Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

Maxl, nekomu že ni moje mnenje pasalo, da je blo treba minuse dat...taki so še slabši, vsaj povej mi ne pa da se za tem skrivaš.

Jst nism omenju napredka al kaj podobnega. Hočem rečt, da je to dovolj. Hočemo se it simulacijo, ko res ni tok važno da je vse shiny pa bling. Pa verjamem da tile screenshoti niti slučajno ne prikažejo tako kot bo končni izdelek na vaših mašinah.

Ko bote nabili vse do konca, pognali in pogledali, pa če bo vožnja in fizika še boljša kot rF1, boste v cca 5 minutah pozabli na to, da pa ona smreka na vrhu Eau Rouga nima dost lepih iglic, pa da je robnik mal premal rdeče barve itd itd.

Razvajenost je povsod razsejana, ni kaj. Tak je svet.

• Upvote 5
  • Downvote 1
  • Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

Slike so res grafično bolj švohne, ampak sej če pogledamo tisti video trailer, je bila grafika meni povsem ok. Pri slikah verjetno pač se niso šli kakšnega photoshopa. Že pri rf1 če pogledate slike od Glavača in jih primerjate z mojimi se zdi kot, da bi Glavač slikal v rf2... :D Kakorkoli grafiko vsaj jaz bolj ocenjujem po videju in ne slikah, je pa res, da so te slike v primerjavi s tistimi iz f1 game grafično zelo slabe.

Robin Chung

about 9 hours ago

As it stands now, what is the target for release?

We do not have one. We don’t work that way. Our focus is development, not marketing (the marketing department that normally sets release dates with most software developers). We realize that an understated and open-ended approach may be confusing and hard to accept, but a worthy product sells itself, regardless, and this is our style.

vse ostalo pa tu

ma kaj pa vem.. Glede na to, da ze 2 leti pred bozicem poslusam isto zgodbo s temi 50:50 res se zelo dolgo ne bo nic. Rahlo tudi ne razumem njihovega principa.. Nobena stvar nikoli ni 100% idealna in se vse da narediti se boljse tako, da po njihovi logiki igra sploh nikoli ne bo izsla, ker nikoli ne bo izpiljenaa v nulo in bojo povsod neke moznosti za izboljsave. Tukaj sem vsekakor pristas iracinga ali c.a.r.s., ki uporabnikom vseskozi servisirajo izboljsave, ceprav se pri iracingu ne strinjam z njihovo politiko placevanja in serverjev..

Maxl... a bo tole uredu ... njihov official page... kje so tle napisani % ? Skoz govorijo letos... ok imajo še 14 dni časa da se držijo lastnih obljub :P

19.07.11 | rFactor 2 | Forum post

Four New rFactor 2 Development Screenshots

We’ve uploaded four new development screenshots of rFactor 2.

rFactor 2 is still on-target for release later this year and will for the first time place the driver in the dynamic environment real life drivers feel every weekend. With moving trackside objects, changes to the racing line including rubber build-up and marbles, day-night-day transitions, wet-dry transitions and a very advanced new tire model, no two laps will truly feel the same.

15.06.11 | rFactor 2

Desktop wallpaper renders

We didn’t think they were a big deal, but the reaction from the community means we probably should post a link here so everybody notices them! Your desktop will appreciate them…

The rendered wallpapers we have posted are of some of the cars in the rFactor 2 family, not all the cars. It should also be noted that some cars will not be a part of the initial release and will instead come as later updates.

We should be posting some information on how rFactor 2 will be released pretty soon! In the meantime we can confirm we do have a target within the year (2011).

TBA 2011 in target zame ni uradni datum izida. Zame je uradno, če bi zapisali: rFactor 2 izide 27.12.2011.

Tudi podjetja si postavijo plan, ki upajo da ga bodo dosegli...pa ga velikokrat ne...

Če bom jast napisal, da mi mogoče uspe prenova Slo-Racing spletne strani še letos in da sicer imam ta cilj, to zame ni uradno (da bo stran tudi do konca leta dejansko prenovljena).

Če bom pa napisal, da bo 27.12.2011 nova spletna stran, je pa to drugo.