Skoči na vsebino

Dirka 27.9.2014

mancSLO

Recommended Posts

Malo sem setup spremenil,pa je vozen bp.

V quall.bi se dalo it tudi pod 155 5 ,s trdimi gumami z 20 krogi benzina pa se vozi tam  okoli 1 58 5-1 59.medium gume nisem probal!

Sem pa tudi probal laguno seco in pa roadamerico!So skorvertirane tako zanič,da je JOOOOJ!!!(isti tip)slab filing z volanom ,arkaden grip, itd..

Sem probal ta drugo roadamerico ,ker ta v objavi ne dovoli več kot 14 avtov!

Ne razmem zakaj se ne vozi original, odličnih,laserscaned pist, kot so Silverstone in pa Mugello!!!!!!!!

• Odgovori 84
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Povej kdaj, da zakurim peč

Soon™

Server postavljen fantje SloracingGT3 Upam,da bo moj internet dovolj dober (60/2 je bolj švoh   ). Za kakšnih par tekmovalcev pa pomojem čisto dovolj Hvala seveda Tomažu za veliko pomoč in razjasnit

zakaj pa nebi po le mansu al pa nordschleife nardil ene dirke, če so laguna in road america tko slabe? in kot je že odzgori reku simon, eno od assettocorsinih default pist, al delate kako reklamo taunmu :P

nordschleife to bi bilo epsko :)

Ja bi bilo epsko,če bi vsak prej treniral to progo. Če nisi prefural najmanj 200 krogov se nimaš kaj pojavljati na tej progi sploh pa ne na takšnem prvenstvu.Koliko pa je tukaj članov,ki imajo čas kroga 7minut? Lahko jih na prste ene roke prešteješ.Postaviti čas 7 minut in bolje z GT3 dirkalnikom verjemi ni mačji kašelj,da pa še moraš dirkati proti nekomu,ki ne pozna ravno dobro te proge pa je druga pesem. Ovinki so nepregledni in dokler ni rumenih zastav,ki bi te opozarjale za nesrečo v določenem sektorju si ne želiš pripeljati 250km/h za ovinkom pa te čaka presenečenje gruče avtov,ki so se zaleteli. To bi bil polom. To sem skusil,ko sem fural na serverju,me je kar minilo.

Ups, sorry, res spregledal, se opravičujem! Saj sem že pozabu kok mam čas res. Že dolgo nisem vozu Žlajfa.

Pomoje prvenstvena dirka na tem dirkališču je čisto odveč in to iz več razlogov, nekaj ste jih že našteli. 

Raje se držimo simple, kratkih in širokih prog, bo bolj zanimivo.