Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

• 2 weeks later...

Če citiram iz VirtualR:

I believe we will be at release candidate (RC of open beta) stage at the point where I hoped we would be at the actual release of the open beta stage. Gjon has said that he doesn’t want to put the staff and testers through having to manage a release over the holiday period, so it is getting likely to be shortly after the holidays rather than shortly before. Although the reason why there’s no news is because there isn’t absolute certainty yet. To quote Gjon, there’s a 49% chance of releasing before the holidays, 51% shortly after.

We have a new video in production titled ‘physics’ (being made by the same person who made the Monaco promo). I’ll post that as soon as I can.

Se je že začelu mučkat nekaj. Po pričakovanjih po moje tega še lep čas ne bomo uzrli.

Sam sem sicer upal, da bo ta teden že akcija. Po drugi strani jih pa tudi razumem. Ko izdaš igro / beto, ki jo izdeluješ toliko let...bi rad imel malce nadzora, če vse štima (nakup preko strani, bugi, serverji,...)...kar pa verjetno nebi bilo pametno tik pred prazniki, ko bodo čas in voljo raje porabili kje drugje :)

Če pa bete potem nebo kmalu po praznikih, je pa to druga stvar [opa]

Excuses, excuses, excuses... Še jaz jih porabim manj, ko pride beseda glede Šole, pa le teh ni malo. [Jel2]

Jaz sem obupal nad rf2 že pred slabimi dvemi leti zaradi takŠnih in drugačnih razlogov. Če bo bo, če ne pa ne. Me sploh več ne gane. [iz]

Excuses, excuses, excuses... Še jaz jih porabim manj, ko pride beseda glede Šole, pa le teh ni malo. [Jel2]

Jaz sem obupal nad rf2 že pred slabimi dvemi leti zaradi takŠnih in drugačnih razlogov. Če bo bo, če ne pa ne. Me sploh več ne gane. [iz]

:D točno tako... in Še to bo definitivno najprej tarip verzija, potem bomo pa Šele videli, kako in kaj če bo res toliko boljŠi od ostalega.

U bistvu sami sebi kopljejo jamo na dolgi rok... dlje kot se vleče izid večja bodo pričakovanja (te tud sami podpihujejo) in na koncu bo vse skupaj eno veliko razočaranje čeprav mogoče špil sploh nebo tako slab...

Tudi glede na posnetke,slike se mi zdi da se več ali manj dela na eye candy stvareh za katere mi iskreno povedano dol visi... Da bi se kje pretirano hvalil z fiziko avtomobila pa nisem zasledil...