Bumbi 28 Napisano October 6, 2014 Share Napisano October 6, 2014 To se mi je začelo dogajat po zadnjem apdejtu, pred tem se je zgodilo mogoče 2x od kar imam instalirano, se pravi od prvega dneva izzida Jutri itak dobim novi disk tako da bom na novo postavil. Tnx za info! Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano October 6, 2014 Share Napisano October 6, 2014 ...in to se je že takoj vidlo, saj so ble samo honde na štartu (nekdo je mislim da izbral golfa, ampak se mi zdi, da se ni udeležil dirke)... To sem bil jaz... Sem tut štartal na dirki in vozil na 2. mestu do zadnje desno/levo kombinacije pol sva mela pa z Bončo en kontakt in me je razmetalo po progi nakar sta vame priletela še dva...Ni mi jasno kaj se je zgodil...ko me je Mitja na ravnini ujel je začel skakat po progi kot, da ima 200 pinga. Ko sem pa pribremzal v zadnjo kombinacijo pa je prišlo do prej omenjenega dotika. Škoda, ker sem kar nekaj ur vložil v trening pa še kar konkurenčen sem bil z nekonkurenčnim Golfom. Se vidmo na naslenji... Citiraj Link to post
T7ank 16 Napisano October 6, 2014 Share Napisano October 6, 2014 To se mi je začelo dogajat po zadnjem apdejtu, pred tem se je zgodilo mogoče 2x od kar imam instalirano, se pravi od prvega dneva izzida Jutri itak dobim novi disk tako da bom na novo postavil. Tnx za info! Imas mogoce nvidia graficno kartico serije 7? Potem imas mogoce probleme z njihovimi driverji.. Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano October 6, 2014 Share Napisano October 6, 2014 ...in to se je že takoj vidlo, saj so ble samo honde na štartu (nekdo je mislim da izbral golfa, ampak se mi zdi, da se ni udeležil dirke)... To sem bil jaz... Sem tut štartal na dirki in vozil na 2. mestu do zadnje desno/levo kombinacije pol sva mela pa z Bončo en kontakt in me je razmetalo po progi nakar sta vame priletela še dva...Ni mi jasno kaj se je zgodil...ko me je Mitja na ravnini ujel je začel skakat po progi kot, da ima 200 pinga. Ko sem pa pribremzal v zadnjo kombinacijo pa je prišlo do prej omenjenega dotika. Škoda, ker sem kar nekaj ur vložil v trening pa še kar konkurenčen sem bil z nekonkurenčnim Golfom. Se vidmo na naslenji... v prvem krogu? Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano October 6, 2014 Share Napisano October 6, 2014 To se mi je začelo dogajat po zadnjem apdejtu, pred tem se je zgodilo mogoče 2x od kar imam instalirano, se pravi od prvega dneva izzida Jutri itak dobim novi disk tako da bom na novo postavil. Tnx za info! Uffff to je meu moj frend probleme z lotusom, ko je ta pršu v igro. je lahko dirkal vse razn 98T-ja. Drugi avti ti delajo? Če boš dobil nov disk pomojem ne bo problema, ker bo res čista inštalacija (če zbrišeš AC na steamu, je zelo možno, da bodo problemi ostali) Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 6, 2014 Avtor Share Napisano October 6, 2014 To se mi je začelo dogajat po zadnjem apdejtu, pred tem se je zgodilo mogoče 2x od kar imam instalirano, se pravi od prvega dneva izzida Jutri itak dobim novi disk tako da bom na novo postavil. Tnx za info! Če bi malce več napisal katero strojno opremo imaš bi bilo lažje. Pomembno je tudi kako imaš nastavljeno v igri grafične nastavitve. Citiraj Link to post
