mancSLO 1 945 Napisano May 11, 2017 Share Napisano May 11, 2017 (urejeno) @markop, predlagam, da izkoristiš možnost direktnega kontakta na razvijalce preko steama. Ker vem, da tebi AI ni neka prioriteta, bomo konec tedna malo potestirali. Nastavil bom 1/3 dež, nato suho progo, pa dnevna bo, da stestiramo sušenje idealne linije. (no ja, saj se tudi ponoči, samo morda kdo nebi opazil). Lahko predlagaš za 4/4. Vsako posebej. Dež/sonce, temperaturo, veter... Uredil May 11, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 11, 2017 Share Napisano May 11, 2017 @markop jaz sem zadnjič na hitro stestiral na Mid-Ohio in na Interlagosu, pa je blo težje vozit po mokrem s slick gumami, kot z wet gumami. Res pa je, da na Mid-Ohio, razlika ni bila taka, kot na interlagosu. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 11, 2017 Share Napisano May 11, 2017 (urejeno) Kako sem pušnil: Ps: napaka locirana. Trackmap plugin Uredil May 11, 2017 - mancSLO 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 15, 2017 Share Napisano May 15, 2017 Morda bi na tole progo vseeno bolj BTCC, TCR in podobni pasali. URD mod me je pa zelo pozitivno presenetil in samo kapo dol razvijalcem. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 15, 2017 Share Napisano May 15, 2017 Ma moje mnenje je, da je špil še neuporaben zaenkrat. Vsaj kar se DX11 tiče. Žal bo treba še mal počakat, da vse zafunkcionira na nivoju pred DX11 updejti. Modi ne delujejo, kot bi morali, čaka se update. Plugini tud ne, avti (vsi, tud uradni content, ki še ni posodobljen) se mi pa v tuning meniju bleščijo kot beštek na Brdu. FPS-ji so še razmeroma nizki. Tam do jeseni enkrat pa mislim, da bi moralo zlaufati. Ravno prav za začetek kakega endurance cup-a . Takega tapravega, ne kake pašte iz Vallelunge Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 15, 2017 Share Napisano May 15, 2017 (urejeno) Ja, kot da igra še nebi bila končana. Se pa redno posodablja, na steamu lahko direkno kontaktiraš razvijalce, tako da za ta denar je kar top. Da ne omenjam rf2 fun portalov, kjer se gredo stvari kar na visokem nivoju. Jaz dx11 šibam že iz firbca, kako stvari napredujejo. Še vedno pa vsak lahko dx9 prestavi. Nekako mi vzdušje bolj ustreza kot v cartoon AMS. Danes smo na RD furali vintage f v ams in je bilo polno težav z grafikuljami pri vseh. Smo skoraj vsi dali vse na low, da smo odfurali... Ne vem kaj je bilo narobe. Uredil May 15, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 16, 2017 Share Napisano May 16, 2017 No no, Automobilista pa nima veze tle.. Dejstvo je, da se trenutno v rF2 ne da kvalitetno dirkat na DX11. Sam to sm hotu izpostavt. Osebno mi je vseen, če se na DX9 vozi, pa še tam so problemi, kar si nedavno sam občutil. Pač, bomo mogl še mal potrpet, dokler ne zrihtajo vseh teh hroščev, ki trenutno odvračajo od igranja. Pa, da te še popravim za izjavo iz teme Riverside o helicorsi. Tud v rF2 mnogi uporabljamo Curs-o-Radar za pregled nad bližnjo okolico dirkalnika. Zato je nesmiselno vozit, če plugini ne delujejo. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 16, 2017 Share Napisano May 16, 2017 DX11 imajo na papirju bi se reklo. Grafično zaostajajo kar precej in čaka jih ogromno dela. Recimo daljni objekti in objekti v ogledalu se sproti izrisujejo in izginjajo, da je kar grdo videt. To je ena taka stvar, ki zna precje vplivat na fps-je, ki so že tako nizki. Trenutno bi rekel, da je moja osebna grafična lestvica (izgled) rf2-------->IR--->AC-->PC, s tem, da je rf2 zame že povsem vredu, če bi se šli dirkat s tem. