Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

Meni je Megane noro dober za vozit, sprobal sem ga po Estorilu. Že dolgo nisem vozil špila, kjer se da z gasom tako dobro modulirat, da slajdaš kakor hočeš. Pa tudi ujeti se ga da če res ne pretiravaš. FFB je res dober, občutek je super. šteka mi popolnoma nič, pri vse na max. Zgleda mam srečo s konfiguracijo, da je špilu všeč :)

O grafiki sem pa že rekel, precejšnje razočaranje. Je pa hecno, da stara formula v monacu zgleda precej precej bolje kot megane v estorilu. Tako da tukaj ma zraven tudi nekaj kvaliteta contenta, ne samo engine. Bomo videli pri prvem vrhunskem modu (progi in avtu) če je to vse kar grafični motorček zmore.

Aja pa še neki: je kdo probal pace car clio? Tako zgrešene fizike avta pa še ne :lol:

Crysis 2 baje eden izmed najbolj zahtevnih špilov zadnjega cajta mi je delal na medium grafiki zelo solidno (praktično brez štekanja itd.), pa imam recimo malenkost podpovprečen komp za današnje cajte. Tudi Battlefield 3 je delala na low-medium. AMD X2 250 Proc. 3 GHZ , 4 GB rama , grafa Geforce GT 220. Kako za hudiča potem enim (polovici) tukaj s stokrat jačimi kompi ne dela neka beta (alpha) od rfactorja 2 s tem da grafika v špilu ni nič posebnega? [wall][Joj] To ko berem, potem meni sploh nebi špila zagnalo. haha [Jel2]

adri nikol ne ves, mogoce bi ti pa dobr delal.

Jest sm ucer odpelu (sicer ne koncal) dirko na R2P s formulo renault na milsu. Dirka je bila res dobra in ko se enkrat navadis na obcutek je res hud.

Pomoje ko bojo postimal to z zatikanjem bo spil zelo uredu. Grafika tudi ni slaba z izjemo meganov..

Se strinjam z Gregorjem in Igorjem!

Aja..sorry Grega za včeraj. Se je kolega oglasil, pa se je mal zavleklo...Vseeno sem se kkšno slabo urco podil po starem Spaju z tistimi cigarami...HUDO!!! :shock: Nisem vedu, da so letele po 300 km/h. Pa, ko ga z 250 km/h na počez priletiš v kakšen dolg, hiter ovinek...Grega, nastavitve volana, ki si jih objavil včeraj, so zelo dobre. Ful dober občutek na volanu (še posebej v primeru, ki sem ga mal prej napisal :wink: ), pa še trese ga več ne tako močno, kot prej.

Je pa res, da špil še ni optimiziran in je zelo požrešen. Se mi zdi, da je tut moj comp glih za glih. Mislim, da bo treba počas procesor zamenjat. Zbiram prostovolne prispevke... [Jel2]

me veseli, da je nekaterim vsec, ker zadeva res ni slaba. V primerjavi z enko je vsekakor velik korak naprej kar se tice fizike, pogojev na stezi, ffbja, ki ga je treba se malo prilagoditi. Je pa problem z zatikanjem, kar bojo zihr resil, ker folk pizdi na polno in bojo zihr najprej to zacel resvat.

Nisem dobil nič, sem jim pa tudi pisal na mail zjutraj, upam da dobim čimprej odgovor.

Čeprav vse kaže da niti s plačilom nisem prišel do konca... ampak 2x pa vseeno nebi rad plačeval :)

Hehe pomoje bi na mojem kompu super delalo,ker imam 128grafiko,pa 512rama-tm nekje pomoje ker je bogi že ene 70manj...hehee [Joj]

No pomoje bodo fantje poštimal počasi grafiko,pa še kar je potrebno in bo sigurno čisto zabaven dost simulacijski hud špil.Me pa zanima nekaj,vem da veste, oni fantje moderji,ki delajo rf1 nove avte in proge,to so čisto druge osebe.To ni folk ki razvija igro, zakaj pa ne združijo moči in jim pomagajo (zaradi denarja recimo), mal men ni jasn tale rf že od prvega dela,čeprav je čist posebn špil.Nikol pa nisem imel priliko naložit veliko avtov in prog,pa da bi res užival v njem, sicer sem pa fino na Mobikrog progi-nepozabno. [it]