Bumbi 28 Napisano October 6, 2014 Share Napisano October 6, 2014 sarabwt, Civic mi praktično takoj vrže ven dokler pri drugih tombola, včasih odvozim do konca, včasih prdne sam od sebe, ob trku ali pa ko se skidam s serverja. Postavil bom novi sistem, upam da se ne bo ponavljalo. Kot sem pa omenil, imam instalirano od izzida, na istem OSu, nobenih težav do predkratkim silicijeva, i7-2600K (ni klokan); AMD Radeon 6950 2GB; Corsair Vengeance 12GB RAM 1600; SSD 128Gb Kingston; Asus P8Z68-V PRO; OS 8.1 Pro. Nastavitve v igri večinoma na high/ultra razen Cubemap res. na medium in Faces per frame na 2. Sem pa vzel še eno 6950 katero bom jutri montiral, upam da ne bo težav. Ima kdo izkušnje s Crossfire ali SLI? Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano October 7, 2014 Share Napisano October 7, 2014 ...in to se je že takoj vidlo, saj so ble samo honde na štartu (nekdo je mislim da izbral golfa, ampak se mi zdi, da se ni udeležil dirke)... To sem bil jaz... Sem tut štartal na dirki in vozil na 2. mestu do zadnje desno/levo kombinacije pol sva mela pa z Bončo en kontakt in me je razmetalo po progi nakar sta vame priletela še dva...Ni mi jasno kaj se je zgodil...ko me je Mitja na ravnini ujel je začel skakat po progi kot, da ima 200 pinga. Ko sem pa pribremzal v zadnjo kombinacijo pa je prišlo do prej omenjenega dotika. Škoda, ker sem kar nekaj ur vložil v trening pa še kar konkurenčen sem bil z nekonkurenčnim Golfom. Se vidmo na naslenji... v prvem krogu? No, u bistvu, če gledaš kje smo štartal (na najdaljši ravnini in ne tam, kjer začne meriti čas) je pol to že začetek drugega kroga. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 7, 2014 Avtor Share Napisano October 7, 2014 silicijeva, i7-2600K (ni klokan); AMD Radeon 6950 2GB; Corsair Vengeance 12GB RAM 1600; SSD 128Gb Kingston; Asus P8Z68-V PRO; OS 8.1 Pro. Nastavitve v igri večinoma na high/ultra razen Cubemap res. na medium in Faces per frame na 2. Sem pa vzel še eno 6950 katero bom jutri montiral, upam da ne bo težav. Ima kdo izkušnje s Crossfire ali SLI? Konfiguracija ni slaba,ampak jo je že malce čas povozil,sploh glede AC. Probaj malo detajle zmanjšati,ker tudi grafična ni ravno naj jača(več). Kako pa je kaj z grafičnimi gonilniki,si jih posodobil na zadnjo verzijo? Rama je prek dovolj.Koliko je star napajalnik? Morda se ti zdi hecno,ampak napajalnik ga lahko tudi biksa in ko morata grafična kartica(tvoja je kar požrešna) in procesor mleti podatke x4 pri AC,potem tudi napajalnik sopiha kot nor. Čez leta mu upada "moč" in če jih je imel kot nov 700W jih da čez 3 leta še morda 550W(na papirju)realno še morda manj,sploh če nima certifikata 80+ . Citiraj Link to post
Bumbi 28 Napisano October 7, 2014 Share Napisano October 7, 2014 silicijeva, i7-2600K (ni klokan); AMD Radeon 6950 2GB; Corsair Vengeance 12GB RAM 1600; SSD 128Gb Kingston; Asus P8Z68-V PRO; OS 8.1 Pro. Nastavitve v igri večinoma na high/ultra razen Cubemap res. na medium in Faces per frame na 2. Sem pa vzel še eno 6950 katero bom jutri montiral, upam da ne bo težav. Ima kdo izkušnje s Crossfire ali SLI? Konfiguracija ni slaba,ampak jo je že malce čas povozil,sploh glede AC. Probaj malo detajle zmanjšati,ker tudi grafična ni ravno naj jača(več). Kako pa je kaj z grafičnimi gonilniki,si jih posodobil na zadnjo verzijo? Rama je prek dovolj.Koliko je star napajalnik? Morda se ti zdi hecno,ampak napajalnik ga lahko tudi biksa in ko morata grafična kartica(tvoja je kar požrešna) in procesor mleti podatke x4 pri AC,potem tudi napajalnik sopiha kot nor. Čez leta mu upada "moč" in če jih je imel kot nov 700W jih da čez 3 leta še morda 550W(na papirju)realno še morda manj,sploh če nima certifikata 80+ . Komp je 2 leti star, napajalnik Corsair TX 750. Gonilnike imam vse up 2 date. Proc drugač še vedno dobro tiktaka, zamuja pa grafika. Zato sem vzel še eno da kompu podaljšam rok trajanja Sem pa popucal AC dir in zagnal verify integrity of game cache in za 1x dela (probal bmw na nurb.). Očitno sem nekaj naložil kar ga je bremzalo. Zdaj na 2 kartice )vse na max, vsinc off, dela na 37 fps dalje) Input lag kot da je na nuli, prej pa nižje nastavitve in očitni zamik pri paranoičnih sunkih. Citiraj Link to post
Recommended Posts