še ni. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 31, 2012 Share Napisano May 31, 2012 Viden napredek definitivno, vendar tako kot v videu pri meni žal ni ... ne vem od kje njim taka grafika. Še ene dva taka popravka pa bo kot se šika. Zgleda dober zato ker je na youtubu HD cca pol tvoje resolucije, ki jo imaš v igri in se lepo slika zapaca. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano May 31, 2012 Share Napisano May 31, 2012 Ja, to je še najbolj logično, ker taka kot v filmčku res ni. Sem peljal z vizirjem pa me je motilo ker je blo skos neki čudno rumeno kot bi mi sonce skos v čelado svetilo tako da sem izklopil. Mam vsa glajenja ipd vklopljeno. Sej je boljš, ful bolš kar je blo, ni pa to še tisto kar zgleda v muvijih in lanskih slikah, niti prbližno. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano May 31, 2012 Share Napisano May 31, 2012 Gremo dons zvečer vozit v malo večjem številu? Aja ena stvar me pa pri rf2 neskončno moti. In sicer ta njihov butast sistem modov in njim pripadajočih prog. Recimo če imaš izbran mod megan, ne moreš vozit vseh prog, ki jih imaš v igri.. WTF?!?. Ok saj se da, samo moraš spremeniti rfm in spet bojo same zbrke. Upam, da to čimprej odpravijo.. Ja je nerodno porihtano ja, morš met ALL izbrano če hočeš izbirati med vsemi progami. A bo server, če bom na času pridem pogledat Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 31, 2012 Avtor Share Napisano May 31, 2012 Tudi jast mam enako grafiko, kot v video posnetku...imam pa vse na full, edino "Environment reflection" imam na off (če ne je vetrebransko steklo pri vožnji iz kabine bolj rumenkasto). Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 15, 2012 Share Napisano June 15, 2012 Nov build je oz. bo kmalu na voljo. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 15, 2012 Share Napisano June 15, 2012 Je... Si me prehitel za minuto Povezava! Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 16, 2012 Share Napisano June 16, 2012 Sem sprobal ta update. Končno so porihtali sence pod avti (preverjeno pri meganih in nissanih) Rahlo spremenjena svetloba (mi je bolj všeč, ker ni več tok risasto), imam občutek, da se pelje malo bolj na izi (predvsem megani, ki so res zakon za peljat, ker jih hitro ujameš).. Uglavnem igra hitro napreduje in je velikooo boljša kot je bila v prvi verziji. Opazil sem še, da mi pri cca 70fps igra deluje povsem gladko in ne tako kot na začetku oziroma pri enki. Očtino bo potrebno res ogromno motivacije, da se bom spravil še igrat enko v f1 prvenstvu Edino kar še pogrešam pri tej igri je prš pri dežju, popedenani posnetki in malo več dirkačev online, čeprav se je od predzadnjega bulida močno popravilo in tudi nobbov ni več.. Citiraj Link to post
Recommended Posts