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 16, 2017 Share Napisano May 16, 2017 (urejeno) Pred 13 urami , 57X je napisal: No no, Automobilista pa nima veze tle.. Dejstvo je, da se trenutno v rF2 ne da kvalitetno dirkat na DX11. Sam to sm hotu izpostavt. Osebno mi je vseen, če se na DX9 vozi, pa še tam so problemi, kar si nedavno sam občutil. Pač, bomo mogl še mal potrpet, dokler ne zrihtajo vseh teh hroščev, ki trenutno odvračajo od igranja. Pa, da te še popravim za izjavo iz teme Riverside o helicorsi. Tud v rF2 mnogi uporabljamo Curs-o-Radar za pregled nad bližnjo okolico dirkalnika. Zato je nesmiselno vozit, če plugini ne delujejo. Seveda Gašper. Saj zato pa postavljam serverje, pokažem videe ipd., ker me pač stvari zanimajo in ker jaz osebno pa ne bom čakal do jeseni, da "poštimajo". Če že me trenutno matra, kako pastajo live weather link na forum . Evo, pa je spet nekaj za početi... Ps.: glede na to, da nismo šivilski portal, pa res ni tako mimo, če omenim, da je bilo z AMS ogromno težav. Morda update 10 ali kaj takega? Uredil May 16, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 16, 2017 Share Napisano May 16, 2017 Automobilista nima nobenih težav, še najmanj od vseh treh simov, ki jih aktivno vozim. rF2 pa trenutno ni uporaben za normalno dirkanje, pa tinpostavljaj serverje 100x na teden. S svojim početjem boš koga prej odvrnil od takega izdelka, kot pa pridobil kakega novega uporabnika. Just sayin' 1 Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano May 16, 2017 Share Napisano May 16, 2017 S397 trenutno še dela na optimizaciji saj jim je prvi plan, da bo večina imela zadovoljiv FPS in do sedaj jm je že precej uspelo. Verjetno pa bo performans tudi na koncu nekaj slabši kot pri dx9. Efekti, pač ne pridejo zastonj. Po fazi optimizacije pa se bodo bolj osredotočali na odpravo napak. Nekaterih napak, ki pa se tičejo UI-ja verjetno sploh ne popravljajo, če imajo namen izdati povsem prenovljenega. Svoj feedback in napake lahko vsakdo prijavi, tako da več bo reportov, boljše delo bodo lahko opravili. Kar se tiče pluginov in modov pa je seveda vse v milosti ali nemilosti avtorjev. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 16, 2017 Share Napisano May 16, 2017 (urejeno) Ah @57X še včeraj si rf2 fural pa AC si že skoraj brisal, tako da ne vem, kaj takšno travmiranje, ko se mi je AMS sesul trikrat v pol ure. Se pač je in tu smo, da poiščemo rešitve. Al kaj? Uredil May 16, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 16, 2017 Share Napisano May 16, 2017 (urejeno) Seveda sem včeraj fural rF2. Saj sem napisal, da se mi vse blešči. Torej, na lastne oči sem se prepričal, da igra ni na nivoju za normalno uporabo. Ne razumem zakaj ti to razlagaš/razumeš kot travmiranje!?? Ne pozabi, kdo je obudil idejo o dirkanju v rF2 na sloracing! Ampak, ne morm napisat, da je neki dobr, če ni. Sem pa napisal, da pričakujem, da bodo stvari do jeseni urejene do te mere, da se bo dalo kaj konkretnega organizirat. Poleti dirkanje itak zamre. AC bi takoj zbrisal, če ne bi Janko organiziral odličnih kombinacij. Slišim od ptičkov, da je dobrih idej na zalogi še dovolj Torej, AC do nadaljnega ostaja na disku. Ne razumem pa, kaj ima z vsem tem Automobilista?? Sem počekiral ponedeljkovo temo na RD in ni niti ene pritožbe o sesuvanju.. le navdušenje nad dirkaško izkušnjo Uredil May 16, 2017 - 57X Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 16, 2017 Share Napisano May 16, 2017 Čudno to kar berem. Nisem veliko prog pa avtov dal skozi, vendar nekih hudih težav sploh nisem imel. Če prav pomislim težav sploh nisem zasledil. Kje kej blešči na contentu, ki še ni bl konvertiran, ampak to so res malenkosti. Če bi bleščala steza je to eno, dokler pa blešči količek nekje na tribuni ni panike za moje pojme. O kakšnih težaveh vi to ? Citiraj Link to post
Recommended Posts