Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

@Matjaž Murn zarad WTCC-ja ne kupuj AMS. Nasploh AMS modi (dirkalniki), niso nič posebnega, razen formula 1 91'. Ams ima super official content, tudi turne fwd avte, ampak je treba vse DLC-je z novimi progami imet, sicer boš bolj malo vozil z nami :)

rf2 ima odlične mode, wttc pa še nisem sprobal(DX11?) Zdejle mam en 90min event, pa mogoče potem zvečer sprobam in poročam.

pred 29 minutami, Matjaž Murn je napisal:

Če bomo fural, stroški niti niso tako veliki. Zato, da se mi bo digitalni prah gor nabiral, je pa vsak euro preveč ..

Saj ti pravim. 24h poteka ravnokar, tole npr, takile eventi tudi. To je rf2. (je pa dx11 content vprašljiv) .Če pa imaš namen vozit, pa ne vem. Morda je tu slo-racerjev več AMS? Jaz rf2 preferiram tudi zaradi tegale :P

Pa moji videi morda niso ravno na najvišji kvaliteti, kar piše tudi v mojem podpisu. Vseeno pa pokažem, da se lažje odločite:

Uredil - mancSLO

Gašper, ni ga videti. Probaj / probajte server Dizel Race Team, pa račeva kakšno glede postavitve serverja kasneje. Sicer je pa zadeva čisto hoby style, saj na našem portalu, ki bol preferira lepote AC, zadeva ne bo zaživela. Kot je predlagal @123, gremo, ker bi rad fural, nekam, kjer se te stvari gredo. No, jaz sem že. Tu pa počakamo jesensko AC (seveda) ligo.

Marjan ime nima veze :D Neki sm se igral z network adapterjem in zdej delam back engeneering, ker sem očito nekaj zafural, pa ne vem točno kaj hihi ;)

Bomo poštimal zadevo in tud dirkal bomo na rF2 tle gor, v to sem prepričan. Ko to enkrat probaš, ni povratka na AC :lol:

He, he. Ne gre za ime. Mislim, da mi je uspelo nastaviti, da se content naloži avtomatsko, ampak je moj net preslab, da bi to priporočal. Za to je avte in progo bolje naložiti prek workshopa.

Me pa malo moti, da nikakor ne morem nastaviti prikaz dežnih kapelj na steklu. Mogoče je to povezano s tem, da že dolgo nisem obiskal lokalnega prodajalca strojne opreme :P.

@markop:

gte.jpg

Uredil - mancSLO

Ja, rF2 server je dol padel. Pojma nimam zakaj :roll: AMS server je ostal v normalnem delovanju.

Js mam linijo 20/20, pa ne čutim nobene potrebe, da bi uporabniki od mene vlekl dol kakršenkoli content. Tle mamo 40 slot gride, tako, da nima smisla, da npr. 40 folka vleče od mene, če lahko iz Workshopa oz. po potrebi iz dropboxa package file potegnejo. Niti ne vem kako zgleda, če trije zamudniki uletijo na kvalifikacije in obremenijo linijo, ko vlečejo content dol.

Marjan, a da obstajajo dežne kaplje? Vem, da je mogoče bindat tipko za brisalce, vendar še nisem vozil avta, ki bi mu delovali :)

Ja če pada dež, bi se mogle videti, ne? Pa v nastavitvah imaš rain drop Yes/No. Samo meni ne deluje.

Šibam zdej: Grand Prix of Alabama/ Megane.(no, zdele ne več:DD) Nimam pojma, kako da mi server včasih deluje, včasih pa ne. Itak ni panike, samo mi gre na k..., če nekaj ne špila :$. Nekaj ga pokidam, ko delam package.

Ps: sem malo Megana fural pa se precej bolje pelje kot oni WTCC. Samo zvok od zunaj je malo bogi. Notri še gre...

Uredil - mancSLO

hehe raindrops je mišljeno, da vklopiš/izklopiš (vizualno) dež. na šipi jih pa v rf2 še nisem videl.

ej men te FWD avti nikakor ne zalaufajo. res, če sem čist iskren, razen Minija (AMS) nisem vozil FWD avta in zraven užival. Leon je bil fajn, ker smo bli mi in Macau. ;)