Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

Pomojem bo letna naročnina za online okol 10-12€. Mode pa neverjamem da se bo plačalo, saj piše da za to ceno dobiš; online, dodatke (verjetno nove uradne proge in avte), ter novice.

Kar je za moje pojme dobro, saj bodo z tem dodatnim denarjem igro še naprej razvijali in dograjevali.

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

Ja modi definitivno ne bodo plačljivi, vsaj ne tisti, ki jih naredi skupnost. Modov enostavno ne morejo prodajati, v kolikor nimajo licenciranih, to se pa malim moderskim skupinam ala lm, rft, fsone itak nebi splačalo.

Je pa razlika od iracinga taa, da boš offline lahko igral tudi, če ne bos imel licence za online.. Pri iracingu tudi offline ne moreš špilat, če nimas plačane llicence, pa čeprav si špil dejansko kupu (take so moje informacije).

Hehe sej že iščem enega Grka da mi doplača razliko, ker zarad teh bumbarjev s kanglico na glav dolar raste :D:P

Ok joke na stran ... ma kar naj se... za letno članarino bom doplačal max 30$ ker iRacing ma eno foro ki se ji reče pay to race. Na vsake 4 tedne se da dobit po 10$ kreditov, torej x4 = 40$, za vsako polno leto članarine dobiš še 5$, pa še se da nabirmat teh creditov...+ skoz so neke akcije,tako da ko enkrat prideš od vsega kar rabiš sploh ni take panike

rFactor 2 comes with an online account system providing matchmaking & updates. It’s free for the first 12 months after purchase and a paid service after that.

Jap. Bo plačljiv. rF sprobam. Ostanem pr iR. Skenirane proge še zmer zmagajo.

Je pa razlika od iracinga taa, da boš offline lahko igral tudi, če ne bos imel licence za online.. Pri iracingu tudi offline ne moreš špilat, če nimas plačane llicence, pa čeprav si špil dejansko kupu (take so moje informacije).

Sicer ne vem zakaj bi igral offline. Maš Test mode ki je KAO offline, pa si sam na stezi in noben se ne more joinat. iR je itak online špila. iR je mogoče drag samo na začetku ko je treba kupt proge in avte. Ko to maš je še cenejš kot pa cigareti, ki jih nekateri prav radi kadijo skoz mesec :wink:

Anyhow... rF se bo sprobal, pol mo pa vidl :)

Če sem prav razumel bo potrebno plačati 40€ za igro. Eno leto bo igranje brezplačno, potem pa bo neka letna članarina, če boš hotel met neke ekstra stvari. Verjetno naročnina za kakšne add-on proge in/ali avtomobile, ki jih bodo ustvarili pri ISI.

Pa beta verzije menda ne bo letos.

Sicer pa beta je zdaj že na "very soon", prej je bila na "soon" (upam, da je to zadnja stopnja soon-a) :)

:D lahk je še kakšna stopnja umes (almost very soon :D). Sam ta SOON je res tm postal za vse ki delajo špile :)

Če sem prav razumel bo potrebno plačati 40€ za igro. Eno leto bo igranje brezplačno, potem pa bo neka letna članarina, če boš hotel met neke ekstra stvari. Verjetno naročnina za kakšne add-on proge in/ali avtomobile, ki jih bodo ustvarili pri ISI.

Ja....kot ima recimo RACE 07, ko je multiplayer viden samo online preko steama. Tukaj bo verjetno podobno, le da bo šlo preko njihovega clienta in da ti bo to po enem letu zginlo, v kolikor ne boš podaljšal naročnine. Zraven pa bodo vezani še vsi novi DLC-ji (proge + avti).

Pa beta verzije menda ne bo letos.

Od kje ti pa zdaj tebi to? Beta bo letos in baje "kmalu"! Cela igra NAJ bi bila letos, predvsem pa je odvisno od tega, kolk bugov bo folk dobil v beti.