Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 2, 2017 Share Napisano May 2, 2017 je v planu, pojavljajo se tudi govorice o par fun dirkah za test 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 Katere so pa znane modderske skupine za rf2 ? Sicer se mi pa zdijo modi od http://virtua-lm.com/ kar vredu zadeve. Sploh proge so lepo narejene. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 Modov je kar nekaj, odvisno kaj hočemo. Povdarek je na nastavitvah serverja (dan/noč, suho vreme/dež). Mislim, da plugin omogoča nastavitve za vreme iz podatkov weatherunderground. Nasploh serverji na rf2 samevajo, ogromno pa je portalov, kjer se organizirajo razni eventi, ki vključujejo tudi zmogljivostne preizkušnje ipd. Tu vreme res igra vlogo, saj je idealna linija po prenehanju dežja in ostali bombončki. Tako se na portalu, kjer furam ligo, z dx11 niti ne ubadamo preveč, saj pri rf2 štejejo ostali bombončki. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 Tej bonbončki imajo pretečen rok včasih Ne vem zakaj proti AI na dežju bolje delajo slick kot dežne gume. Da ni kje nastavitev, da v primerju dežja AI vozi kot rookie. Razlika je pa očitna. Kot za šalo se sprehajam mimo njih. Jaz slick, oni pa dežne gume. Zunaj pa lije kot iz škafa Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 A ja, AI??? Kar nekaj je portalov, kjer se gredo rf2 ravno zaradi bombončkov, ki jih omenjam. Morda so vsi v zmoti... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 (urejeno) Jaz trenutno rf2 zgolj kakšen AI odfuram. MP nisem še uspel naštimat. Kadarkoli se lotim mi manjka nek paket. Za bombončke pa vem, da so in so zanimivi. Sem zgolj povedal, da imajo kakšni potečen rok. No, k sreči je zgleda nova pošiljka na poti (beri DX11,...) Za testno dirko pa bi itak DX9 furali. Dx11 je beta. Nimamo kaj praskat tam po moje. Je pa spoštljiv napredek in komaj čakam, da končajo. Uredil May 3, 2017 - markop Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 (urejeno) Marko, probaj AI-ju mal povečat agresivnost in težavnost. Mogoče AI celo ne zna izbrati dežnih gum. Verjetno se tu nekje skriva kak škrat. Sicer pa s slick gumami jaz osebno na Salzburgringu nisem naredil niti kroga po mokrem, kaj šele, da bi kogarkoli prehitel Kar se modov tiče (avtov), sam lahko priporočim le oba endurance moda. Eden je od Enduracers, a stran tenutno ni dosegljiva, mod se nahaja na Steam Workshopu. Drugi pa je od grupe United Sim Racing (URD), ki se meni zdi boljši, a je plačljiv. GT stane €9 + beta LMP €5 URD Shop Uredil May 3, 2017 - 57X Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 V suhih razmerah AI komaj dohitevam. Prav tako je po dežju pa z gumami za dež. Če pa dam slick gor jih pa vse nažgem. Se kot Senna počutim Nek quirk zgleda tole... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 Da ni dež samo v zrak, na stezi pa nič Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 (urejeno) Ni Janko. V dežju so 20% slabši časi. Z gumami za suho stezo kroga niti ne odpelješ. Moraš pa biti potrpežljiv do konca qual., ker se idealna linija v primeru prenehanja padavin lepo suši. Tu pa ja. Guma za suho... Uredil May 3, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 dej povej kera proga @markop, pa ker avto, da grem probat tole zmedo Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 On 27. 4. 2017 at 15:27, mancSLO je napisal: Vsem rf2 priporočam tole. (link) Vse app-je, ki jih vidite, lahko premikate, ukinete, editate skratka. Trackmap, če ga ni, lahko enostavno posnamete, ipd... @markop in ostali. Beta dx11 bo brez telih app-jev. Malo potrpežljivosti. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 @mancSLO: Kako lahko sploh voiš z vsemi temi plugini ? Ok, verjetno je to vzorčna zadeva, kaj vse lahko. Jaz ne vozim s temi plugini tako ali tako. @57X: Recimo Mid-Ohio (Virtua) pa USF2000 formula Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 3, 2017 Share Napisano May 3, 2017 (urejeno) @markop: Vse app-je, ki jih vidite, lahko premikate, ukinete, editate skratka. Trackmap, če ga ni, lahko enostavno posnamete. Ps.: to je en app. sicer. Na zgornji sliki pokažem, kaj omogoča, vsakdo pa seveda po svoje... Jaz imam onega za gume, fuel in pa vreme.. Uredil May 3, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
Recommended Posts