Skoči na vsebino

Splošna debata

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No če lahko bi se malo pohvalu, in sicer (že zgoraj na sliki je) je bil moj skin med 20 izbranimi za mod Radical SR3 sicer so pri Studio 397 nekaj pacali z barvami, tako da je dejansko malo drugače iz

No, da poskusim, vsaj malo demantirati vse komentarje uporabnikov, ki igre niso niti preizkusili... Grafika: Ja grafika je taka kot je.. Meni osebno je všeč, če imaš vse vklopljeno, hdr, veter, izp

Posted Images

https://www.studio-397.com/2017/05/the-road-ahead-open-beta-explained/

Torej majhni updejti so že bili in si bodo sledili v naslednjih tednih. Ravnokar ko to pišem vidim da se je downlowdal že naslednji. Morda se mi samo zdi, ampak opažam da je glavni problem pri vsem skupaj v-sync bug, kjer je v-sync omogočen neglede ali imamo obkljukano ali ne in potem je logično, da je performans takoj na vseh mlinčkih, ki niso "zadnja moda", precej slabši, že samo zaradi tega. Vsaj do včeraj ko sem sprobal je bilo tako. Pa tudi opazil nisem še nobenega "tearinga", kot pri dx9, tako da verjetno bo nekaj na tem bugu.

Nasplošno je bilo včeraj in kot vidim tudi danes nekaj updejtov in nekateri že opažajo izboljšanje. Dodali so tudi "contact support" in pa "kodo" ki zajame podatke v sami igri in ta fajl lahko potem pošljemo:

"To enable the capture of performance data, please first press Ctrl+F to display the framerate information (which we’ve extended a bit). Then, as instructed on screen, press your Left-Shift+SPACE to start capturing data. After a little while, the capture will end and you get a file in your UserData\Log folder called PerfLog_DATETIME.txt which you can send to us along with your report. Then you can turn off the display by pressing Ctrl+F again."

Tukaj lahko tudi sproti spremljamo build updejte. Pri zadnjem je dodana opcija "Aggressive Threading", pa da vidimo to čudo, če kaj pomaga:

https://forum.studio-397.com/index.php?threads/official-dx11-beta-updates.55357

Uredil - kimikaze

Tam pod lastnostmi, pod "betas" tab imaš opcijo "open beta" in "open beta- last stable". Če bi rad, da sproti updejta vsak ne dovolj preizkušen build, ker bi pač rad čimprej preizkusil zadnje, čisto sveže popravke, potem izbereš prvo opcijo. Če bi rad preizkušal samo bolj preizkušene(stabilne) builde, potem pa pač drugo opcijo.

Uredil - kimikaze

Np.

Vsak ki bi rad bil na tekočem, je ta trenutek najboljša varianta preko "Discord" kanala. Najboljše pa je to da lahko vse karkoli te zanima, direktno vprašaš "Marrsa", torej odgovornega za projekt.

Discord

Uredil - kimikaze

Zadnji build je vzpodbudno dvignil performans. Vsaj meni. Prej v povprečju 25-30FPS in precejšnje zatikanje, zdaj 38-45FPS in veliko manj zatikanja slike. Ni še to dx9, je pa precej vzpodbudno kar so uspeli izboljšati v tem kratkem času. Še en takšen boost pa bomo skoraj tam :)

Uredil - kimikaze

Saj moj video je od dx11. Samo moj podpis počasi že malo šepa:confused:... 14 ai-jev okoli 50fps.

Sem še malo štreckal po AA: Mi je sicer všeč pri AMS, kjer je step by step, kako s v geforce exp. in v igri nastavi grafiko.

Uredil - mancSLO

Ah kaj pa vem. Niti mi ni čisto jasna scena glede modov in originalov. Torej kateri so ok in kateri ne.

Vozim tudi Camaro gt3 in je fbb v obeh primerih precej boljši kot v AC. 

Kakšen je poškodbeni model in kakšne so posledice trkov ipd. pa še preizkušam.

O vremenu sem pa že tudi nekaj govoril [ok].

Uredil - mancSLO

Glede na to, da ima rf2 bolj kot zanimivost imam open beta nastavljeno. Opazujem kaj bodo naredili. Je pa pred njimi dolga pot glede na to kje so ostali. 

To z modi tudi mene bega. Miljone jih je. Kaj izbrati ? Kaj je dobro in kaj ne ? VirtuaLM ima dobre mode. Vsaj tak meni zgleda. Lahko, da se motim.

@mancSLO: Tega cliota probi po LimeRock. Paše bolj kratkim progam se mi zdi.