B_U_R_I 3 290 Napisano June 24, 2017 Share Napisano June 24, 2017 Če bomo fural, stroški niti niso tako veliki. Zato, da se mi bo digitalni prah gor nabiral, je pa vsak euro preveč .. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano June 24, 2017 Share Napisano June 24, 2017 @Matjaž Murn zarad WTCC-ja ne kupuj AMS. Nasploh AMS modi (dirkalniki), niso nič posebnega, razen formula 1 91'. Ams ima super official content, tudi turne fwd avte, ampak je treba vse DLC-je z novimi progami imet, sicer boš bolj malo vozil z nami rf2 ima odlične mode, wttc pa še nisem sprobal(DX11?) Zdejle mam en 90min event, pa mogoče potem zvečer sprobam in poročam. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 24, 2017 Share Napisano June 24, 2017 (urejeno) pred 29 minutami, Matjaž Murn je napisal: Če bomo fural, stroški niti niso tako veliki. Zato, da se mi bo digitalni prah gor nabiral, je pa vsak euro preveč .. Saj ti pravim. 24h poteka ravnokar, tole npr, takile eventi tudi. To je rf2. (je pa dx11 content vprašljiv) .Če pa imaš namen vozit, pa ne vem. Morda je tu slo-racerjev več AMS? Jaz rf2 preferiram tudi zaradi tegale . Pa moji videi morda niso ravno na najvišji kvaliteti, kar piše tudi v mojem podpisu. Vseeno pa pokažem, da se lažje odločite: Uredil June 24, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
57X 962 Napisano June 29, 2017 Share Napisano June 29, 2017 Random Racing Team Server ONLINE LeMans 91' layout Endurance Mod Upam, da server dela, mal potestirajte 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 29, 2017 Share Napisano June 29, 2017 A so GTE avti tudi vkljuceni ? Citiraj Link to post
57X 962 Napisano June 29, 2017 Share Napisano June 29, 2017 Moral bi bit komplet mod ja A lahko kdo potrdi, da dela? Js sm v službi. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 29, 2017 Share Napisano June 29, 2017 Gašper, ni ga videti. Probaj / probajte server Dizel Race Team, pa račeva kakšno glede postavitve serverja kasneje. Sicer je pa zadeva čisto hoby style, saj na našem portalu, ki bol preferira lepote AC, zadeva ne bo zaživela. Kot je predlagal @123, gremo, ker bi rad fural, nekam, kjer se te stvari gredo. No, jaz sem že. Tu pa počakamo jesensko AC (seveda) ligo. 1 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano June 29, 2017 Share Napisano June 29, 2017 Marjan ime nima veze Neki sm se igral z network adapterjem in zdej delam back engeneering, ker sem očito nekaj zafural, pa ne vem točno kaj hihi Bomo poštimal zadevo in tud dirkal bomo na rF2 tle gor, v to sem prepričan. Ko to enkrat probaš, ni povratka na AC Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 29, 2017 Share Napisano June 29, 2017 (urejeno) He, he. Ne gre za ime. Mislim, da mi je uspelo nastaviti, da se content naloži avtomatsko, ampak je moj net preslab, da bi to priporočal. Za to je avte in progo bolje naložiti prek workshopa. Me pa malo moti, da nikakor ne morem nastaviti prikaz dežnih kapelj na steklu. Mogoče je to povezano s tem, da že dolgo nisem obiskal lokalnega prodajalca strojne opreme . @markop: Uredil June 29, 2017 - mancSLO 2 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano June 29, 2017 Share Napisano June 29, 2017 Sem malo probal LMP2, se kar dobro pelje. ps na Dizel se ne morem povezat, na RRT pa gre... 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 29, 2017 Share Napisano June 29, 2017 Evo rrt tudi jaz sedaj vidim. Sem Dizla ugasnil. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano June 29, 2017 Share Napisano June 29, 2017 Ja, rF2 server je dol padel. Pojma nimam zakaj AMS server je ostal v normalnem delovanju. Js mam linijo 20/20, pa ne čutim nobene potrebe, da bi uporabniki od mene vlekl dol kakršenkoli content. Tle mamo 40 slot gride, tako, da nima smisla, da npr. 40 folka vleče od mene, če lahko iz Workshopa oz. po potrebi iz dropboxa package file potegnejo. Niti ne vem kako zgleda, če trije zamudniki uletijo na kvalifikacije in obremenijo linijo, ko vlečejo content dol. Marjan, a da obstajajo dežne kaplje? Vem, da je mogoče bindat tipko za brisalce, vendar še nisem vozil avta, ki bi mu delovali Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 29, 2017 Share Napisano June 29, 2017 (urejeno) Ja če pada dež, bi se mogle videti, ne? Pa v nastavitvah imaš rain drop Yes/No. Samo meni ne deluje. Šibam zdej: Grand Prix of Alabama/ Megane.(no, zdele ne več) Nimam pojma, kako da mi server včasih deluje, včasih pa ne. Itak ni panike, samo mi gre na k..., če nekaj ne špila . Nekaj ga pokidam, ko delam package. Ps: sem malo Megana fural pa se precej bolje pelje kot oni WTCC. Samo zvok od zunaj je malo bogi. Notri še gre... Uredil June 29, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
57X 962 Napisano June 30, 2017 Share Napisano June 30, 2017 hehe raindrops je mišljeno, da vklopiš/izklopiš (vizualno) dež. na šipi jih pa v rf2 še nisem videl. ej men te FWD avti nikakor ne zalaufajo. res, če sem čist iskren, razen Minija (AMS) nisem vozil FWD avta in zraven užival. Leon je bil fajn, ker smo bli mi in Macau. Citiraj Link to post
Recommended Posts