Skoči na vsebino

Nordschleife - 5.10.2014 [AC]

silicijeva dolina

Recommended Posts

• Odgovori 70
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

svoj ime in priimek moraš podati tako kot imaš v igri,da vemo kdo je kakšen

ja je. napiši "golf" v iskanje in ti bo najdlo "Nordschleife Legend" server. geslo: sloracing

Po skoraj 3 mesecih je bilo super. Prvi krog sem odpeljal v quali, zato so časi komaj na koncu dirke postali solidni. Škoda, da na začetku nismo mogli 4 vštric, se je en odločil da me ni poleg njega :D

Bom probal večkrat najt cajt, preveč že pogrešam dirkanje :)

Ja, je bilo kar uredu. Hondica se je izkazala za dober avto na Nurru, čeprav jo malce zvija skozi ovinke ;)

Na začetku dirke sem takoj naredu napako, ko se spuščaš od štarta navzdol v 4. ovinku (s  ovinki), ker sem pač imel prev napumpane gume in le te so bile še mrzle in mi je odneslo. Padel na pred zadnje mesto. Nato pa gaaasa. Super je bilo prehitevati, to sem prav pogrešal. Vsi ste bili fer samo Mrak se me je macle dotaknil, ko sem ga prehiteval po notranji, tako da ga je odneslo malce ven. Ampak je rekel, da so mu full padli frajmi, tako da ni mogel dobro oceniti situacije, jaz sem se pa držal skrajno levo.

V zadnjem krogu celo naredu wr, s časom 8.31.6 - soliden čas, se pa ziher da pod 8.30.

No, se vidimo na Nurburgringu naslednji konec tedna in upam da v večjem številu, kjer bo šlo že bolj zares.

frejmi so mi padli nekaj trenutkov po hribčku na tisti ravnini kakih 50 metrov pred levim ovinkom... če bi bil sam, ne bi blo nobenega problema, ampak v tej ladjici nisem mel pojma kaj bo avto naredil (nimam ffb-ja, tko da vid mi je vse) in ko sem videl da te bom verjetno taknil sem poravnal ampak je blo že prepozno, tko da oprosti :)

kombinacija proge in avtov pa ni zelo dobra... res da nisem Bonča ampak golf je bil totalno nekonkurenčen proti hondi. razlika v najvišji hitrosti je 5-15 km/h, tko da zgubiš na ravnini 4-5 sekund proti drugim (golf ma neko čudno razmerje med 4. in 5. marčo) in to se je že takoj vidlo, saj so ble samo honde na štartu (nekdo je mislim da izbral golfa, ampak se mi zdi, da se ni udeležil dirke).

Jst sem dirkanje zamudil, tko da sem se sam u izi fural do konca. Malo mi je žal da nisem upočasnil in počakal ampak me je zanimalo kolko časa bo rabu bonča da me dohiti :P

naslednji tedn pa gt3 na nurborgringu + novice o 1.0 :D

Sori za včeraj ker se nisem pojavil. Ne vem če ima še kdo težave, samo meni se AC ruši vsakih toliko, Hondo nisem mogel niti probat, takoj ko mi naloži progo mi vrže ven, če pa ne vrže takoj pa po minuti igranja. Ima kdo podobne težave oz. rešitev? Včasih se mi tudi dogaja da mi dela normalno, ko se pa zaletim v drugi avto ali pa ograjo, mi vrže ven iz igre. :blink:

En par idej.

http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?search/473602/&q=crash&o=date&c[title_only]=1

Podobno temu 

http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/acs-exe-crash-after-10-15-min-of-gameplay.15248/

Zgleda,da ko tvoj pc dobi preveč podatkov,"zakuha"-odpove

Najboljše,da na ofičal forum uprašaš za rešitev!

PA ŠE TA NJIHOV ZNAN MOTO,KO KAJ NE DELA!!

Remove all your addon apps, run a Steam cache integrity validation and try if it works.