57X 962 Napisano October 18, 2015 Share Napisano October 18, 2015 Osebno se mi na public serverjih najbolj dopade 15min qualy in 8-10 krogov race. Kadarkoli prideš gor, ne čakaš prav dolgo. Učeri smo na enem serverju gonil GTA-jke v Imoli in smo tri kvalifikacije zapovrstjo votali skipp. Fajn je blo.. Citiraj Link to post
baty 484 Napisano October 18, 2015 Share Napisano October 18, 2015 Če upate,poglejte še po MR(minorating)besedi v napisu serverja.V večini so tile serverji zaščiteni pred igralci,ki so se samo zaletavali tam okoli cilja in zelo slabih igralcev.ki jim ni bilo nič mar,predvsem na štartu.Pač neke vrste rating,ki eliminira krešerje Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 27, 2015 Avtor Share Napisano October 27, 2015 Ko postavim server z imeni, skini, ipd, mi ne rata nastavit, da bi me server postavil na moj pit, ampak me postavi drugam? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 27, 2015 Share Napisano October 27, 2015 SteamUID moraš vpisat v entry list Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 30, 2016 Avtor Share Napisano April 30, 2016 Za nastavitev štartnega vrstnega reda moram imeti steam ID- je verjetno in jih vpišem v entry listo? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 30, 2016 Share Napisano April 30, 2016 Tako je. Pa na pravo mesto v entry_listu moraš postavit. Kvalifikacij ne sme biti, ker potem kvalifikacije določijo štartni vrstni red. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 30, 2016 Avtor Share Napisano April 30, 2016 Torej naredim P in R. IDje nastavim v entry listo in kdor od ID-jevcev je na serverju se upošteva. Če prvih treh ni, je četrti prvi? Za reverse grid na drugi dirki pa samo R in glede na prvo nastavim entry_list? Verjetno se za čimhitrejši pregled R1 in nastavitev R2 uporablja tole, da vidiš, kako je bilo na R1. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 30, 2016 Share Napisano April 30, 2016 Točno tako. Žal ne vem kako je s P - da se mogoče ne upoštevajo tudi rezultati tega sessiona in potem startaš glede na P. Za BMW prvenstvo smo vedno imeli samo R za drugo dirko in je štimalo ... Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 30, 2016 Avtor Share Napisano April 30, 2016 (urejeno) Probal. Se upoštevajo tudi P rezultati za R. Ne vem pa, za kaj Alloud tires out ne deluje, pa če dam 0, 1, 2, 3 ali pa 4.... Že verify preverja... Uredil April 30, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
Furion 10 Napisano July 1, 2016 Share Napisano July 1, 2016 Pozdrav! Nikakor ne morem postavit dedicated serverja. Napiše mi check your port fowarding blablabla... Sem jih spremenil, po postopku ki je na prvi strani- ampak še zmer ne dela. Pregledal sem cel internet pa vidim da so skoraj vse objave iz leta 2014...2 leti kasneje še vedno nobene rešitve? Vi še vedno delate po tem starem postopku? Mogoče kakšna druga rešitev npr tunngle,hamachi ? Rad bi se povezal s kolegom, da skupaj furamo avte po naših željah Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 1, 2016 Share Napisano July 1, 2016 Nič se ni spremenilo. Ne potrebuješ tunngle ali hamachi. Narediš tako kot piše v navodilih in to je vsa umetnost. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 1, 2016 Avtor Share Napisano July 1, 2016 Pred eno uro, Furion je napisal: Pozdrav! Nikakor ne morem postavit dedicated serverja. Napiše mi check your port fowarding blablabla... Sem jih spremenil, po postopku ki je na prvi strani- ampak še zmer ne dela. Pregledal sem cel internet pa vidim da so skoraj vse objave iz leta 2014...2 leti kasneje še vedno nobene rešitve? Vi še vedno delate po tem starem postopku? Mogoče kakšna druga rešitev npr tunngle,hamachi ? Rad bi se povezal s kolegom, da skupaj furamo avte po naših željah 1. Ti je prej delovalo pa ti sedaj ne? 2. Kateri ISP in kateri modem imaš? 1 Citiraj Link to post
Furion 10 Napisano July 1, 2016 Share Napisano July 1, 2016 Nisem še nikoli postavljal serverja. Amis - Enkom A1521 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 1, 2016 Avtor Share Napisano July 1, 2016 Si v modemu in v windows požarnem zidu nastavil "izjeme". VODIČ Citiraj Link to post
Furion 10 Napisano July 1, 2016 Share Napisano July 1, 2016 (urejeno) Dela zdaj vse vsaj meni, upam da se lahko še kdo joina Uredil July 1, 2016 - Furion Citiraj Link to post
Recommended Posts