Skoči na vsebino

Dirka 27.9.2014

mancSLO

Recommended Posts

Se opravičujem, zdi se mi da je to to za danes. Gledam mac naslove v modemu, ip in mac za server in laptop sta pomešana, ni čudno da ne dela.

Bo treba očitno Telekom klicat, modem prestavit, priklopit router s tomatojem, da bo delalo kot se šika :)

p.s. probam še en reboot vsega, potem pa dvignem belo zastavo :)

• Odgovori 84
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Povej kdaj, da zakurim peč

Soon™

Server postavljen fantje SloracingGT3 Upam,da bo moj internet dovolj dober (60/2 je bolj švoh   ). Za kakšnih par tekmovalcev pa pomojem čisto dovolj Hvala seveda Tomažu za veliko pomoč in razjasnit

Če mi napišeš kako se postavi server bom jaz probal. Samo ne vem ali moram imeti prav server kišto in programsko opremo,ali enostavno z AC konzolo nastavim parametre,kot sem ti jih prej poslal in na modemu nastavim porte? Sem glede tega laik. Pa sploh ne vem kako priti v moj modem nastavitve :D

Ma nič takega ni, v steam imaš pod library/tools ac dedicated server, odpreš cfg mapo, pobrišeš vse iz datoteke entry list in skonfiguriraš tisti cfg.

To je AC, pri modemu pa zna biti problem, ker siolovi modemi ne registrirajo vnosov (razen, če jih tehnik naredi na daljavo). Zdaj sem pa še toliko bolj razočaran, ker imam 2 kišti priklopljeni (in nič drugo) pa mi še vedno piše, da je priklopljen laptop lol

edit: ugašam, ker nima smisla, tole do ponedeljka zjutraj po moje ni rešljivo (razen če Matjaž dela čez vikend :P)