David91 68 Napisano December 7, 2011 Share Napisano December 7, 2011 mensezdi da je biu zokid Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 8, 2011 Share Napisano December 8, 2011 Planirajo okol božiča ... če jim bo ratal Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 8, 2011 Share Napisano December 8, 2011 To so tut lansko leto govoril, tako da jim zihr ne bo ratal. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano December 8, 2011 Share Napisano December 8, 2011 Ah, boste že prežvel do takrat ko pride. :wink: Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano December 18, 2011 Share Napisano December 18, 2011 Če citiram iz VirtualR: I believe we will be at release candidate (RC of open beta) stage at the point where I hoped we would be at the actual release of the open beta stage. Gjon has said that he doesn’t want to put the staff and testers through having to manage a release over the holiday period, so it is getting likely to be shortly after the holidays rather than shortly before. Although the reason why there’s no news is because there isn’t absolute certainty yet. To quote Gjon, there’s a 49% chance of releasing before the holidays, 51% shortly after. We have a new video in production titled ‘physics’ (being made by the same person who made the Monaco promo). I’ll post that as soon as I can. Se je že začelu mučkat nekaj. Po pričakovanjih po moje tega še lep čas ne bomo uzrli. Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano December 18, 2011 Share Napisano December 18, 2011 Naj raje dokončajo in izdajo špil kot se spodobi, ne pa da hitijo, da ujamejo predbožično mrzlico 1 Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 18, 2011 Share Napisano December 18, 2011 Ja sej je ne bojo... Glede na to da je bilo lansko leto 50:50... so očitno z letošnjimi 49:51 še bolj nazadovali, tako da tega špila še v letu 2012 ne bomo vidl. še malo bojo vlekli in iz principa ne bom kupil igre, ker samo nategujejo čas in folk.. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano December 18, 2011 Share Napisano December 18, 2011 Če bi bil Anonymous bi jim zaspemal site za vekomaj...ma ne kupim ga ni šans. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano December 18, 2011 Share Napisano December 18, 2011 Na koncu ga bomo vsi kupili, ker ne bo drugega. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 18, 2011 Share Napisano December 18, 2011 S tem naslovom bodo še Dukem Nukem nažgal v času od objave do release 1 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 18, 2011 Avtor Share Napisano December 18, 2011 Sam sem sicer upal, da bo ta teden že akcija. Po drugi strani jih pa tudi razumem. Ko izdaš igro / beto, ki jo izdeluješ toliko let...bi rad imel malce nadzora, če vse štima (nakup preko strani, bugi, serverji,...)...kar pa verjetno nebi bilo pametno tik pred prazniki, ko bodo čas in voljo raje porabili kje drugje Če pa bete potem nebo kmalu po praznikih, je pa to druga stvar Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano December 18, 2011 Share Napisano December 18, 2011 Excuses, excuses, excuses... Še jaz jih porabim manj, ko pride beseda glede Šole, pa le teh ni malo. Jaz sem obupal nad rf2 že pred slabimi dvemi leti zaradi takŠnih in drugačnih razlogov. Če bo bo, če ne pa ne. Me sploh več ne gane. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano December 19, 2011 Share Napisano December 19, 2011 Excuses, excuses, excuses... Še jaz jih porabim manj, ko pride beseda glede Šole, pa le teh ni malo. Jaz sem obupal nad rf2 že pred slabimi dvemi leti zaradi takŠnih in drugačnih razlogov. Če bo bo, če ne pa ne. Me sploh več ne gane. točno tako... in Še to bo definitivno najprej tarip verzija, potem bomo pa Šele videli, kako in kaj če bo res toliko boljŠi od ostalega. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 20, 2011 Share Napisano December 20, 2011 U bistvu sami sebi kopljejo jamo na dolgi rok... dlje kot se vleče izid večja bodo pričakovanja (te tud sami podpihujejo) in na koncu bo vse skupaj eno veliko razočaranje čeprav mogoče špil sploh nebo tako slab... Tudi glede na posnetke,slike se mi zdi da se več ali manj dela na eye candy stvareh za katere mi iskreno povedano dol visi... Da bi se kje pretirano hvalil z fiziko avtomobila pa nisem zasledil... Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 20, 2011 Avtor Share Napisano December 20, 2011 Današnje slike iz igre. Meni se zdi, kot da bi gledal rFactor Nekak bolj pričakujem GTR3 Citiraj Link to post
Recommended Posts