Paps 597 Napisano October 4, 2014 Share Napisano October 4, 2014 Bom jaz poizkusil kaj naredit, da bo Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 4, 2014 Share Napisano October 4, 2014 Da te vidimo Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 4, 2014 Share Napisano October 4, 2014 8:38,9 zaenkrat. Po 5. krogih. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 5, 2014 Avtor Share Napisano October 5, 2014 Ne pozabit na dirko Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Jst pridem domu čez pol urce in upam da smo do 21.30 fertik, ker morem v službo. Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Men danes ne bo ratalo -.- Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Jaz zal ne morem. Dobro dirkajte. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Jaz zal ne morem. Dobro dirkajte. Res? Kaj pa je? Skoda za team mate-a Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 jat sem tudi šele zdaj domov prišel Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 5, 2014 Avtor Share Napisano October 5, 2014 Misija nemogoče je končana Je bila kar dobra dirka. Pa tudi honda je kar dober avto za vozit. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Po skoraj 3 mesecih je bilo super. Prvi krog sem odpeljal v quali, zato so časi komaj na koncu dirke postali solidni. Škoda, da na začetku nismo mogli 4 vštric, se je en odločil da me ni poleg njega Bom probal večkrat najt cajt, preveč že pogrešam dirkanje Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 Ja, je bilo kar uredu. Hondica se je izkazala za dober avto na Nurru, čeprav jo malce zvija skozi ovinke Na začetku dirke sem takoj naredu napako, ko se spuščaš od štarta navzdol v 4. ovinku (s ovinki), ker sem pač imel prev napumpane gume in le te so bile še mrzle in mi je odneslo. Padel na pred zadnje mesto. Nato pa gaaasa. Super je bilo prehitevati, to sem prav pogrešal. Vsi ste bili fer samo Mrak se me je macle dotaknil, ko sem ga prehiteval po notranji, tako da ga je odneslo malce ven. Ampak je rekel, da so mu full padli frajmi, tako da ni mogel dobro oceniti situacije, jaz sem se pa držal skrajno levo. V zadnjem krogu celo naredu wr, s časom 8.31.6 - soliden čas, se pa ziher da pod 8.30. No, se vidimo na Nurburgringu naslednji konec tedna in upam da v večjem številu, kjer bo šlo že bolj zares. Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano October 5, 2014 Share Napisano October 5, 2014 frejmi so mi padli nekaj trenutkov po hribčku na tisti ravnini kakih 50 metrov pred levim ovinkom... če bi bil sam, ne bi blo nobenega problema, ampak v tej ladjici nisem mel pojma kaj bo avto naredil (nimam ffb-ja, tko da vid mi je vse) in ko sem videl da te bom verjetno taknil sem poravnal ampak je blo že prepozno, tko da oprosti kombinacija proge in avtov pa ni zelo dobra... res da nisem Bonča ampak golf je bil totalno nekonkurenčen proti hondi. razlika v najvišji hitrosti je 5-15 km/h, tko da zgubiš na ravnini 4-5 sekund proti drugim (golf ma neko čudno razmerje med 4. in 5. marčo) in to se je že takoj vidlo, saj so ble samo honde na štartu (nekdo je mislim da izbral golfa, ampak se mi zdi, da se ni udeležil dirke). Jst sem dirkanje zamudil, tko da sem se sam u izi fural do konca. Malo mi je žal da nisem upočasnil in počakal ampak me je zanimalo kolko časa bo rabu bonča da me dohiti naslednji tedn pa gt3 na nurborgringu + novice o 1.0 Citiraj Link to post
Bumbi 28 Napisano October 6, 2014 Share Napisano October 6, 2014 Sori za včeraj ker se nisem pojavil. Ne vem če ima še kdo težave, samo meni se AC ruši vsakih toliko, Hondo nisem mogel niti probat, takoj ko mi naloži progo mi vrže ven, če pa ne vrže takoj pa po minuti igranja. Ima kdo podobne težave oz. rešitev? Včasih se mi tudi dogaja da mi dela normalno, ko se pa zaletim v drugi avto ali pa ograjo, mi vrže ven iz igre. Citiraj Link to post
baty 484 Napisano October 6, 2014 Share Napisano October 6, 2014 En par idej. http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?search/473602/&q=crash&o=date&c[title_only]=1 Podobno temu http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/acs-exe-crash-after-10-15-min-of-gameplay.15248/ Zgleda,da ko tvoj pc dobi preveč podatkov,"zakuha"-odpove Najboljše,da na ofičal forum uprašaš za rešitev! PA ŠE TA NJIHOV ZNAN MOTO,KO KAJ NE DELA!! Remove all your addon apps, run a Steam cache integrity validation and try if it works. Citiraj Link to post
Recommended Posts